Kalifornia legújabb őrülete

Scorpion PushUp

komplex otthoni edzőgép

 

 

Ez a fantasztikus új találmány meghódította a sportot kedvelő amerikaiak otthonait és az edzőtermeket. Népszerűsége nem véletlen, hiszen a kezdőktől a profikig mindenkinek tud újat nyújtani!

A Scorpion PushUp a hagyományos fekvőtámaszból indul ki, de annál sokkal többet tud és változatosabb! Ez a komplex edzőgép szórakoztató, ugyanakkor rendkívül hatékony és valódi élmény használni! Egyszerűen imádni fogod!

Miért pont a fekvőtámasz az új találmány alapja?

A fekvőtámasz a világon az egyik legjobb, legkomplexebb, leghatékonyabb gyakorlat. De a legnehezebb is. Mostanáig!

A fekvőtámasz azért páratlan, mert ez az egy gyakorlat a testünk egészének a megformázására, erősítésére képes. A felsőtestünk szinte összes izmát (az 5 fő izomcsoportot) egyszerre mozgatja meg, de a test többi izma is aktívan részt vesz a támaszhelyzetben történő munkavégzésben, a farizomtól a comb izmain át egészen a lábujjakig.

Nem véletlen, hogy a fekvőtámasz az első számú izomerősítő gyakorlat a katonai kiképzőtáborokban és akadémiákon világszerte.

A fekvőtámasz az erő, az állóképesség jelképe ősidők óta.

A fekvőtámasz formál, izmokat épít, erősíti az inakat és edzi a felsőtest tolóizmait, hogy a test alsó részével és a törzzsel összhangban dolgozzanak. Az ízületek védelmén túl fejleszti a funkcionális erőt, amelyet az edzőtermen kívül az élet számos területén alkalmazhatsz. A fekvőtámaszban végzett karhajlítás- és nyújtás továbbá:

 • Látványosan formálja az egész testet Tovább

Mivel szinte az összes izmot megmozgatja, ezzel az egy gyakorlattal a legjobb formába hozhatod magad. Feszesen gömbölyű lesz a váll, lapos a has, tónusos a hát, erős a törzs, de az alsó testen is hamar látható lesz a változás. Az egész tested átalakul.

 • Intenzíven égeti a zsírt Tovább

A fekvőtámasz új izomzatot épít, ha pedig kitartóan végzed ezt az összetett mozgássort és keményen megdolgoztatod az izmaidat, az izom szinte kiáltani fog az energiáért (mint üzemanyagért), amely szénhidrátok és zsír formájában van jelen a testünkben. Ebből pedig logikusan következik, hogy minél több izmot mozgatsz meg, annál több zsírt égethetsz el.

A fekvőtámasz egy rendkívül energiaigényes folyamat, az anyagcsere ezért fokozottan dolgozik, vagyis megfelelő mennyiségű kalóriát kell égetnie a gyakorlat végrehajtásához. És a legjobb benne, hogy nem csak edzés közben, hanem még órákkal később is fogyasztja a kalóriákat. A fokozott és hatékony anyagcsere működés pedig az általános erőnlétedet és közérzetedet is javítja.

A helyes testtartás igazi küzdelem a mai világban, de a fekvőtámasz olyan izomcsoportokat is megdolgoztat, amelyek a törzserőt fejlesztik, vagyis a gerinc tartását segítő mély hasizmokat, hátizmokat és oldalsó ferde hasizmokat is edzi. Ha pedig a tartóizmok rendben vannak, akkor megszűnhet a hátban, derékban jelentkező fájdalom, sőt segíti a test stabilitását és egyensúlyban tartását is. Fájó háttal vagy derékkel tehát fekvőtámaszra fel!

A rezisztencia tréning, azaz az ellenállással végzett edzés (itt a saját súlyod a teher) erősíti a csontokat és az ízületeket, éppen ezért a rendszeresen végzett fekvőtámasz megakadályozhatja a csonttömeg-vesztést és a csontsűrűség csökkenéséből fakadó problémákat, pl. a csontritkulást. Az idő előrehaladtával nő az oszteoporózis (csontritkulás) kockázata, azonban megelőzésben segítségedre lesz a fekvőtámasz.

A fekvőtámasz az egyik leghatékonyabb gyakorlat a világon.

Mégis utáljuk. Miért?

A fekvőtámaszt azért nem lehet szép fokozatosan, kisebb ellenállással elkezdeni és szépen lassan növelni a rezisztenciát, mert rögtön a testsúlyunk 65-75%-ával dolgozunk, így átlagos kondícióval még akár 5-10 szabályos fekvőtámaszban végzett karhajlítás-nyújtást is kihívás megcsinálni. A nők esetében pedig még a szabályos fekvőtámasz pozíció kivitelezése is legtöbbször nehézséget jelent, ezért végzik térdelőtámaszban a könnyített fekvőtámaszt, így viszont az alsótest izmai közül dolgozik lényegesen kevesebb.

Valljuk be őszintén. Ez a gyakorlat hiába egy csoda, ha 5-10 fekvőtámasz után a földön fekve azon morfondírozol, hogy „még erre sem vagyok képes”.

Pedig képes vagy rá. Mutatjuk, hogyan!

A legújabb kaliforniai találmány:

Scorpion PushUp - komplex otthoni edzőgép

Ezzel a fantasztikus eszközzel nem a fekvőtámaszt találták fel újra, hanem annak a módját, hogy beállíthassuk, egyénre szabhassuk a rezisztenciát (a gyakorlat nehézségi fokát), és széles körben tegyük lehetővé a tökéletes fekvőtámasz helyes kivitelezését.

