FLABéLOS - A SAJÁT SZEMÉLYI EDZŐD

Komplex megoldás túlsúlyra, csontritkulásra, ízületi fájdalomra, izomtömeg növelésre, alakformálásra. A jó kondíció elérésének a legkényelmesebb módja - mindezt egy eszközben!

Mire jó neked a FLABéLOS?

A FLABéLOS megoldást kínál az ülőmunka, a mozgáshiány és a stresszes életmód problémájára, mert rövid idő alatt, kényelmesen és hatékonyan mozgatja át az egész testet, az izmokat, beleértve a más módon nehezen edzhető mélyizmokat is. Használatával ugrásszerűen javulhat az általános kondíció, jó eséllyel megelőzhetőek a mozgáshiány okozta megbetegedések, és a túlsúly csökkentésében is rendkívül hatékony segítség lehet.

A FLABéLOS 10 perc alatt egy körülbelül 45-50 perces edzésnek megfelelő izommunkát (izom-összehúzódást) generál.

A rendkívül gyors (akár 20Hz) billegő mozgás során az izom-összehúzódások száma olyan nagy, hogy 10 perc alatt a kontrakciók többszöröse jön létre az izmokban, mint bármilyen hagyományos sportnál (másodpercenként akár 30-60 izom-összehúzódás is létrejöhet).

Mindez akaratlanul jön létre, mivel a készülék a szervezet automatikus egyensúly-megtartó, helyzetérzékelő reflexeit használja fel.

Használata tehát sokkal kevésbé fárasztó, mint a hagyományos edzéseké, és nem kell hozzá akkora motiváció és akaraterő sem. 

A FLABéLOS nem terheli a szívet és az ízületeket olyan mértékben, mint például a súlyzós edzés vagy futás.

Mindezek miatt a FLABéLOS nagy túlsúllyal és idősebb korban is biztonsággal használható és különösen ajánlott azokban az esetekben, amikor a hagyományos sportolás nem vagy nehézkesen lehetséges (pl. nagy túlsúly, rossz kondíció, ízületi problémák, túlterheltség és időhiány).


Magadra ismertél a fentiek valamelyikében?

Szeretnél többet tenni az egészséged megőrzéséért?

Nézd meg, mit tapasztalhatsz rövid és hosszú távon a FLABéLOS használatával!

Már egy alkalom után is érezheted a hatását!

A vér- és nyirokkeringésed serken. 10 perc használat után érezni fogsz egyfajta bizsergést a testedben, és mivel az anyagcseréd és a kiválasztási folyamataid is felpezsdülnek, utad azonnal a mellékhelyiségbe vezet.

A bőröd alatti kis kapilláris erek megnyílnak, az erek mikrocirkulációja javul. A bőröd egyes pontokon viszkethet, mert a FLABéLOS használata érezhetően fokozza a véráramlást.

Néhány alkalom után:

4-8 alkalom után általános közérzetjavulást tapasztalsz, a felhasználók többsége frissebbnek, energikusabbnak érzi magát akár egész nap. Jobban esik a mozgás, könnyebb lehajolni, a derék-és hátfájdalmak is csökkenhetnek, az ízületek állapota is javulhat.

A teljes test keringésjavulása és a méregtelenítési folyamatok beindulása miatt sokkal szebb és tisztább lesz a bőr, és akár már centiméterekben történő fogyást, ruhabővülést is tapasztalhatsz.

Mivel a FLABéLOS-szal való mozgás nagyon könnyű és kellemes („nem kell rávenni magad”), pár alkalom után érezni fogod, hogy addiktív az élmény, szinte hiányzik, ha nincs.

Néhány hónap elteltével

2-3 hónap rendszeres FLABéLOS használattal centiméterek után akár már kilókban is mérhető a változás, és a házastársak, barátok, ismerősök is észre fogják venni.

Az izmaid tónusosabbak, erősebbek és feszesebbek lesznek, a cellulit mértéke csökken, a bőröd kisimul.

Nézd meg, mivé alakítja a testedet a FLABéLOS 3 hónapos rendszeres használattal!

Vér-és nyirokkeringés

A FLABéLOS használata során, az izmok gyors és folyamatos összehúzódása révén, automatikus keringésjavulás jön létre az egész szervezetben. Nem csak a nagyobb erekben, hanem a kapilláris hálózati keringésben is tapasztalható javulás. Ennek követeztében létrejön egy fokozott szöveti oxigenizáció: fokozódnak az anyagcsere-folyamatok, több oxigén, több tápanyag jut el a sejtekhez, szövetekhez és javul a salakanyagok elszállítása is. A vér oxigénszintjének növelése által javul a közérzet, jobb lesz a koncentráció. Nő az állóképesség, erősödik az immunrendszer, javul a sejtregeneráció (anti-ageing hatás).

