VENDÉGEID TÖKÉLETES BŐRRE VÁGYNAK?
LEPD MEG ŐKET EGY VALÓBAN HATÁSOS ANTI AGING KEZELÉSSEL!

Vendégeid körében egyre nagyobb igény merül fel a látványos arc- és testkezelő, bőrfiatalító szépségkúrák iránt? Szeretnének azonnali eredményeket? Téged is boldoggá tesz, ha elégedetten távoznak a szalonodból és rendszeresen visszajárnak?

Add meg nekik azt, amire vágynak! Varázsold feszesebbé, rugalmasabbá, fiatalosabbá a bőrüket és könnyítsd meg számukra a fogyókúrát! Formáld alakjukat olyanná, amelyre büszkék lesznek a strandon és a tükörbe nézve!

Forgasd vissza az idő kerekét a Mediwel rádiófrekvenciás
Anti-aging készüléke segítségével!

Bőrfiatalítás, ránctalanítás fájdalommentesen, valóban látványosan, gyorsan, mesterfokon!

Mediwel Health & Beauty Center Anti-aging professzionális készülék

Made in Italy

• 33 előre programozott esztétikai kezelés
• bőrfiatalítás
• arckontúremelés
• a bőr szerkezetének átstrukturálása
• mesterfokú zsírbontás
• fogyás utáni bőrfeszesítés
• cellulitkezelés

MIÉRT AJÁNLD VENDÉGEIDNEK A RÁDIÓFREKVENCIÁS ANTI-AGING KEZELÉST?

Az ANTI-AGING készülékünkkel végzett rádiófrekvenciás kezelés hatására fokozódik a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szintézise, a kötőszövet átalakul, megújul, visszanyeri feszességét, tömöttségét, a ráncos bőr szemmel láthatóan kisimul, a mélyebb barázdák megszelídülnek, a narancsbőrös területek visszahúzódnak, a megereszkedett bőr tónusosabbá válik, és ezekkel a szemmel látható változásokkal együtt vendéged önbizalma is fokozatosan visszatér. A bőrfiatalításon túl a beépített programok között több alakformáló, zsírbontó kezelés is helyet kapott, így azok számára is segíthetünk a kilóktól, makacs zsírpárnáktól könnyebben megszabadulni, akiknek ehhez külső segítség kell, mert nem elég elszántak vagy a diéta és a testmozgás nem hozta meg számukra a kívánt eredményt.

A MEDIWEL ANTI-AGING készülékével fájdalommentes bőrfiatalítás érhető el, kockázatok és mellékhatások nélkül, és a kezelést követően a vendég folytathatja a megszokott, napi rutinját, amennyiben az eredményességet garantáló életmódbeli tanácsokat megfogadja.

PROFESSZIONÁLIS, MEGBÍZHATÓ TECHNOLÓGIA A SZALONODBAN

– A MEDIWEL ANTI-AGING professzionális használatra kifejlesztett, európai gyártású készülék, teljes körű garanciális és szervizháttérrel.
– A készülék bipoláris kezelőfejjel rendelkezik, mely egyenes vonalban hatol a bőr alsóbb rétegeibe, célzottan oda, ahol az adott programnak megfelelően legintenzívebb hőhatásra a zsírbontás, illetve ahol a kollagénszintézis zajlik.
– A MEDIWEL ANTI-AGING készüléke az egyetlen európai gyártású, megbízható, professzionális készülék ebben az árkategóriában!
– Könnyen kezelhető, 33 esztétikai programjával személyre szabott kezelésekben részesítheted vendégeidet.
– A készülék teljesítménye alapján a szalonok igényeit tökéletesen kielégíti, 700-800 kHz közötti frekvenciatartományban működik.


MIÉRT IDEÁLIS VÁLASZTÁS A MEDIWEL HEALTH & BEAUTY CENTER ANTI-AGING KÉSZÜLÉK?

  • Belülről fejti ki hatását, stimulálja a szervezetet, fájdalom és mellékhatások nélkül éri el a bőr megújulását

Nagy teljesítményű rádiófrekvenciás készülék bőrfiatalító, bőrfeszesítő, regeneráló arc- és testkezelésekre, a narancsbőr visszaszorítására, a fogyás elősegítésére, a ráncok mérséklésére és az önbizalom növelésére. Mindezt úgy éri el, hogy a bőrfeszesítéshez szükséges kollagént saját bőrünkkel termelteti meg, ezáltal semmilyen egyéb, külső beavatkozásra nincs szükség, azaz a kockázatok minimalizálhatóak.

  • Garantáltan biztonságos, egyszerű használat

Nagy teljesítményű, professzionális készülék, mely mélyre hatóan (megfelelő szöveti mélységben), célzottan és biztonságos módon fejti ki hatását.
Az előre betáplált paraméterekkel dolgozó 33 különböző esztétikai – arcfiatalítástól a zsírbontásig – program kényelmessé és személyre szabhatóvá teszi a kezeléseket.
Az európai gyártó garancia a készülék biztonságos üzemeltetésére, a folyamatos alkatrész-utánpótlásra és a megbízható szervizháttérre.

  • Megtérülő befektetés

A készülék egyszeri beruházás, mely gyorsan megtérül, és utána már neked hozza a hasznot. Akár önmagában, akár más technológiákkal vagy egyéb szolgáltatásokkal (masszázs, mélyhidratálás stb.) kombinálhatod.

A Mediwel Health & Beauty Center Anti-aging készülék árkategóriájában az egyetlen, professzionális, európai gyártású készülék.  A készüléket pihentetés nélkül 4 órán keresztül folyamatosan használhatod.

  • Ingyenes kipróbálás

Gyere el hozzánk és próbáld ki vásárlási kötelezettség nélkül a Mediwel Health & Beauty Center Anti-Aging készüléket! A szalonodban történő kipróbálási lehetőség részleteiről érdeklődj ügyfélszolgálatunkon!