Életmódváltás és teljes ruhatárcsere a FLABéLOS-szal

Ismerőseimtől hallottam a Flabélosról, ők javasolták, hogy próbáljak ki valami más módszert az eredménytelen és egyoldalú diéták után, amik sajnos nem vezettek fogyáshoz. Először furcsa volt a Flabin állni, kellemesen bizsergő érzés egy kis izomlázzal, de nagyon élveztem, hogy egyáltalán nem megerőltető mozgásforma. Pénztárosként dolgozom, sokat ülök és állok egy helyben, mellette nem jutott időm rendszeres testmozgásra. Az elmúlt években sokat híztam, fáradtabb, enerváltabb lettem, ezért nagyon bíztam a Flabélosban, hogy ki tud billenteni ebből az állapotból. Január óta használom rendszeresen a Flabélost, kezdetben heti 3*10 percet, március óta pedig 3*20 percet járok a helyi szalonba. Nagyon sok pozitív változást tapasztaltam, hol is kezdjem? Jobb lett az állóképességem, jobban bírok minden munkát. Javult a vérnyomásom, rugalmasabbak az ízületeim, amelyek a sok ülőmunka miatt korábban alig voltak mozgatva. 2-es típusú cukorbeteg vagyok, és mióta Flabizom, a cukorszintemen is érezhető a javulás, stagnálás. Ez már önmagában is elég lenne, de ami a legnagyobb öröm, hogy sokat fogytam, sőt, szinte teljesen átalakultam. 19 kilótól szabadultam meg 2015 januárja óta, és a súlyomat könnyedén tartom, nem jött vissza egyetlen plusz kiló sem. 87 kilóról 68-ra fogytam, ami azért óriási, mert közel húsz éve voltam ugyanennyi! Teljes ruhatárat kellett cserélnem, és nagyon boldog vagyok tőle. 🙂 Még mindig furcsa érzés, hogy vásárláskor ne nézzem az XXL vagy az XXXL ruhákat, hiszen már elég az M/L-es méret is. A farmer méretem 46-osról 36/38-ra változott. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen fantasztikus ez a gép, megfogadtam, amikor lefogytam, hogy akkor sem hagyom abba a Flabélost, ha elértem az álomsúlyt, mert jó a közérzetem tőle és tartani szeretném a súlyomat. A cukorbetegség szinten tartása és az egészségesebb élet céljából teljes életmódot váltottam. Több zöldséget és gyümölcsöt eszem, figyelek arra, hogy a szénhidrát, főleg a cukorfogyasztást kordában tartsam. Nagy boldogság, hogy a rendszeres Flabélos használattal a cukrom, a vérnyomásom is javult és az esti vérnyomáscsökkentőmet már el is hagyhattam, remélem a többi gyógyszert is le tudom tenni hamarosan.

S. Anita

Köszönöm nektek a csodát, amit a FLABéLOS hozott az életembe!

Régóta fontolgatom, hogy köszönetem kifejezéseképpen leírom a történetem, a Flabelos ugyanis megváltoztatta az életemet. 28 éves vagyok, sose voltam egy nagy sportoló, és mindig is hízásra hajlamos voltam, ezért szinte egész életemben cipeltem magamon jó pár felesleges kilót. Mindig is irigyeltem a szép alakkal megáldott hölgyeket, hiába próbáltam meg mindenféle fogyókúrát, ha ételre néztem, már attól rám szaladtak a kilók. Borzalmasan ragaszkodtak hozzám. 2012-ben keresztanyám révén ismerkedtem meg a Flabelossal, ekkor már 120 kg voltam és szinte mindennemű mozgás nehezemre esett: állandóan fájt a térdem a folyamatos terheléstől, és borzalmas fáradékony voltam. Szinte azonnal éreztem a változást. Sokkal energikusabb lettem, jobb lett a kedvem és a közérzetem, és megtörtént az, amit sosem vártam volna. Szépen elkezdtek lemászni rólam a kilók. Egy évvel később már csak 90 kg voltam, mostanra pedig csak 78 – 80 kg között mozog a súlyom. Eleinte úgy voltam vele, hogy megint belekeveredtem egy jojó-effektusba, ismerőseim, családom mindenki mondta, hogy figyeljek oda, mit eszem, mert bármikor visszajöhetnek a leadott kilók. De nem így történt. Amikor csak tehetem, próbálom napi szinten betartani, hogy 20 percet Flabelosozom és a kilók távol maradnak. Most 2016-ot írunk, és 78 kg vagyok még mindig 🙂 Igazából azt ehetek, amit csak akarok, egy dologra kell csak odafigyelnem, hogy hosszú távra ne hagyjam el a Flabelos használatát. Akiknek elmesélem a történetemet, amíg nem mutatok képeket magamról, el sem hiszik, hogy valaha voltam 120 kg, hisz a bőrömön sem látszik látványosan a hatalmas fogyás, és nem kellett plasztikáztatnom sem. A térdem is helyrejött: 20 kilométeres túrákra járok azzal a térddel, amivel annak idején egy aluljáróból nehezemre esett felmenni. Köszönöm nektek ezt a hatalmas csodát, amit a Flabélos hozott az életembe.

