Felkészültél a jövőre?


Ne törődj bele, tegyél ellene!

Tudtad, hogy a hajhullás 95%-ban egy okra vezethető vissza?
Ez az ok az androgén alopecia, azaz a hormonális alapú, örökletes hajhullás.

TUDTAD, HOGY EZ A FOLYAMAT EGY BIZONYOS ÁLLAPOT ELÉRÉSÉIG VISSZAFORDÍTHATÓ?

Ha téged is érint az örökletes hajhullás, lépj időben, hogy elkerüld a teljes hajvesztést!

Capillus lézerterápiás készülék A Capillus család Kérdések és válaszok Klinikai tesztek

Mi az androgén alopécia?

A folyamat hátterében a hajszálak növekedéséért felelős, gyors osztódásra képes sejtek (hajszemölcs) hormonérzékenysége áll. A férfiak és nők szervezetében egyaránt jelenlévő tesztoszteron hormon egyik változatának (DHT) hatására ezeknek a sejteknek a működése megváltozik. Az aktív, „hajtermelő” időszakok lerövidülnek, a hajtüszők összezsugorodnak, gyengébb, vékonyabb szálú hajat produkálnak, egy idő után pedig teljesen „leállnak”, azaz már nem nő új hajszál a kihullott helyére. Androgén alopécia esetén a hajkorona folyamatosan gyérül, a kopasz foltok pedig „terjeszkednek”.

Van rá megoldás:
úgy hívják, CAPILLUS!

A Capillus egy alacsony intenzitású lézerterápiás készülék, melynek hatásosságát klinikai tesztek és az FDA (Amerikai Élelmiszer-biztonsági és Gyógyszer-engedélyeztetési Hivatal) is igazolta.

Egy otthoni körülmények között is biztonságosan és egyszerűen használható technológia a hajtüsző stimulálására, a hajhullás megállítására, a hajszálak megerősítésére és a fejbőr egészségének helyreállítására. A Capillus rendszeres használatával 17 hét alatt 51%-kal sűrűbbé válik a hajkorona, azaz másfélszeresére dúsul a haj!


Őrizd meg hosszú távon a fiatalos külsődet a Capillus segítségével!

Ne várd meg míg túl késő lesz, mert a Capillus csak addig tud segíteni neked, amíg a hajtüszőid még nem haltak el végleg.

Miért jobb a Capillus a többi, hajnövesztő módszernél?

Mert csak előnyei vannak!

Csak napi 6 percet
kell viselned

A hajhullás és a kopaszodás megelőzése hosszú, gyakorlatilag egy egész életen át tartó folyamat. A Capillus készülékkel ez a mindennapos kezelés rendkívül kényelmesen és gyorsan kivitelezhető, mindössze napi 6 percet vesz igénybe.

Bizonyítottan hatásos és eredményes

Ha a kopaszodásra a samponoktól kezdve a tablettákon át már mindent kipróbáltál ‒ inkább kevesebb, mint több sikerrel ‒, akkor itt az ideje, hogy egy valóban hatékony készüléket használj, melynek eredményességét klinikai tesztek sora és az FDA (Amerikai Élelmiszer-biztonsági és Gyógyszer-engedélyeztetési Hivatal) is igazolta.

Nagyon egyszerűen használható

A Capillus készülék használata pont olyan egyszerű, mint egy sapka felvétele. Nem igényel semmiféle előkészületet, hatóanyagos ápolást, hajpakolást, bedörzsölést, mosást, fésülést, szárítást. Nem kell kezelés közben mozgatni, arrébb helyezni, az időt nézni, azaz semmilyen macerával és fáradtsággal nem jár.

Nincs fájdalom és diszkomfortérzés

A Capillus használata ‒ ellentétben a kopaszodás megelőzésére irányuló műtéti beavatkozásokkal és egyéb, invazív kezelésekkel ‒ nem jár semmilyen fájdalommal, kellemetlen érzéssel. 

Csak egyszeri költség

A készüléket egyszer kell megvásárolni és egy életen át használható, akár a család több tagja által. Nincsenek járulékos költségek vagy félévente kötelezően cserélendő alkatrészek.

