A Capillus család

A készülékek a lézerdiódák számában különböznek egymástól. A Capillus Ultra 82, a Capillus Plus
202, a Capillus 272 névre keresztelt modell pedig 272 db lézerdiódát tartalmaz. A lézerdiódák számának növekedése nagyobb lefedettséget, energialeadást és hatásfokot jelent. A piacon kapható lézerterápiás készülékek közül a Capillus 272 a legnagyobb lefedettséggel és energialeadással bíró készülék. 

Capillus lézerterápiás készülék A Capillus család Kérdések és válaszok Klinikai tesztek

Hajnövekedést elősegítő, alacsony intenzitású lézerkészülékeink:

Capillus ULTRA

●  82 lézerdióda
●  1 év garancia

Mindennapos használatra tervezett készülék, melynek napi 6 perces viselése megállítja a hajhullást, aktiválja a szunnyadó hajtüszőket, elősegíti a hajnövekedést, erősíti a hajszálakat és sűrűbbé varázsolja a hajkoronát.
Listaár: 299 000 Ft
VIP Klubtagoknak: 259 000 Ft

Capillus PLUS

●  202 lézerdióda
●  2 év garancia

Mindennapos használatra tervezett készülék, sűrűbben elhelyezkedő diódákkal, melynek napi 6 perces viselése megállítja a hajhullást, aktiválja a szunnyadó hajtüszőket, elősegíti a hajnövekedést, erősíti a hajszálakat és sűrűbbé varázsolja a hajkoronát.Listaár: 625 000 Ft
VIP Klubtagoknak: 588 000 Ft

Capillus PRO

●  272 lézerdióda
●  3 év garancia

A piacon kapható lézerterápiás készülékek közül a legnagyobb diódasűrűséggel, lefedettséggel és energialeadással bíró készülék. A Capillus 272 6 perces használata a klinikai tesztek tanúsága szerint, 17 hetes használatot követően, 51%-kal megnöveli a hajszálszámot, azaz igen rövid idő alatt másfélszer sűrűbb hajkoronát eredményez.


Listaár: 945 000 Ft
VIP Klubtagoknak: 877 000 Ft

Diszkrét megjelenés

A készüléket sapka rejti, így diszkréten hordozható és hordható.

Rugalmas és komfortos

Kényelmesen igazodik a fejformához a lágy, hipoallergén belső rész.

Stimuláló lézerfény a fejbőrön

A legtermészetesebb módszer a hajtüszők stimulálására, működésük beindítására.

Minőségi termék

Minden darab kézzel készül az Egyesült Államokban (Miami, Florida).

Csak 6 perc naponta

A hormonális alapú, örökletes kopaszodás (androgén alopécia) egy folyamatos hajvesztés, mely az idő múlásával súlyosbodik. A Capillus lézerterápiás készülékek az FDA (Amerikai Élelmiszer-biztonsági és Gyógyszer-engedélyeztetési Hivatal) által jóváhagyott és igazolt terápiát nyújtanak az androgén alopécia kezelésére, amely klinikailag bizonyítottan megállítja a hajhullást, elősegíti a hajnövekedést és megerősíti a hajszálakat. A Capillus lézeresterápiás készülékek biztonságos, alacsony intenzitású lézerfénnyel stimulálják a hajtüszőket, ezáltal természetes növekedésre ösztönzik a hajat. A Capillus sapka ‒ rugalmas anyagának és ergonomikus kialakításának köszönhetően ‒ rendkívül kényelmes viselet. Használd a mellékelt baseballsapkát vagy kedvenc fejfedődet és viseld alatta 6 percig minden nap a Capillust! A lézerterápia serkenti, energizálja és működésre bírja a hajtüsző sejtjeit, melynek vastag, egészséges hajszálakat növesztenek. A készülék használatához nincs szükség bonyolult beállításokra ‒ csak kapcsold be és hajkoronád megújul!

Töltöttség-jelző

Kék fénnyel jelzi az akkumulátor töltöttségét, illetve azt, ha aktuális az újabb feltöltés.

Csíptető

Nem vagy konnektorhoz kötve! Csíptesd az aksit az övedhez, a nadrág derekához, a táskád pántjához!

Csak egy gombnyomás!

Nyomd meg és a 6 perces program automatikusan elindul, majd a végén magától kikapcsol.

Bárhol felveheted - otthon, útközben, éjjel-nappal!

A Capillus lézerterápiás készülék újratölthető lítium-ion akkumulátorral működik. Az akkumulátor könnyű és könnyedén elfér a zsebedben, de ha úgy kényelmesebb, erősítsd az övedhez, a nadrág derekához vagy a készülékhez járó vállpánthoz a csíptetővel ‒ így szabadon mozoghatsz kezelés közben. A napi 6 percet bárhol, bármikor letudhatod. A Capillust használhatod reggel, munkába menet, kutyasétáltatás vagy vacsorafőzés közben is – rajtad áll.

Zseb a tartozékoknak

Itt helyezheted el a hálózati adaptert és az akkumulátor egységet.

Pihekönnyű és erős

A hordtáska a rendkívül ellenálló és könnyű EVA habból készült.

Levegőnyílások

Ezek a nyílások óvják meg a készüléket a páratartalom- és hőváltozás okozta károsodástól.

Könnyű kezelés és tárolás

A Capillust úgy tervezték, hogy a használata a lehető legegyszerűbb legyen. Minden készülékhez jár egy könnyű, kényelmes hordtáska, mely megkönnyíti a tárolást, szállítást, így a készüléket és a tartozékokat is biztonságban tudhatod. A hálózati adapter mellé alapból jár négyféle, hálózati csatlakozófej, így nem kell lemondanod a kezelésről akkor sem, ha külföldre utazol.

Mediwel Kft. budapesti bemutatóterem

1033 Budapest, III. kerület, Hévízi út 1.
E-mail: info@mediwel.hu
Telefon: +36 20 545 44 55Mediwel bemutatóterem Debrecen

4025 Debrecen, Hatvan utca 6.
Telefon: +36 30 325 7921