Tedd meg önmagadért!

A leggyorsabb és egyben leglátványosabb eredménnyel kecsegtető sport a futás. Mindig a saját teljesítményed és fejlődésed számít, nem kell máshoz mérned magad. Ebben a sportban is igaz, hogy fejben dől el minden, de a kilométerek folyamatos emelkedésével láthatod, hogy ha kitartasz, milyen csodás testi, szellemi feltöltődésen mész keresztül. Futhatsz zenére, de hallgathatod a saját, belső hangodat, futás közben nagyon jó dogokat súg meg az elme, hiszen a monotonitás kiválóan kikapcsolja az agyat. Tökéletesen formálja az alakot, onnan megy le a felesleg, ahonnan kell, mégis minden izmot és végtagot kellően átmozgat. Lelki bajokra szintén tökéletes megoldás. A mozgás endorfint termel, mely a csokievéssel is elérhető, de futással egészségesebb!

5+1 érv a benti futás mellett:

1. Időjárás

Nem fázol se fel, se meg. Az optimális futó hőmérséklet a se meleg, se hideg, Celsiusra átszámítva 15-22 fok, melyet otthon könnyen megteremthetsz. Ezen a hőmérsékleten nem kell sok ruhát magadon cipelned, ellenben a természetben ritkán ideálisak és változékonyak is a hőviszonyok.

2. Változatosság

Ha nehezen tűröd a monotonitást, akkor nézz közben tévét, így kevésbé unalmas. Hallgathatsz zenét, de akár hangoskönyvet, vagy nyelvleckét is. Az agy mozgás közben kiválóan rögzíti majd a hallottakat, Te pedig észre sem veszed, milyen gyorsan elrepült az idő.

3. Tervezhetőség

A számok nem hazudnak a futógépen sem. Rendkívül motiváló látni, hogy minden métered azonnali eredményt produkál, inspirál majd, hogy mennyi kilométert tettél meg és, hogy napról napra erősebb, fittebb, energikusabb vagy!

4. Kiszámíthatóság

Lecsúszott egy desszert ebéd után? Ne ostorozd magad, inkább dolgozd le. Otthoni futógéped ebben is segítségedre lesz. Készséggel, kérés nélkül is pontosan mutatja, hogy hány kalóriát égettél el.

5. Szabad akarat

Tetszőlegesen állíthatod a nehézséget, meredekséget, erősséget. Ha könnyebb napod van és energikus vagy, ne kíméld magad. Amennyiben lájtos edzésre vágysz, válaszd azt a szintet. A kevesebb több: hidd el, a könnyebb edzés is sokkal jobb a mozgásszegény életmódnál.

+1

Szmogmentes levegőben légzőszerveid egészségét is megőrzöd, hiszen ritka szerencsés az, aki erdő mellett, csodás levegőjű környezetben él. Télen a legidillibb község házai között is előfordul a vegyes tüzelésű kazánok kellemetlen füstje, városban az autók által okozott szmog. Védd magad és fuss inkább bent!

RÁADÁSUL MOST VAN EGY FANTASZTIKUS ÉRVÜNK ARRA, MIÉRT LESZ JOBB BENT FUTNI:

Sokan az edzőtermi futást választják, főleg azért, mert el sem tudják képzelni, hogy az ő otthonukban is elfér egy futópad. AZONBAN ENNEK VÉGE!

Az OTO Antelope futópad nem csak futurisztikus külsejével, de tudásával és praktikusságával is lenyűgöz, hiszen az OTO Antelope futópad rendkívül könnyen összecsukható, fekvő és álló helyzetben is tárolható – így nagyon kis helyen is elfér. High-tech formatervezett vonalaival, egy Vespa robogóhoz hasonló alakjával, fényes fehér, vagy fekete felületével, minden lakásba illik.