Nincsenek mellékhatásai, gyógyer- és vegyszermentes,
környezetbarát

A lézerterápiás módszer gyógyszer-, kemikália- és mellékhatásmentes, a kezelés során nem keletkeznek környezetre káros anyagok.

Nem ciki, vidd magaddal bárhová

A készülék használata a sapkaformának köszönhetően egyáltalán nem feltűnő és könnyen beilleszthető mindennapi tevékenységeink közé. 

Természetes, műtéti beavatkozás és hegesedés nélkül hat

A lézerterápiás kezelés nem invazív, azaz semmilyen fizikai beavatkozás nem történik a testbe. Nem juttatunk be gyógyszereket, vegyi anyagokat, nincs műtét, injekció, hosszadalmas sebgyógyulás, hegesedés. Gyakorlatilag ez a legtermészetesebb módszer a hajhagymák stimulálására, működésük beindítására.

Lepd meg párodat egy fiatalabb önmagaddal!

A hajhullás nem csak egy embert érint, mindenki szeretné a párját csinosabbnak, fiatalosabbnak látni. Mindkettőtök megnyugtatására kezdd el időben a kezelést, és tudd le azt a lehető legegyszerűbb és gyorsabb módon, napi 6 perc alatt.

Könnyen fertőtleníthető

A Capillust a család minden, hajhullással küszködő tagja használhatja, a készülék fertőtlenítése éppen ezért roppant egyszerű és egy alkoholos törlőkendővel pillanatok alatt kivitelezhető. 

Tűnj hosszabb ideig fiatalnak

A Capillus segít neked abban, hogy a külsőd ne tűnjön idősebbnek a valódi korodnál. A fiatalos, vonzó külső már napi 6 perc kezeléssel megőrizhető.

Egy baseballsapka rejti:
bárhol használhatod

A Capillus készülék a hálózattól függetlenül, elemmel működik, ezért bárhová magunkkal vihetjük, bárhol használhatjuk. A készüléket sapka rejti, így diszkréten hordozható és hordható.

Hogyan működik a Capillus?

A készülék lézerdiódái a látható fény tartományában egy 650 nm-es, folyamatos besugárzással stimulálják a hajtüszőket, ezáltal beindul a sejtosztódás, és a hajtüsző új hajszál növesztésébe kezd. A terápia hatására tehát lerövidül a haj életciklusában a nyugalmi fázis (telogén). Az alacsony intenzitású lézerfény képes az androgén alopéciában szenvedők hormonérzékenységét kompenzálni, azaz nem engedi, hogy a hajnövekedésért felelős, osztódásra képes, hajhagymát tápláló sejtek elhaljanak, fokozza az anyagcserét, megakadályozza a hajhagyma összezsugorodását.

A folyamatos lézerterápiás kezelés hatására a hajtüsző osztódásra képes sejtjei energetizálódnak, az erek állapota javul, az anyagcsere fokozódik, beindul a sejtosztódás, a hajszál növekedéséhez szükséges tápanyagok és oxigén szintje megemelkedik a vérben, azaz minden adott ahhoz, hogy az új hajszál növekedésnek induljon a hajtüszőben. A lézerfény helyreállítja a fejbőr egészségét, stimulálja a faggyúmirigyeket és fokozza a haj színét adó festékanyag, a melanin termelését is.

A Capillus bizonyítottan hatékony

A készülék hatékonyságát az USA legszigorúbb Élelmiszerbiztonsági és Gyógyszer-engedélyeztetési Hivatala, az FDA is igazolta.

A Capillus a legmagasabb minőséget képviseli

A Capillus lézerkészüléket Amerikában egy modern technológiai hátteret nyújtó üzemben, kézzel szerelik össze. Minden egyes készülék alapos minőségbiztosítási ellenőrzésen megy keresztül, ezzel biztosítva, hogy megfeleljen az FDA és ISO 13485:2003 által támasztott legszigorúbb minőségi követelményeknek. Ez teszi a Capillust a lézersapkák svájci órájává!

Mennyit kell várnod az eredményre?