B. Réka

Kortól függetlenül mindenkinek ajánlom a FLABéLOS-t!

Egy jó barátom ajánlására próbáltam ki a FLABéLOS-t, emlékszem az első tíz perc után erős bizsergést és fáradtságot is éreztem a lábamban, mintha egy rendes edzésen vettem volna részt. Nyugdíjas vagyok, de a rendszeres testmozgást addig nem tudtam megoldani. A súlyommal egyáltalán nem voltam megelégedve, és fogyást reméltem a géptől. 16 hónapja járok FLABéLOS-ra a dunaújvárosi Kristály Egészség Stúdióba, hetente 3-4 alkalommal 20-20 perceket. A FLABéLOS minden alkalommal kellemesen átmozgat, nagyon jó közérzetet biztosít, szeretem, hogy nem kell átöltözni hozzá és ilyen kényelmes a használata. És hogy mi történt velem azóta? Büszkén mondhatom, hogy nincsenek betegségeim, kizárólag az egészségmegőrzés és jó karbantartás miatt járok edzeni. 7 kilót fogytam: csípőben 7 cm-rel, derékban 10 cm-rel, combban 4 cm-rel vagyok kevesebb. Diétát nem követek, de a fehér kenyeret és a fehér cukrot egészségesebb alapanyagokkal helyettesítem. Mindenkinek kortól függetlenül ajánlom, ma már mindent meg lehet tudni az internetről, olvassatok, tájékozódjatok, tudjatok meg minél többet erről a gépről, és használjátok az egészségetek védelme érdekében!

Cs-H. Zsuzsanna

Adjuk meg az esélyt magunknak!

Vácott, ahol lakom, séta közben láttam meg egy FLABéLOS hirdetést. Bementem a szalonba és kipróbáltam. A hirdetésben azt olvastam, hogy a FLABéLOS képes megállítani a kezdődő csontritkulást, átrendezi, újraépíti az izomzatot, elmulasztja a derékfájást és a testsúlyt is csökkenti. Ezekben bíztam, amikor belevágtam! P1-es fokozaton kezdtem az edzést, kellemes volt, még izomlázat sem okozott. Nyugdíjas tanárként dolgozom, a rendszeres mozgás hiányzott az életemből. Heti 3-4-szer 10 perceket járok immár két éve, és nagyon szép eredményeket értem el. A csontritkulásom mértéke csökkent, az orvosom szerint jobb már nem lehet, de stagnálhat. Megszűnt a lábfájásom, amitől korábban rendszerint hajnal 2 és 3 óra között felkeltem és utána már nem is tudtam visszaaludni. Nem fáj annyit a derekam, átrendeződtek az izmaim, jobb lett a közérzetem is. A táplálkozásra odafigyelek, kihagytam az étrendemből a cukrot, fehér helyett csak rozskenyeret eszem, tornázom, és mellette 2-3 liter vizet fogyasztok naponta. Mindenkinek ajánlom a Flabélost, aki változtatni akar az életén, és egészségesebb, boldogabb életet akar élni, vagy aki a már kialakult egészségügyi problémáin szeretne változtatni. Adjuk meg az esélyt magunknak a kipróbálásra, és ne siránkozzunk, hogy nincs időnk, mert mindenre jut idő, amire szánni szeretnénk.

