Eső, szél, hideg vagy meleg?

Egyik sem ideális a futáshoz, de már nem kell egy ormótlan monstrumot betenned a nappalidba, ha otthon szeretnél futni. Sőt, kompromisszumot sem kell kötnöd, ha egy minőségi futópadot szeretnél.

Fedezd fel a celebek legújabb kedvencét, az OTO Antelope futópadot!Mi a titka?

Csak rá kell nézni! Trendi, formás, méretben és színben is passzol a nappalidhoz, mindig kéznél van, de egy mozdulattal könnyedén összecsukható és odébb tolható, ha például vendégek érkeznek. Persze azt is megértjük, ha te pont emiatt veszed elő, hisz annyira jól mutat lakkfekete vagy hófehér színben.

A rendszeres futás nehezen jön össze?

Előfordul, hogy napok, sőt hetek is kimaradnak? Az OTO Antelope esetében ez a veszély nem fenyeget, hisz mindig szem előtt van és futásra csábít. Nem kell rákészülnöd, átöltöznöd, kimozdulnod vagy izzadtan hazabóklásznod. Csak rápattansz, amikor van pár szabad perced. A beépített programok, az ízületkímélő rendszer, a tablettartó és a Bluetooth zenelejátszás igazi élménnyé teszik a futást – otthon!

EGYSZERŰEN ÖSSZECSUKHATÓ

INTELLIGENS ÉS NAGY TUDÁSÚ

Tartsd magad karban,
fuss, sétálj rendszeresen!

A futópad rendszeres használata erősíti az izmokat, a csontokat, segít a fogyásban, csökkenti a vérnyomást, erősíti az immunrendszert, fokozza az anyagcserét, remek stresszoldó, nyugodt alvást biztosít és nem utolsó sorban boldogít!

Egyre több hazai híresség választja a Mediwel termékeit, ha a testi-lelki egészség és a jó kondíció megőrzése a cél. Nézz bele a videóba, amelyben Dér Heni és Dombóvári Vanda elmesélik, miért a legideálisabb számukra az OTO Antelope design futópad!

› Olvasd el a többi celeb véleményét is!

OTO Antelope design futópad

fekete vagy fehér színben

Listaár: 330 200 Ft
Nettó listaár: 260 000 Ft
VIP Klubtagoknak: 299 720 Ft

Nettó VIP Klub ár: 236 000 Ft

Csatlakozz a Mediwel VIP Klubhoz és vásárolj VIP áron!

Az egyedi kedvezményeken felül olyan kiváltságokban részesülsz, melyeket sehol máshol nem érhetsz el - ingyenes konzultációs lehetőség vár szakértőinkkel;  elsőnek értesülhetsz új termékeink érkezéséről, akcióinkról; nyereményjátékokban vehetsz részt; és számos egyéb, speciális ajánlat vár az exkluzív kedvezmények világában - vásárlási kötelezettség nélkül!

© 2019. Mediwel Kft. Minden jog fenntartva.