MOST szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy ahogy a hajnövekedés, úgy a hajtüszők életre keltése is egy hosszú folyamat. Ha az az elvárásod, hogy két hét alatt hatalmas sörényt növessz, van egy rossz hírünk: Ez nem a Te készüléked. A Capillus egy komoly amerikai FDA minősített lézerterápiás készülék, nem egy timbuktui csodabogyó, amit ha beszedsz, állítólag 5 perc múlva kinő a hajad. Ne a csodában bízz, hanem a tudományban. A Capillus jelenleg a legkorszerűbb, orvosi kutatásokkal is alátámasztott technológia a hajhullás ellen, amit valóban hosszú távon kell alkalmaznod, de amint a napi rutinod részévé válik, már nem követel külön figyelmet tőled. Az idő pedig hamar elmegy, közben viszont tényleg megszűnik a hajhullásod és látványosan besűrűsödik a hajad.

Mit tapasztalhatsz a Capillus használata során?A valós eredmények - a kopaszodás előrehaladottságának különbségei és az androgén alopécia mellett a hajhullásba belejátszó egyéb tényezők miatt - személyenként eltérőek lehetnek. Az ábrán látható eredmények nem garantálhatóak minden felhasználó esetében.
0-3 hó

Hajhullás fokozódása

A napi 6 perces, rendszeres használat során az első 3 hónapban a hajhullás fokozódását tapasztalhatod. Ennek egyszerű a magyarázata. Az elöregedett, hajszemölcstől eltávolodó hajszálak mindaddig a fejbőrben maradnak, amíg ki nem rántod azokat (fésülés, hajmosás, törlés, szárítás stb. következtében) vagy amíg az alattuk növekvő új hajszál ki nem „löki” azokat. A hajhullás kezdetben tehát az új hajszálak képződése miatt fokozódik, ami remek hír, hiszen azt bizonyítja, életre keltek a hajtüszőid! Eleinte némi viszketést is érezhetsz, mely a lézer stimuláló hatásának köszönhető.

3-6 hó

Hajhullás csökkenése, új hajszálak növekedésének beindulása

A következő 3 hónapban ha a hajhullást csökkenését tapasztalod, az azt jelenti, hogy kezd megfordulni a folyamat. A hajtüszőkben a sejtosztódás beindul, az elöregedett hajszálak kilökődését követően új, erősebb hajszálak képződnek. Itt még nem annyira látványos az eredmény, viszont a fejbőrben elindult pozitív folyamatok jeleként új kis hajszálakat fedezhetsz fel. Továbbra is türelem, türelem, türelem, hiszen a hajnövekedés, ahogyan a hajhullás sem egy gyors folyamat, de a kitartást mindig a siker követi.

6-12 hó

Szemmel látható hajdúsulás

Ha a napi rutinod részévé vált a Capillus, akár a fogmosás, szinte észrevétlenül telik az idő, de a felszín alatt a folyamatok pozitívan megváltoznak, a hajhagymák aktívan dolgoznak és egy év után már szemmel láthatóan és kívülállók számára is észrevehetően dúsabbá válik a hajad. Erről úgy győződhetsz meg a legkönnyebben, ha összehasonlítod a kezelés előtti, illetve az egy évvel később készült fotóidat.

12-24 hó

Maximális hatás

Két éves használatot követően a Capillus hatása kiteljesedik, hajszálaid jóval erősebbekké, hajad pedig sűrűbbé, dúsabbá válik. Ahhoz, hogy ez így is maradjon, továbbra is használd minden nap a Capillus-t! Ne felejtsd el, a hajtüszőidet elsorvasztó tesztoszteron ellened dolgozik, az a napi 6 perc, amivel eredményesen küzdhetsz ellene, alig több, mint egy fogmosás és azt is hosszú távon kell alkalmaznod fogaid jó állapotának megőrzéséért. A Capillus-szal a napi 6 perc egy élhető alternatíva arra, hogy egy gyógyszer-, kemikália és mellékhatás mentes és hatékony megoldást alkalmazhass a teljes hajvesztés megelőzésére, a fiatalosabb külsőd megőrzésére. Azért fontos, hogy minél előbb, már a hajhullás kezdetekor elkezd használni a Capillus-t, mert egy idő után már semmi sem fog tudni segíteni neked a teljesen elhalt hajtüszők újraélesztésében.

Mi az az állapot, amikor még tudunk neked segíteni?