Izmok, mélyizmok

A FLABéLOS elsősorban az izmaidra hat. Sorozatosan összehúzódik és elernyed szinte minden izmod, elősegítve az izmokban is a keringésjavulást. A fokozott keringés kedvező hatással van az izomrostok szerkezetére. Hosszú távon a készülék használata növeli az izmok munkabírását, erejét és tónusát. Ez pedig azért fontos, mert ha erősek, egészségesek az izmaid, akkor jobban, stabilabban tartják a vázrendszert, hiányukban viszont kialakulhatnak a tartáshibák, a gerincproblémák. Az egészséges, edzett izmok hatékonyabban és gyorsabban égetik a kalóriákat, és a fogyásban is segítenek: sokkal esztétikusabb testtónust alakítanak ki.

Ízületek

A FLABéLOS rendszeres használata javítja az ízületeid vérkeringését. Fokozódik az ún. szinoviális folyadék (ízületi folyadék) termelődése, ami abban segít, hogy az ízületi felszínek könnyen elcsússzanak egymáson. Ha tehát eleget és rendszeresen használod a FLABéLOS-t, akkor az ízületi folyadék rendszeresen termelődik, ha viszont nem mozogsz, akkor egyre kevesebb ízületi folyadék termelődik, az ízületi rés beszűkül, meszes felrakódások jönnek létre, az ízületi felszínek inkongruenssé (össze nem illővé) válnak, és a mozgás közben kedvezőtlenül súrlódnak egymáson. Ez végül az ízületek kopásához vezet.

Van egy pont, ami után ez a folyamat már nem visszafordítható! Ilyenkor jön gyakran a protézis-beültetés. Ezért fontos a rendszeres mozgás az ízületek szempontjából is, és ezért érdemesebb a FLABéLOS-t megelőzésképpen használni, hogy ne is kerüljön sor a protézis beültetésére. Az elkopott, „egérrágta” porcot ugyanis már semmi nem tudja táplálni.

Csontok

A vibrációs technológia jelenleg az EGYETLEN élvonalbeli gyógyszermentes terápia a csontritkulás megállításában és visszafordításában! A FLABéLOS rendszeres használata kedvezően hat a csontjaidra is, és három szinten fejti ki hatását a csontritkulás kapcsán. Mivel javul a keringés a szervezet egészében, ezért a csontokba is könnyebben bejutnak a nyomelemek (kálcium, glükozamin, kondroitin, MSN).Fokozza a csontépítő sejtek működését, és csökkenti a csontbontó sejtek működését. A készülék használatával mind hormonálisan, mind a keringésjavítással egy olyan folyamatot in dítunk el, amivel ezen sejtek egészséges egyensúlya jön létre. Húzást és nyomást gyakorol a csontokra, így átépül belül a csont szerkezete.

Kötőszövet

A FLABéLOS-nak a kötőszövetre kifejtett hatása is rendkívül pozitív. Ez egyfajta esztétikai hatás, és leginkább a kollagénnel és a cellulittel van kapcsolatban. A gép használata segíti a kollagén rostoknál a keringésjavítást, több víz jut a sejtekbe, a kollagén rostok fel tudnak töltődni, ezáltal lassulhat az öregedési folyamat. Csökkentheti a zsírsejtek számát, ezáltal több hely marad a kötőszöveteknek, rugalmasabbá válik a bőr, és megszűnnek a cellulitos gödröcskék.

A FLABéLOS több oldalról és hatékonyan támadja meg a narancsbőrt (cellulit), valamint segít a szép test tónus elérésében.

A FLABéLOS rendszeres használata serkenti a vér- és nyirokkeringést, erősíti a kollagén réteget. Felerősíti a növekedési hormon (GH) termelődést, ami a cellulit csökkenését idézi elő. A bőr rugalmasságát segít fenntartani azáltal, hogy erősíti a kötőszövetet és fokozza a keringést.

Belső szervek

A FLABéLOS használata kifejezetten hasznos a belső szervek szempontjából is. Hasi típusú elhízás esetén a zsír nem csak a hasfal bőre alatt halmozódik fel, de a belek és a zsigeri szervek körül is, ami rendkívüli veszélyeket rejt magában. A viscerális hasi zsírok teljesen másképp viselkednek, mint a testünk más pontján elhelyezkedő jóindulatú zsírraktárak, és olyan hormonokat és anyagokat termelnek, amelyek mérgezőek és kockázati tényezőt jelentenek szív- és érrendszeri megbetegedések, diabétesz, valamint egyes daganatok szempontjából is.

