Diéta esetén fontos, hogy már a kezdetektől tapasztalj magadon változást. Kitartóbb maradnál, ha már az elhatározásod legelején éreznéd, hogy olyan változások történnek a testedben, amelyek nem csak jó közérzetedet, mozgékonyságodat szolgálják, hanem fokozatosan és biztosan a karcsúbb, szebb önmagadhoz vezetnek?

Mit tapasztalhatsz a FLABéLOS alakformálóval már az első alkalomtól?

Ennek a készüléknek már egyetlen alkalom után is azonnal érezhető hatása van. A vibráció hatására a vér- és nyirokkeringés serken, megnyílnak a bőr alatti kis kapilláris erek, és a teljes testben javul a mikrocirkuláció. Azt érzed, hogy bőröd egy 10 perces edzés után viszket a zsírlerakódások helyén.

Néhány alkalom után általános közérzetjavulást tapasztalhatsz, frissebbnek, energikusabbnak érzed magad, jobban esik a mozgás, könnyebb lehajolni, és csökkenhetnek a derék-és hátfájdalmak is, valamint javul az ízületek állapota.

1-2 hónap elteltével a hatás centiméterekben is jól mérhető: az izmok formásabbak, feszesebbek lesznek, a cellulit csökken, a bőr kisimul, a szervezetből kiválasztódnak és távoznak a méreganyagok. Ha nincs kalória visszapótlás, és sok folyadékot fogyasztasz, hamarosan kilókban is jelentkezik a fogyás. A FLABéLOS hosszú távú, legalább 2-3

hónapos rendszeres (heti 3-5 alkalom) használata szükséges ahhoz, hogy kialakuljon egy olyan szintű keringésjavulás, ami a következő főbb területekre gyakorol pozitív hatást:

  • A szép, egyre tónusosabbá váló, feszes izmok fokozatosan kiszorítják a zsírsejteket.
  • Javul a vér- és nyirokkeringés, valamint a sejt szintű anyagcsere folyamatok.
  • Az edzett izom jobban égeti a kalóriákat, nem jönnek vissza a leadott kilók.
  • Javul az ízületek, csontok állapota, rugalmasabb leszel.
  • A vér- és nyirokpumpa útján kiürülnek a szervezetből a méreganyagok, így csökken a cellulit.

Miért nincs jojó-effektus a FLABéLOS-szal?

A FLABéLOS rendszeres használatval elkerülhető a jo-jó effektus, mert a FLABéLOS csak a zsírszövetet építi le, az izomszövetet nem gyengíti, sőt még növelni is képes az izomerőt. Rendszeres és hosszú távú használata mellett, ha ügyelünk arra, hogy ne növeljük a táplálék bevitelt, nem jönnek vissza a leadott kilók, de javul a vér- és a nyirokkeringés, távoznak a méreganyagok, szebb lesz a bőr, tartós fogyás tapasztalható és visszahúzódik a cellulit is. Nem azért mert a FLABéLOS egy csodaszer, hanem mert sejt szinten serkenti az anyagcserét.

Dr. Endre Veronika a túlsúlyos pácienseinél alkalmazza a FLABéLOS-t

A doktornő obezitológus, azaz az elhízás kezelésére specializálódott belgyógyász szakorvos.  Praxisában olyan túlsúlyos betegekkel foglalkozik, akik a túlsúly révén más, előrehaladott betegségekkel is küzdenek.

„5 éve alkalmazom a FLABéLOS-t a rendelőmben, és azt tapasztaltam, hogy a készülék rendszeres használatával a zsírtömeg megfelelő mértékben csökken, az izomtömeg pedig nem változik, vagy növekszik. A FLABéLOS még jelentős túlsúly esetén sem terheli meg a tüdőt, a szívet és az ízületeket. Használata könnyű, kellemes, nem izzaszt. A fogyás beindulása motivációt és sikerélményt ad a pácienseimnek, rendszeres használatával pedig elkerülhető a jojó effektus.”

Próbáltad már a FLABéLOS-t, vagy annak sportváltozatát, a SPORT FLABéLOS-t, mellyel csak 10, max. 20 percig tart egy teljes értékű edzés és átmozgatás? Kaptál szakszerű segítséget a használatukhoz, ismered hosszú távú hatásmechanizmusukat? Gyere el hozzánk, szívesen segítünk, szeretettel várunk óbudai bemutatótermünkben, ahol ingyenesen és vásárlási kötelezettség nélkül kipróbálhatod egészségmegőrző készülékeinket.

SPORT FLABéLOS alakformáló