Fátyolmaszk - az új divat

A te bőröd is feszül, viszket, ha beköszönt a hűvös, szeles időszak? Ez egyértelműen a vízhiány jele, a hőmérséklet csökkenésével a faggyúmirigyek ugyanis csak ímmel-ámmal működnek, 8°C alatt pedig teljesen leállnak, így hiányzik az a felszíni védőréteg, ami magába zárja a nedvességet.

Tudtad, hogy a száraz bőr előbb elkezd ráncosodni?

Szerencsére a megfelelő bőrápolással, hidratálással késleltethetőek az öregedés jelei.

Hogyan hódíthatsz ősszel is bababőrrel?

Nem feltétlenül kell hozzá szakember, bár egy kozmetikus tanácsa mindig hasznos. Ha a bőrtípusoddal és annak aktuális állapotával tisztában vagy, akkor kedvedre válogathatsz a drogériák egyre szélesedő fátyolmaszk-kínálatából!

Mi ez a fátyolmaszk őrület?

A fátyolmaszkok meghódították a világot

A fátyolmaszk meghódította a világot, mert hihetetlenül kényelmes a használatuk és mindössze 15-20 perc alatt tökéletesen hidratálttá, bársonyosan puhává, ragyogóvá varázsolják az arcbőrt. Hogyan lehetséges ez? A fátyolmaszkokat magas hatóanyag-tartalmú esszenciával itatják át, anyaguk nem engedi elpárologni a bőr felületéről a nedvességet és a hatóanyagokat, hanem védőréteget képezve szinte bezárja a bőrbe a „szépségkoktélt”.

Neked sincs vesztegetni való időd?

Az egész napod egy rohanás? Suli? Buli? Munka? Ügyintézés? Akkor a fátyolmaszkokat neked találták ki, mert egyszerű, otthoni használatuk közben nyugodtan pihenhetsz, olvashatsz, telefonálhatsz, csetelhetsz, azaz két legyet üthetsz egyszerre: ápolod a bőrödet és a kapcsolataidat vagy lazítasz végre egyet.

És a végére tartogattuk a lényeget: mindezt fokozni is lehet!

A fátyolmaszkok minden cseppje kincs, ezért érdemes kihoznod belőlük a maximumot! Erre való a Deep Skin iontoforézises arcápoló készülék, melyet egy mozdulattal a maszkodhoz erősíthetsz a hatás fokozása érdekében.

A Deep Skinnel 8-szorosára nő a bőröd áteresztő képessége!

Azaz a fátyolmaszk hatóanyagaiból még több hasznosul, bőröd bámulatosan sima, puha, hidratált és ragyogó lesz, úgy, hogy a maszkon nem változtatunk, csak a technológián!

És ami a lényeg: az iontoforézis sem igényel aktív közreműködést a részedről!

A Deep Skin használata közben a kezed továbbra is szabad, így gyakorlatilag bármikor, bárhol, 15 perc alatt egy kozmetikai kezeléssel egyenértékű bőrturbózást végezhetsz kedvenc fátyolmaszkod és a Deep Skin segítségével. A Deep Skinnek köszönhetően a hatóanyagok kevesebb veszteséggel mélyebbre jutnak, gyorsabban és hatékonyabban felszívódnak.

Egyszerű és nagyszerű!

Kipróbálod? A Deep Skin már az első alkalommal lenyűgöz, bőröd szinte újjászületik és ezt a csodát akár minden nap újraélheted.

Deep Skin iontoforézises arcápoló készülék

Deep Skin iontoforézises arcápoló készülék



[php_everywhere]
MEGVESZEM!