A kopaszodást csak addig lehet visszafordítani, ameddig nem halnak el teljesen a hajtüszők, ezért ajánljuk, hogy minél előbb, az első tünetek észlelésekor elkezdd a kezelést! Annak érdekében, hogy könnyebben el tudd dönteni, mennyire előrehaladott nálad a kopaszodás folyamata, azaz még stimulálhatóak, „felébreszthetőek-e” a hajtüszőid, nézd meg a rád vonatkozó táblázatot! Ebből kiderül, a kopaszodás mely stádiuma, „rajzolata” esetén hatékony a Capillus lézerterápia.


A Capillus használata előtt érdemes tisztázni a hajhullás hátterében álló okokat, de az esetek túlnyomó többségében a hormonális alapú örökletes kopaszodás (androgén allopécia) tehető felelőssé a hajhullásért, melyre hatékony megoldást kínál a Capillus lézerterápiás készülék.

Ha a hajhullásod az alábbi okokra vezethető vissza, a probléma orvoslása után szintén sokat segíthet neked a Capillus fejbőröd egészségének helyreállításában és a hajhagymák megerősítésében, a hajnövekedés serkentésében.

●  stressz
●  hormonális okok (pajzsmirigyprobléma, PCOS, inzulinrezisztancia)
gyógyszerek mellékhatása (antibiotikumok, antidepresszánsok, fogamzásgátlók, trombózis megelőzésére szolgáló gyógyszerek stb.)
helytelen táplálkozás (vas-, fehérje-, vitamin-, nyomelemhiány)
kemoterápiás kezelés
környezeti ártalom (nagy mennyiségű kemikália használata pl. hajfesték, dauer; sugárzás)
mechanikai terhelés (konty, lófarok stb.)
betegségek (lupus, fejbőrfertőzés, pikkelysömör, autoimmun foltos kopaszodás) 

Visszavásárlási garancia -
mert mi tudjuk, hogy a Capillus hatékony!

Annak érdekében, hogy te is nyugodt légy a befektetésedet illetően, 1 éves visszavásárlási garanciát biztosítunk számodra. Ez azt jelenti, hogy ha egy éves, rendszeres (napi 6 perces) használatot követően úgy érzed, nálad mégsem hozta meg a várt eredményt ez a technológia, visszafizetjük a készülék vételárának 70%-át. Ez esetben, kérjük, a vásárlástól számított 1 év elteltét követő 30 napon belül jelzed nekünk ez iránti igényedet a számla bemutatásával.* 

* A visszavásárlási garancia megrongálódott, nem rendeltetésszerűen használt készülékre nem vonatkozik.

Vannak más módszerek is a hajhullás megelőzésére,
miért a Capillust válasszam?

Valószínűleg már több módszert is kipróbáltál a hajhullás megfékezésére.

Használtak?
Tartasz a mellékhatásaiktól?
Túl macerásnak bizonyultak?
Félsz a műtéttől, elkerülnéd a fájdalmat?
Horribilis összegbe kerülnek, és nincs rájuk garancia? 

Miért a Capillust válaszd a lézerkészülékek közül? 

Tudunk 8 érvet, amiért egyértelmű a döntés!

●  CSAK 6 PERC

A Capillus az egyetlen lézerkészülék, melyet csupán 6 percig kell használnod naponta.

●  KLINIKAI TESZTEK BIZONYÍTJÁK A HATÉKONYSÁGÁT 

A lágylézer használata széles körben elterjedt kezelési mód az orvosok (pl. reumatológusok, bőrgyógyászok, fogorvosok), gyógytornászok körében. 1966-ban egy magyar sebész és gyógytornász, Mester Endre fedezte fel az alacsony intenzitású lézer szőrnövekedésre gyakorolt hatását. A terápiát először 2007-ben fogadta el az FDA az enyhe fokú hormonális alapú, örökletes kopaszodás kezelésére egy lézerterápiás készülék esetében. A Capillus hatékonyságát igazoló klinikai vizsgálat egyértelműen kimutatta, hogy a készülék 51%-os hajszálszám-növekedést eredményezett 17 hetes használatot követően.

A klinikai vizsgálat részleteihez kattints ide!

A klinikai vizsgálat kiértékeléséhez, a Capillus készülék hatékonyságának bemutatásához kattints ide (angol nyelvű anyag)!

Tudj meg többet a hormonális alapú, örökletes kopaszodás (androgén alopécia) alacsony intenzitású lézerterápiás kezeléséről! Kattints ide!