D. Erzsébet

A fogyáshoz akaraterő és elszántság szükséges

Két éve járok FLABéLOS szalonba, a feleségem munkatársai ajánlották a gépet, mert nagyon jó tapasztalatokat szereztek vele. Az első alkalom elég érdekesre sikerült, férfi létemre betoppantam a sok hölgyvendég közé.  10 perc után erős izomlázam lett. Azért kezdtem el járni, mert egy éve lettem nyugdíjas és elhatároztam, hogy egészségesebben fogok élni és szerettem volna fogyni is. Ekkor még 106 kiló voltam. 4-5 alkalommal járok egy héten 20-20 perceket, és annyit változtattam az étkezésemen, hogy a korábbi napi elfogyasztott ételmennyiséget 20%-kal csökkentettem. Nem diétázom, esténként méregtelenítő teát iszom. A FLABéLOS segítségével 25 kilótól sikerült megszabadulnom (csípő – 20cm, derék -19cm, has – 8cm), jelenleg 81 kg a súlyom. A rendszeresség meghozta az eredményt: fittebb lettem, a szó szoros értelmében fizikailag és szellemileg is teljesen megváltoztam. A vérnyomásom rendezettebb, a koleszterin szintem csökkent, a pajzsmirigy betegségem is javult. A FLABéLOS mellett az OTO Chilit is rendszeresen használom, 3-as fokozaton 425-öt húzok egy alkalommal (elsőre 130-at bírok megállás nélkül, aztán 60-80-as etapokban folytatom). Személyes tapasztalatom alapján a FLABéLOS-t és az OTO Chilit is minden korosztálynak ajánlani tudom, mert nagyon hasznos mozgásforma mindkettő. A fogyáshoz pedig azt gondolom, az akaraterő és az elszántság a legfontosabbak.

H. István

Alig volt időm magamra, ezért kezdtem el Flabizni

Reklámokból hallottam, hogy a FLABéLOS-szal 10 perc edzés 50 perces intenzív mozgásnak felel meg. Mivel kicsi gyerek mellett alig volt időm magamra, ez nagyon hívogatóan hangzott. Dunaújvárosban épp akkoriban nyílt egy szép FLABéLOS szalon, a Kristály Egészség Stúdió, oda kezdtem el járni. Az első alkalom a Flabin kellemes volt, nem lett izomlázam, csak csipkedett kicsit, kipirosodott a bőröm. Célom a fogyás volt, a terhesség és a szoptatás alatt felszaladt kilóktól akartam megszabadulni. Egy év telt el az első alkalom óta, azóta hetente háromszor húsz perceket használtam a FLABéLOS-t, és nem is akarom abba hagyni, mert látványosak az eredményeim, jól érzem magam minden edzés után. Csípőtájékról 16 centit, derékról 18 centit, combról 8 centit fogytam eddig, összesen pedig mínusz 16 kilóval büszkélkedhetek. Az alakom olyan, mint szülés előtt, sőt feszesebb, izmosabb, kontúrosabb. A fogyáshoz a FLABéLOS mellett az étrendemen is változtattam, és most már eszerint élek: a Stúdió vezetője, Asztalos Gizella által előírt szénhidrátcsökkentett étrendet követem. A FLABéLOS mellett az OTO Chilin is edzek, 5 perceket húzok rajta, egy héten háromszor, hármas fokozaton, és már több száz húzás is megy! Szívből ajánlom a Flabit és a Chilit is mindenkinek, aki fogyni szeretne, vagy akinek kevés az ideje sportolni.

K. Annamari

Eddig 30 kilót leadtam a FLABéLOS-szal, és megyek tovább

Már régóta küzdök a plusz kilóimmal. 39 éves, 3 gyermekes anyuka vagyok, és a 3 terhesség “megtette hatását” az alakomon. Többször is nekiálltam már különféle diétának, nem sok sikerrel. De mikor már az ortopéd orvosom is azt mondta, hogy addig ne is várjak javulást a fájós lábamra, amíg 125 kilót kell cipelniük, rájöttem, hogy ezt most már tényleg komolyan kéne venni. A Flabélosról először a sógornőmtől hallottam, aki idén márciusban Flabi bérletet kért tőlünk a szülinapjára. Gondoltam, akkor veszek magamnak is, majd együtt eljárunk. Közben utána olvastam a gépnek, és nagyon kíváncsi lettem rá. Március végén, épp négy hónapja el is kezdtünk járni. Nos, jelentem nekem azóta ez napi rutin lett. Kezdtem 10 perccel kisebb fokozaton, de ma már napi 20 percnél tartok, amiből 10 perc gyakorlatozás és 10 perc a P2-es és néha már P3-as fokozaton. Amit először észrevettem, szinte már 1 hét után, hogy jobb lett az állóképességem, jobban bírom a munkát, a lépcsőzést, “elfelejtettem” a láb-, derék- és hátfájásomat. Aztán egyszer csak megindult a mérleg nyelve lefelé! Majd bővülni kezdtek a ruháim is! 🙂 Egy ésszerű diétát tartok mellette: elhagytam a cukrot és a fehér lisztet, eszem viszont rengeteg zöldséget, gyümölcsöt, sovány tejtermékeket és sovány húsokat. Mindezek eredményeként pedig, amint az a fotóimon látszik, 4 hónap alatt 19 kg-tól szabadultam meg, és a fogyás azután sem állt meg! Az első képen 125 kilósan, a másodikon 106 kilósan, a harmadikon pedig már 95 kilósan láttok. És nincs megállás! Nagyon szépen köszönöm, hogy kifejlesztették ezt a csodálatos gépet! Mert nekem az, egy igazi csoda.

