A vezetők, menedzserek életében a munka, a karrier fontos szerepet játszik ezért általában versenyt futnak az idővel. Keresik az egyensúlyt a munka, a család, a barátok, a hobbi, a testedzés és a pihentető én idő: a wellness, a stresszoldás, a relaxáció között.

Napi 2-3 órát az edzőteremben tölteni vezető beosztású munka mellett, szinte lehetetlen küldetés.

Pedig fontos lenne, mert 40 év fölött a testünk egyre rosszabbul építi és tartja meg az izmokat. Ahogy öregszünk, egyre gyengébbek leszünk. Évtizedenként az izomtömegünk minimum 5%-át elveszítjük. Az évek múlásával tehát az izomtömegünk rohamosan csökken, az izmok fokozatosan elvékonyodnak, megkezdődik a hanyatlás. 40 éves korunktól az izomtömegünk akár 1%-át is elveszíthetjük minden évben és ez a veszteség nem csak a fizikai erőnkre van rossz hatással, hanem a munkahelyi teljesítményünkre is. Számtalan tanulmány mutatja, hogy a rossz egészségi állapot és a korai halál legjobb előrejelzője az izomtömeg nagysága.

A jó hír, hogy a testedzés lelassíthatja, de akár vissza is fordíthatja erőnk hanyatlását. Az orvosi ajánlások szerint legalább 3 órát kellene edzenünk hetente, ennek egy részében ellenállásos (súlyzós) edzést kellene végeznünk.

Ugyanakkor jó volna az edzett izmok ellazítása, karbantartása, a test felfrissítése céljából a rendszeres masszázs is, ami ráadásul még az idegrendszer állapotára is rendkívül jó hatással van, enyhíti a stressz káros hatásait és jobb alvást biztosít. A rendszeres masszázs hatására a teljesítőképesség is fokozódik, a fáradtság csökken, a szervezet ellenállóbbá válik.

De hogyan juthat idő mindenre?

Ajánlatunk: Testmozgás + stresszoldó masszázs napi 25 percben

Két eszközünk együttes alkalmazásával ez egyszerűen elérhető, akár otthon, akár az irodában!

mozgásra szánt időt úgy tudjuk lerövidíteni, hogy a hatékonyság is megmaradjon, ha olyan eszközöket alkalmazunk, amelyek vagy

  • gyorsítják az egy időegységre jutó izom összehúzódások számát
  • vagy egyszerre mozgatják meg az összes nagyobb izomcsoportot

Mindkét módszerre van eszközünk és mindegyik naponta csak 10 percedet veszi igénybe:

SZERETEK EDZENI NEM SZERETEK EDZENI
Ha szeretsz mozogni, szeretsz edzeni, élvezed, ha dolgoznak az izmai és az utána következő kellemes fáradtságot is kedveled, akkor az ellenállásos edzés egy olyan módját mutatjuk meg, amihez nem kell súlyzó, mégis, napi 10 percben a saját súlyoddal, könnyedén, de hatékonyan érheted el a kívánt edzettségi szintet akár a nulláról: Nagy Viktor vízilabda kapus kedvence: A Scorpion PushUp. Ha nem szeretsz erőlködni, izzadni, küszködni, akkor a cégünk egyik legrégebbi, de azóta is lekörözhetetlen és legnépszerűbb eszközét javasoljuk: a FLABéLOS mozgásterápiás készüléket. Ha eddig azt gondoltad, hogy ez egy női fogyasztó, alakformáló eszköz, gondold át újra. A formálódás, a zsírpárnák olvadása csak mellékhatás! Olvassa el, hogy mi mindenre jó a FLABéLOS és hogyan tud neked segíteni.

15 perc frissítő, kényeztető masszázs naponta mindenkinek belefér!

Hányszor jutsz el egy hónapban masszőrhöz? Pedig milyen jó lenne napi szinten átélni a kényeztető, pihentető, stressz oldó masszázs érzését! Ma már vannak a kézi masszázshoz hasonló érzést nyújtó eszközök, amelyek ráadásul már nem hatalmas, fekete, robosztus, csúnya és nehéz darabok, hanem kicsik, csinosak, elegánsak, amelyekre egy szépen berendezett lakásban is kellemes ránézni, hát még beleülni, hiszen a tudásuk önmagukért beszél!

A rendszeres masszázs enyhíti a stressz káros hatásait

A sok stressz egyre több panasz és betegség okozója: a fej-, hát- és nyakfájás, a szem túlterheltsége, a gyenge koncentrálóképesség, a szorongás, depresszió, ingerlékenység, harag, magas vérnyomás, kimerültség mind-mind a stresszes életmódra vezethető vissza.

A masszázzsal nemcsak zsibbadó, fájó testrészeidet, izmaidat és a vérkeringésedet frissítheted fel, de nyugtató hatást gyakorol idegrendszeredre is. A masszázs révén aktiválódik a paraszimpatikus idegrendszer, és ellensúlyozza tested stresszre adott negatív válaszreakcióit. Feloldja az izmaid akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállását.

Teljesítőképességed fokozódik, kevésbé leszel fáradt, ellenállsz a téged érő negatív energiáknak és nyugodtabbá, kisimultabbá, magabiztosabbá válsz.

A rendszeres masszázs tehát fontos, és a rendszerességen van a hangsúly. Ha nem jutsz el masszőrhöz egy héten legalább egyszer, akkor olyan megoldás kell, ami kéznél van:

Az OTO ZEN dizájn élményfotel páratlan masszázsélményeket nyújt neked minden nap!

Az OTO Zen élményfotel és annak továbbfejlesztett, szélesebb, nagyobb teherbírású változata az OTO Zen Premium segítségével napi szinten, akár otthon, akár az irodában kiléphetsz egy időre a felgyorsult tempóból, és átélheted a tökéletes pihenés, ellazulás meditatív pillanatait.

Ez a kompakt és elegáns stílusban megálmodott dizájnfotel a modern és a távol-keleti gyógyításban alkalmazott masszázsterápiákat hozza el Neked, hogy a kikapcsolódás élményét bármikor átélhesd, amikor csak szeretnéd.

 

OTO Zen élményfotel + Scorpion PushUp komplex edzőgép
azoknak, akik kedvelik a kihívásokat, szeretik ha dolgoznak az izmaik és elfáradnak az edzés végére

 

OTO Zen élményfotel + Flabélos mozgásterápiás készülék
azoknak, akik nem szívesen küszködnek és erőlködnek az edzés során,
vagy túlsúllyal is küzdenek

 Próbáld ki!

Hol tudom kipróbálni a javasolt eszközöket?
  • bemutatótermünkben 1037 Budapest, Vörösvári út 107
  • különböző rendezvényeken, melyről a facebookon mindig hírt adunk
  • 20 főnél több munkatársat foglalkoztató cégénél, ingyenesen egy héten át

Amennyiben érdekel a vállalati kihelyezés a Gondoskodó Vállalat Programunk keretében, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével:

[yikes-mailchimp form=”3″]