●  HITELES

A Capillus piacvezető márka az Amerikai Egyesült Államokban.

●  USA-BAN TERVEZETT ÉS GYÁRTOTT KÉSZÜLÉK 

A készülék dizájnját, kidolgozottságát tekintve is magas színvonalat képvisel, ellentétben a távol-keleti készülékekkel.

●  A CAPILLUS A LÉZERSAPKÁK SVÁJCI ÓRÁJA

A felhasznált anyagok kimagasló minősége, az igényes, precíz, kézi összeszerelés és a többlépcsős, szigorú ellenőrzési folyamat garancia a készülék hosszú élettartamára.

●  FDA MINŐSÍTÉS

A legszigorúbb amerikai minőségellenőrzési hivatal, az FDA (Amerikai Élelmiszer-biztonsági és Gyógyszer-engedélyeztetési Hivatal) is hatékonynak minősítette a terápiát.

Kattints és olvass tovább!

●  CSAK A LEGJOBBAT ADJUK

A Mediwel 12 éve elkötelezett híve annak, hogy a magyar lakosság számára elérhetővé tegye a világpiacon kapható leginnovatívabb és leghatékonyabb egészségmegőrző technológiákat. Egyetlen újdonság sem kerüli el a figyelmünket, de csak a legjobb minőségű, igazoltan hatékony készülékeket forgalmazzuk.

●  SAJÁT SZERVIZHÁTTÉR

Meghibásodás esetén nem kell több hónapos javítási procedúrára készülni, külföldről érkező alkatrészekre várni. Az általunk forgalmazott készülékek szervizelését a garanciális időszak lejártát követően is vállaljuk.

Egy kis háttérinformáció a Capillus sztorihoz

Bálint Boglárka vagyok, a Mediwel ügyvezetője. Az elmúlt 12 évben közvetlenül még sosem írtam termékoldalra. Most viszont úgy döntöttem, leírok néhány gondolatot, még akkor is, ha ez nem szokás, mert szeretném, ha tudnák az érdeklődőink, hogy egy új termék bevezetését milyen hosszú és alapos előkészítő munka előz meg, valamint némi személyes tapasztalatunk is van már családilag a termékkel kapcsolatban, amit szívesen megosztanék.

A Mediwel 12 éve létezik, az én egészségtudatos hitem és meggyőződésem hozta létre, mert szerettem volna valami olyat megosztani, amire Szingapúrban találtam rá és amire kincsként tekintettem a saját életemben. A FLABéLOS és az OTO talpmasszázs gépei voltak azok az első termékek kezdetben, amihez hasonlót sem találtam a világpiacon, mert mindegyiknek megvolt a maga kimagasló előnye és egyedisége, de ami még sokkal fontosabb volt a számomra, hogy orvosilag, kutatásokkal is alá voltak támasztva ezek a termékek és szakmailag is hiteles, 40 éve létező és az egészség megőrzésben profi cég gyártja őket, nem valami 1-2 éves Csingcsung Kft. Mi voltunk az elsők a piacon ezekkel a készülékekkel, ahogy most a magyar piacon is az amerikai Capillus lézersapkával.    ...

A kezdeti sikerek óta nagyon sok év telt el és el kell mondjam, nagyon nehéz a világpiacon olyan jó termékeket találni, amik megérdemlik, hogy forgalmazzuk őket. Iszonyatosan kemény és hosszadalmas munka jót találni és ez sajnos nem látszik kívülről. Minden évben 2-3 világkiállításon veszünk részt és hihetetlen mennyiségű terméket kipróbálunk, több tucat terméket el is hozunk tesztelni és bevizsgálni minden alkalommal. Lassan garázsvásárt nyithatnék a „nem nyert” termékmintákból, amik a raktárainkban csücsülnek, mert nem voltak elég jók, hogy a vásárlóink elé tegyük őket. Amikor egy-egy ilyen minta beérkezik és a mi szűrőnkön nagy nehezen tízből egy átmegy, akkor következnek az orvosszakértőink, akik véleményezik ezeket, és az a feladatuk, hogy a világ összes publikált orvosi kutatásaiban a technológia vagy a konkrét termék hatásosságára bizonyítékot találjanak, vagy ne találjanak. Négy orvosszakértő partnerünk van, folyamatosan kapják a termékmintákat, voltak olyan, számomra kedves termékek, amelyekből néhány még orvostechnikai minősítéssel is rendelkezett, mégsem mentek át az orvosszakértőink szigorú szűrőjén. Egy-egy ilyen új termék bevizsgálása, tesztelése, stb. egy fél-egy évig is eltarthat nálunk, ahogy ez a Capillus esetében is történt, nagyjából háromnegyed éve foglalkozunk nagyon komolyan ezzel a témával.