K. Marcsi

Mindenkinek ajánlom, aki változtatni akar az alakján vagy életvitelén

Tévé és rádióreklámokat is hallottam a FLABéLOS-ról, és gondoltam, mindenképp megér egy próbát, hiszen régóta szeretnék lefogyni és már sok mindent kipróbáltam. Egy éve használom rendszeresen, alkalmanként 20 percig, egy dunaújvárosi szalonban. Azóta szinte teljesen átalakult a testem, két számmal csökkent a ruhaméretem és sokkal jobb a közérzetem. 9 kilót fogytam a gép rendszeres használatával, de főleg centikben érezhető a változás: a csípőm körfogata 10, a combomé is 10, a derekamé pedig 15 centiméterrel lett kevesebb. A visszerek a lábamban kevesebbet fájnak és a térdízületeim sem jeleznek olyan hevesen, mint korábban. A fogyást, a mozgást szénhidrát-csökkentett diétával is támogattam, időszakosan ismétlem, és próbálok odafigyelni. Mindenkinek, aki változtatni akar az alakján vagy az életvitelén, jó szívvel ajánlom, hogy próbálja ki a FLABéLOS-t, már csak azért is, mert nagyon kellemes, a csontokat, ízületeket kímélő mozgásforma.

R. Mária

124 kilóról 88-ra fogytam a FLABéLOS segítségével

58 éves nyugdíjas vagyok. 35 évet dolgoztam a Dunai Vasműben, de zöld hályog nőtt mindkét szememre, trombózist kaptam, és leszázalékoltak. A bal szememre teljesen elvesztettem a látásomat, pszichoszomatikus betegség miatt a jobb szememen csőlátásom van, gyakorlatilag fehér bottal járok. 2015 márciusában, 124 kilósan, a lányom unszolására próbáltam ki a FLABéLOS-t, akkor a nagy túlsúlytól már járni is alig bírtam. A Kristály Egészségstúdió vezetőjétől személyre szabott étrendet és edzéstervet kaptam a FLABéLOS bérletem mellé, és minden edzés után az OTO Chili kockahas gépen is kellett hasizom-erősítő gyakorlatot végeznem. Eleinte ez nem volt könnyű, hiszen a hasamtól lehajolni, cipőt bekötni egyáltalán nem tudtam. Akkoriban kiállhatatlan, mogorva természetem volt, belekötöttem mindenbe és mindenkibe. Aztán valami megváltozott. Észrevétlenül rendszer költözött az életembe azáltal, hogy minden nap jártam FLABéLOS-ozni, és már hiányzott, ha egy-egy alkalom kimaradt. 2×10 perceket álltam vagy ültem a gépen, időnként súlyzókkal, gyakorlatokkal, levezetésként pedig Chiliztem is. Elkezdtek rohamosan leolvadni a kilók. Az étrendemből elhagytam a fehér kenyeret, a krumplit és a tésztát, de azért így is jókat ettem! A napi 3 liter vizet mindig megiszom részben a trombózisom miatt, részben mert a FLABéLOS mellé sokat kell inni. A csípőm 22 centivel, a combom 10 centivel, a derekam 30 centivel lett vékonyabb: egy év alatt 36 kilót fogytam. De nem csak a zsírpárnáim tűntek el. A jelentős súlyvesztésnek köszönhetően javult a látásom, helyreállt a vérnyomásom, és a pszichiátriai gyógyszereket is elhagyhattam. Az alakom teljesen átformálódott, a ruhatáramat le kellett cserélnem, a régi nagy ruháimat mind elajándékoztam. Sőt, a kisebbik lányom ruhái közül néhány már jó rám! Az orvosom büszke rám, a kis unokám boldog, hogy végre átéri a derekamat. A természetem is sokat változott, nem bosszankodom annyit, örülök az elért eredményeimnek, a családomnak, az életemnek. Mindenkinek azt tanácsolom, hogy tűzze ki a célt, amit el szeretne érni, és maradjon kitartó. Én a 80kg-ot tűztem ki célul, és már nagyon közel vagyok hozzá. Van még egy kis pocakom, de novemberben plasztikai műtét során néhány kilónyi bőrt is leoperálnak rólam, ez újabb lépés a cél felé. A napokban születik meg a második unokám, szeretnék egészséges maradni és nagyon sok időt vele tölteni!