Tudj meg még többet!

Miért pont a FLABéLOS segíthet?

A szingapúri OTO Bodycare közel 35 éves múlttal és orvosbiológiai tapasztalattal gyárt innovatív, az optimális egészségi állapot megőrzését célzó egészségmegőrző eszközöket, amelyekre a kiváló minőség, a hatékony működés és az elérhető ár jellemző.

A népszerű FLABéLOS alakformáló mozgásterápiás készülékük jelenleg közel 30 országban kapható, és világszerte ma már közel egymillió elégedett vásárló használja rendszeresen, látványos eredményeket elérve általa. Magyarországon több százezer elégedett vásárló használja napi rendszerességgel a saját FLABéLOS-át; lelkesedésüket, hálájukat, sikertörténeteiket a Mediwelhez írt több száz köszönőlevél tükrözi.

Amikor egy termék sikeres lesz, törvényszerű, hogy megjelennek a másolatok. Jellemzően az egészségfejlesztéshez nem értő, kínai gépgyártó vállalatok a formát és nagyjából a funkciót lemásolják, de igazi orvosi termékfejlesztés nincs alatta, sem hatékonyság mérés, valamint az anyagok egy részét is kispórolják, ezért is olyan olcsók a másolatok. A lényeg nekik, hogy formára hasonlítson és valahogy billegjen a másolat.

A FLABéLOS-t egy ausztrál orvos, Professor Laurie Farrow segítségével fejlesztette ki egy orvosi team az OTO-nál, hosszas kísérletezések során állították be a megfelelő frekvenciát, amplitúdót és egy rehabilitációs klinikán tesztelve találták ki a beépített programokat. Ezeket nem lehet és drága is lenne pontosan lemásolni, ezért az olcsó kínai másolatok nem is hatékonyak. Mindenkinek van olyan tapasztalata, amikor az olcsóbb lesz a drágább végül.

Több tucat vásárlónk van, aki először egy olcsóbb másolatot vásárolt, aztán amikor 2-3 hónap után még semmilyen változást nem tapasztalt, végül vett egy FLABéLOS-t is. FLABéLOS készülékből csak egy fajta van, és ez csak nálunk kapható. A FLABéLOS nem egy gyűjtőnév, hanem egy védett márkanév, aki FLABéLOS néven hirdet olcsóbb kínai, vagy más országból származó készüléket, az csaló. Erre érdemes a vásárláskor odafigyelni.

NEM, a FLABéLOS egész más elven működik.

Ha felállsz a FLABéLOS billegő-mozgó padjára, a gép minden tizedmásodpercben kibillent egyensúlyi állapotodból. Olyan érzés, mintha hirtelen lépnél le a járdáról és egy pillanatra talajt vesztenél.

A pillanatnyi egyensúlyvesztés hatására agyad utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izmodnak a korrigálásra. Ez egy tudattalan folyamat: izmaid automatikusan “ellen tartanak”, azaz megfeszülnek, hogy egyensúlyban maradj. A helyzetmegtartó reflexek működésbe lépése jelentős izommunkát eredményez.

Ez az izommunka az akaratodtól függetlenül következik be (nem tudod szabályozni, ösztönös), és olyan gyorsan történik, hogy (mérőműszerek segítségével) egyetlen másodperc alatt akár 30-60 izom-összehúzódást is tapasztalhatsz.

Ezt a hatékonyságot tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen előidézni! A futás, úszás, kardió-edzés hatékonysága nem közelíti meg a FLABéLOS-szal végezhető izommunka mennyiségét. És ami a legfontosabb: a FLABéLOS nem izzaszt meg, nem nyomja fel a pulzust és a vérnyomást, használata nem terheli meg az ízületeidet, a tüdődet és a szívedet!

Megtetszett? Kattints és máris a tiéd!

FLABéLOS mozgásterápiás alakformáló

Listaár: 299 900 Ft
VIP Klubtagoknak: 269 000 Ft

A FLABéLOS-t részletre is megveheted, így a pénztárcádat sem terheli meg egyszerre!

KATTINTS IDE ÉS OLVASS TOVÁBB!

Töltsd le exkluzív edzésprogramunkat!

Tudtad, hogy a Flabélos használatával ugrásszerűen javulhat az általános kondíció, jó eséllyel megelőzhetőek a mozgáshiány okozta megbetegedések, és a túlsúly csökkentésében is rendkívül hatékony segítség lehet? Hozd ki a legtöbbet magadból, edzéstervünkkel rövid idő alatt, kényelmesen és hatékonyan mozgathatod át az egész testet, az izmokat, beleértve a más módon nehezen edzhető mélyizmokat is.