A Capillus a számomra egy igen fontos termék. A férjemet is érinti az örökletes kopaszodás, régóta gondolkodom azon, hogy mi lesz, ha kihullik a haja, hogyan fog festeni Ő, aki hasonló fejszerkezettel rendelkezik, mint Sebestyén Balázs. :D (Bocs Balázs, bocs Szivem, de ez van.) Ezzel csak azt szerettem volna kifejezni, hogy van, akinek jól áll a kopasz fej, van, akinek viszont nem és az én férjem valószínűleg ez utóbbiak csoportját erősíti, ezért nagyon örültem ennek a terméknek, de bevallom, azonnal a legszigorúbb orvosszakértőnek adtam oda és hetekig X-ben tartottam az ujjaim, hogy nehogy azt mondja, hogy nem jó, mert nagyon bíztam benne, hogy ez jó lesz. Iszonyatosan megkönnyebbültem, amikor néhány hét elmélyült kutakodás, olvasás utánajárás után Ő is alátámasztotta szakmailag, hogy a termék jó, nyugodtan forgalmazhatjuk. Azonnal odaadtam az egyetlen mintapéldányt a férjemnek, aki egyébként már nagyon unja, hogy ő a kísérleti alanya számos termék tesztelésének, de ennek nagy meglepetésemre Ő is örült. Sőt. Még nagyobb meglepetésemre használja is, minden nap. Sőt, nyaralásra is elhozta, magától! De csak azért, (saját bevallása szerint) mert „csak 6 perc”. Ha 20-30 perc lenne naponta, már rég feladta volna, de ez a 6 perc tényleg annyira élhető és annyira hamar eltelik, hogy szinte észre sem veszi. De egy nagy titka van, hogy elöl kell tartani és a napi rutinba valahogy úgy kell beilleszteni, hogy kapcsolódjon valami minden napos tevékenységhez. A férjem ezt a gyerekek vacsorájának az elkészítéséhez kötötte, azt mindig Ő szokta csinálni, a lényeg, hogy ilyenkor mindig a konyhában van, a sapka meg kéznél, és miközben ott ténykedik, felveszi és tényleg alig vette fel, már csipog a gép, hogy vége a programnak. Jelenleg úgy néz ki, Ő van a legelöl a Capillus használatában az országban, de még csak 2-3 hónapja használja, a látványosabb rész még csak most fog következni. Természetesen készítettünk „előtte” fotót, hogy tudjuk mihez hasonlítani később. Egy biztos, a fodrásza már mondta neki, hogy mintha erősödtek volna a hajszálai az utóbbi időben, anélkül, hogy tudta volna mit használ.

Hogy miért pont ezt választottuk, a többi hasonló termék közül? A Capillus világpiaci versenytásait is sorra vettük természetesen, mint mindig, amikor egy terméket bevezetünk, és mindenféle szempontból ez a márka jött ki a legjobbnak, még akkor is, ha nem ez a legolcsóbb. Nem véletlenül ez a világpiac vezető. Nemzetközi szinten nagyon sok a hamis (pl. lézer helyett led-et alkalmazó) készülék és a szakmai hátteret nélkülöző, kínai versenytársak is nyomulnak már természetesen. De mi hisszük, hogy egy ilyen esetben, amikor tényleg időkorlátja és nagy tétje is van a dolognak, nem az ár az egyetlen tényező, amit a vásárlóink figyelembe vesznek. Hisszük azt, hogy a gondos és precíz munkánk, amit abba fektettünk, hogy a legjobbat hozzuk el a vásárlóinknak megtérül és hiszünk a termékben. Nem teszünk hozzá celebet sem, mert mi eddig is csak olyan tapasztalatokat adtunk közre ismert emberekről, amelyek igazak voltak. Senkinek nem adtunk soha a szájába olyat, amit maga személyesen nem tapasztalt volna meg, sőt, mindig hagytuk, hogy a saját szavaikkal fogalmazzák meg a termékekkel kapcsolatos tapasztalataikat.

