Gyógyít és kényeztet –a természet erejével

A növények legértékesebb esszenciája kis üvegcsébe zárva, melyből bármikor elővarázsolhatod a föld gyógyító energiáit, a napfény erejét, a természet bujaságát, frissítő vagy fűszeres illatait. Az illóolajok a test és lélek természetes gyógyítói, megoldást kínálnak számos egészségügyi problémára és elcsendesítik a lélek viharait. Elbűvölik az érzékszerveket, finom illatba burkolják a lakást, ezáltal minden alkalomhoz megteremtik a kellő hangulatot. A gyümölcsök, gyógynövények, fűszerek, virágok illata legyen veled – egész évben!

Megbízható illóolajat keresel? Mi már megtaláltuk!
Nem kell hosszas nyomozásba kezdened, mert mi időt, energiát nem kímélve utánajártunk a témának, és megtaláltuk azt a terápiás célra alkalmas illóolajcsaládot, amely megfelel a legszigorúbb minőségi előírásoknak, 100%-ban természetes, bevizsgált, tiszta, nem tartalmaz szintetikus összetevőket, ásványi olajokat, egyéb anyagokat.

Melyek a 100%-os tisztaságú illóolajok?
A 100%-os tisztaságú illóolajok gázkromatográfiás módszerrel bevizsgált, ellenőrzött kémiai összetételű, természetes illóolajok, melyek levegőbe juttatására az ultrahangos hidegpárásító a legalkalmasabb eszköz (minden egyéb, mécsessel kombinált módszer káros égéstermékeket juttat a levegőbe). Ahhoz, hogy terápiás célra alkalmassá váljon egy illóolaj, az előírt százalékban kell tartalmaznia az aktív biokémiai vegyületeket, melyekből nem lehet se több, se kevesebb.

Illóolajat csak megbízható forrásból!
Bizonyára tudod, hogy az illóolajok alkalmazása nem veszélytelen, például abban az esetben, ha silány minőségű, szennyezett vagy mesterségesen előállított illóolajat használsz. A mellékhatásokat gyakran a szabálytalan előállítás, helytelen tárolás és alkalmazás során kialakuló olyan komponensek okozzák, melyek egy 100%-os tisztaságú illóolajban nem fordulhatnak elő.

Hogyan zárhatod ki ezeket a kockázatokat?
Használj megbízható forrásból származó illóolajokat, és mindig tartsd be az adagolásra vonatkozó előírásokat! A bőrirritációt, illetve az esetleges allergiás reakciókat úgy előzheted meg, hogy bőröd kis felületén teszteled az adott illóolajat.

Válogass kedvedre 100%-os tisztaságú illóolajaink közül és válaszd a biztonságos párologtatáshoz az OTO Vasse aromadiffúzort!