Fantasztikus lehetőség vállalatok számára, hogy egy mindenki számára előnyös döntést hozhassanak!

Foglalkoztatja, mivel tudja munkavállalóit az egészségük megőrzésében támogatni?
  • Mivel tudja növelni a lojalitást, csökkenteni a fluktuációt, megtartani a jó munkaerőt, a kulcs munkatársakat?
  • Hogyan tudja csökkenteni a betegállományban töltött napokat?
  • Mivel tudja az ülőmunka okozta egészségügyi kockázatokat csökkenteni?
  • Hogyan tudja a munkahelyi stresszt kezelni?
  • Hogyan tud nem csak ügyfél élményt, de munkavállalói élményt is biztosítani, amivel növelheti a motivációt és a produktivitást?
  • Hogyan tudja elérni, hogy munkavállalói úgy érezzék, gondoskodnak róluk?
  • Hogyan tudja pozitívan megkülönböztetni magát a többi vállalattól?
  • Hogyan tud költséghatékonyan egy olyan pluszt adni, ami valóban eléri a célját, azaz hatékony mind az átmozgatás, mind a stresszoldó relaxációt tekintve?

A Mediwel Gondoskodó Vállalat Programja komplex megoldást nyújt

Termékeinkkel munkahelyi környezetben, rövid idő alatt, kis helyen tudja biztosítani a testmozgás és a rendszeres masszázs nyújtotta előnyöket. Átöltözés és izzadás nélkül tudja munkatársait átmozgatni, a sportolással megegyező hatékonysággal, kiküszöbölve ezzel a mozgáshiány és az ülőmunka okozta kockázatokat, mindössze napi 10 percben.

A rendszeres, akár a napi szintű, szinte az egész testet érintő, 15 perces masszázs lehetőségének megteremtésével pedig csökken a stressz, az izomfeszültség, a fáradtság, javul az állóképesség, a produktivitás, megnyugszik az idegrendszer.

 


Díjmentes kipróbálás egy héten át az ÖN vállalatánál!

A következő negyedévben 15 cég számára biztosítunk lehetőséget, hogy egy héten át, kötelezettségek nélkül próbálhassák ki termékeinket.

Várjuk jelentkezését az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a részletekkel!

[yikes-mailchimp form=”3″ submit=”Kérek további információt!”]

 


Egyre több cégvezető ismeri fel, hogy a dolgozói elégedettség és komfortérzet növelésével, a munkavállalók egészsége iránti elköteleződéssel a vállalat egészének teljesítményét növelheti. 

Ugyanis a munkavállalók egészégi állapota, jó közérzete közvetlen hatással van a munkahelyi teljesítményükre. Az ülőmunkát végzők különösen ki vannak téve a huzamosabb mozgás nélkül töltött idő okozta izom- és ízületi problémáknak. Ha a vállalatok foglalkoznak a munkavállalók egészségével, az sokszorosan megtérülő befektetés a részükről és egy igazi win-win szituáció mindenkinek.

A cégek nagyobb elköteleződést, kisebb fluktuációt, kevesebb betegszabadságot, elégedettebb, jobban teljesítő munkavállalókat „nyernek”. A munkavállalók a naponta engedélyezett 10 perces mozgással, (FLABéLOS) vagy stresszoldó relaxációval, illetve finom masszázzsal (OTO Zen élményfotel és ADORE FOOT talpmasszázs készülék) jobb közérzetet, kevesebb egészségügyi problémát és nem utolsósorban érezhető megbecsülést kapnak cserébe.