Most tehát azt kell mondjam, hogy a 12 éves piacon eltöltött, szakmailag hiteles munkánk és a nevünk az, amit adni tudunk a termék mellé a világpiac vezető Capillus márkanév mellett, mert ez egy olyan termék, aminek az eredményére várni kell. Aki ismer minket tudja, nem adjuk a nevünket olyanhoz, ami nem bizonyítottan hatékony. Aki bízik bennünk, nyugodtan vegye meg ezt a sapkát, aki meg nem, az várjon még egy fél-egy évet, ha még van annyi ideje, míg az első saját tapasztalatok megérkeznek. Az amerikai oldalon elég sok a jó referencia és aki ért a grafikai képmódosításokhoz, az látja, hogy nem photoshopolt képek ezek, a férjem képe sem az lesz, ha egyszer elkészül. Addig is kitartásra ösztönzöm őt is, ahogy mindenkit, aki elkezdi használni a Capillust, mert ez a készülék jelenleg a világon a hajhullás elleni legmodernebb technológiát alkalmazza és mi hiszünk a tudományban.

Ne várj amíg túl késő lesz, gyere el hozzánk és győződj meg a Capillus egyszerűségéről, próbáld ki vásárlási kötelezettség nélkül!

Nézd meg a Capillus bemutatkozását a TV2 Lifestyle magazinjának műsorában:

Hajnövekedést elősegítő, alacsony intenzitású lézerkészülékeink:

Capillus ULTRA

●  82 lézerdióda
●  1 év garancia

Mindennapos használatra tervezett készülék, melynek napi 6 perces viselése megállítja a hajhullást, aktiválja a szunnyadó hajtüszőket, elősegíti a hajnövekedést, erősíti a hajszálakat és sűrűbbé varázsolja a hajkoronát.
Listaár: 299 000 Ft
VIP Klubtagoknak: 259 000 Ft

Capillus PLUS

●  202 lézerdióda
●  2 év garancia

Mindennapos használatra tervezett készülék, sűrűbben elhelyezkedő diódákkal, melynek napi 6 perces viselése megállítja a hajhullást, aktiválja a szunnyadó hajtüszőket, elősegíti a hajnövekedést, erősíti a hajszálakat és sűrűbbé varázsolja a hajkoronát.Listaár: 625 000 Ft
VIP Klubtagoknak: 588 000 Ft

Capillus PRO

●  272 lézerdióda
●  3 év garancia

A piacon kapható lézerterápiás készülékek közül a legnagyobb diódasűrűséggel, lefedettséggel és energialeadással bíró készülék. A Capillus 272 6 perces használata a klinikai tesztek tanúsága szerint, 17 hetes használatot követően, 51%-kal megnöveli a hajszálszámot, azaz igen rövid idő alatt másfélszer sűrűbb hajkoronát eredményez.


Listaár: 945 000 Ft
VIP Klubtagoknak: 877 000 Ft

Kérdésed van? Szakmai csapatunk válaszol!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és küldd el nekünk!
Szakértőink segítenek a kérdésed megválaszolásában.

Mi van a dobozban?

Minden Capillus lézerterápiás készülékünk komplett, használatra kész egységcsomagban érkezik meg hozzád: nincsenek kellékek, kötelezően megvásárolandó kiegészítők. A készülék azonnal használatra kész, akár az egész család számára.

●  Capillus lézerterápiás készülék: sapka, lézerdiódás betét, akkumulátoros vezérlőegység
●  Tárolózsák
●  Formatervezett hordtáska tartós műanyagból
●  Hálózati adapter
●  Vállpánt a vezérlőegységhez

Mediwel Kft. budapesti bemutatóterem

1033 Budapest, III. kerület, Hévízi út 1.
E-mail: info@mediwel.hu
Telefon: +36 20 545 44 55Mediwel bemutatóterem Debrecen

4025 Debrecen, Hatvan utca 6.
Telefon: +36 30 325 7921