A Scorpion PushUp komplex otthoni edzőgép a kezdőktől a profikig mindenkinek lehetőséget kínál a fejlődésre, hiszen segítségével a fekvőtámasz nehézségi szintje fokozatokban állítható. Így akár most kezdesz bele, akár már edzettnek számítasz, a saját edzettségi szintedtől függően te választhatod meg azt a nehézségi fokot, ahol még tökéletesen el tudod végezni a gyakorlatokat, az erőnléted növekedésével pedig tovább emelheted az ellenállás mértékét.

Ha kezdő vagy, azonnali sikerélményed lesz egy olyan gyakorlatsorral kapcsolatban, ami korábban nagyon nem ment, és minél többet edzel, annál többre leszel képes! Ha már edzett vagy, és meg tudsz csinálni jó pár tökéletes fekvőtámaszt, akkor a Scorpion PushUp a megoldás arra, hogy igazi hard core fekvőtámasz variációkkal színesítsd edzésedet.

A Scoripon PushUp komplex otthoni edzőgépnek köszönhetően fokozatonként növelheted a gyakorlat nehézségét akár a súlyod 70-75%-áig.

 

Szeretni fogod a fekvőtámaszt!

 • Mostantól te is tudsz majd akár elsőre is szabályos, tökéletes fekvőtámaszt csinálni! Próbáld ki, milyen jó érzés! 
 • Mindegy, milyen nehézségi fokozaton edzel, de amit a fekvőtámasz kínál, annak minden előnyét élvezheted!
 • Nincs többé olyan, hogy néhány ismétlés után elgyengülsz és feladod, mert a saját edzettségi szintedhez beállított Scorpion Pushup-pal akár 50-100 fekvőtámaszt is tudsz majd nyomni.
 • Élvezni fogod az edzést, hiszen a Scorpion PushUp-pal azonnal sikerélményed lesz és 4-6 hét után már látványos eredményekre számíthatsz!
 • A Scorpion Pushup csuszkáival a különböző fekvőtámasztípusokat gyorsan tudod váltogatni, erre pedig hagyományos fekvőtámasz közben nem lennél képes.
 • Végre a nők is könnyedén végezhetnek szabályos fekvőtámaszt és élvezhetik annak minden előnyét!
 • A SCORPION PUSHUP enyhén hajlított íve egy különleges hibrid fekvőtámaszt tesz lehetővé, a klasszikus (földön) és széken, labdán végzett fekvőtámasz közti utat járja be, és a karhajlítások-nyújtások révén a teljes felsőtest (a váll, a kar, a mellkas, a törzs és a hát), valamint az alsó test (fenék, comb és a vádli) izmait egyszerre dolgoztatja meg
 • A mellkasi alátámasztásnak köszönhetően helyes tartásban végzed a fekvőtámaszt, így nem fájdul meg a derekad. A személyi edzők szerint 5 szabályos fekvőtámasszal többet érsz, mint 50 szabálytalannal.
 • A dinamikus fekvőtámasz gép megkönnyíti a baleset utáni rehabilitációt, mert használata sem a térdet, sem a derekat nem terheli túl és a kisebb ellenállás szintjéről kezdhető a felépülés.
 • A Scorpion Pushup-ot saját magasságodra szabhatod, a kétrészes mellkas elemet pedig külön férfi/női formára állíthatod

A Scorpion PushUp a saját személyi edződ lesz otthon!

Ha csak egyetlen gyakorlatra van időd egy nap, legyen ez a fekvőtámasz a Scorpion PushUp-pal!

Nem fogsz csalódni benne, hiszen a használata kellemes, szórakoztató, nem utolsó sorban pedig sikerélményt nyújt már az első alkalomtól! Segítünk neked egy részletes edzésprogrammal is!

Meglátod, ha rendszeresen használod, hamar látványos lesz a változás! Először az erőnléted, a kondíciód, a közérzeted fog javulni, majd 4-6 hét* után te is látni fogod az eredményt, 8-10 hét után pedig már az ismerősök is észre fogják venni, hogy valami megváltozott rajtad! 

Készen állsz a legújabb testformálásra? Ne habozz, határozd el magad és vágj bele az edzésbe! Vesztenivalód nincs, hiszen ha nem tetszik, 14 napon belül visszaküldheted, és mi visszafizetjük az árát!

Hódítsd meg a fekvőtámaszt a Scorpion PushUp-pal,

érd el vele kitűzött céljaidat!

 • Legyél te is az elsők között, akik felfedezhetik a Scorpion PushUp élményt!
 • Csatlakozz segítő-motiváló közösségünkhöz a Facebookon, és soha nem fogod feladni, ráadásul motiválni fogunk meglepetés celebekkel együtt!
 • Ez lesz életed egyik legjobb döntése! Csatlakozz hozzánk, találkozzunk a Facebookon!

 

Kérdésed van? Tedd fel bátran!

 

TERMÉKJELLEMZŐK

Megnevezés: SCORPION PUSHUP – A dinamikus fekvőtámasz gép
Nettó tömeg: 5,7 kg
Bruttó tömeg: 8,3 kg
Doboz mérete: 273 mm x 266 mm x 1587 mm
Maximális terhelhetőség: 136 kg

 

A www.mediwel.hu honlapon található valamennyi tartalom a Mediwel Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi. A Mediwel Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy egyes részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, struktúra, stb.) másolása, feldolgozása, illetve bármilyen más módon történő felhasználása. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

webshop

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből híreinkről és kedvezményeinkről!