M. Ica

Még a legpörgősebb napirendbe is beilleszthető a FLABéLOS

Amikor először olvastam a FLABéLOS-ról, az tetszett benne, hogy ez a mozgásforma akár az én állandó időhiánnyal viaskodó életembe is beilleszthető lenne. Házhoz járó fodrászként dolgozom, egész nap talpon vagyok és egy nagy bőröndben cipelem a fodrászcuccokat. Jókedvű és hedonista módon élek, jókat eszem, de mikor a szilveszteri fotóimat megláttam, elhatároztam, hogy változtatok. Egy ésszerű étrend és sok tiszta víz, na meg a FLABéLOS segítségével könnyedén leadtam 20 kilót. Ha a közelben dolgozom, felteszek és dauert, és amíg elkészül, csak beugrom 10 perc Flabira. Nem kell átöltözni, izzadni, utcai ruhában pikk-pakk végzek, és már futok is. Nekem nagyon fontos a rendszeres mozgás, az, hogy fizikailag terhelhető legyek, ne fájjanak a lábaim, hiszen nincs autóm, gyalog járok, lépcsőzök egész nap. A gerinckopásom miatt edzőterembe nem járhatok, súlyt sem emelhetek, lehajolnom sem szabad. A FLABéLOS-ban nemcsak azt szeretem, hogy könnyű az életembe beilleszteni, hanem azt is, hogy úgy érzem, mindennap teszek valamit magamért. Az állóképességem kiváló, a bőröm 52 évesen is feszes, sima, nincs narancsbőröm.

Ó. Rita

És jöttek is az eredmények, jöttek a dicséretek, a pozitív visszaigazolások!

Kis történetem 2014 februárjában kezdődik. Munkából mentem hazafelé, mikor megakadt a szemem egy rózsaszín kirakaton, a Kristály Egészségstúdió kirakatát borító képeken, feliratokon, úgy mint FLABéLOS, OTO Chili, Alakformálás... Magamban konstatáltam, hogy „Jó ég, nyílt még egy olyan hely, ahová vélhetően nem fogok bemenni, mert nem nekem való!”

2-3 nap múlva azonban nem hagyott nyugodni a dolog – főleg, mert szokás szerint aznap is elégedetlen voltam gömbölyded alakommal – így hát bementem, és láss csodát mosolyogva fogadtak. A rövid beszélgetés Gizussal (Asztalos Gizella, a Kristály Egészségstúdió vezetője) szuperül sikerült, elindított bennem valamit és úgy éreztem, bolondság lenne ezt a lehetőséget elszalasztanom. Egy 10 alkalmas FLABéLOS bérlettel kezdtem, és már ennek is volt eredménye: -2kg és-2cm!! Bár ez akkor még nem sokat dobott a magamról alkotott negatív önképemen. De valami elkezdődött!
Gizus bátorított, ösztönzően hatott rám minden szava, én pedig kezdtem hinni, kitartani .. és jöttek is az eredmények, jöttek a dicséretek, a pozitív visszaigazolások, 5-6 hónap alatt 11-13kg-tól és ugyanennyi cm-től szabadultam meg a problémás helyeken.

Két éve járok Flabizni, és azóta is szívem minden örömével örvendezek, hogy bementem a rózsaszín kirakatos, alakformálós szalonba Gizushoz. Jól esett mindezt megosztani veletek, akik a soraimat olvassátok. Higgyétek el, hogy ideje megújulni, újra hinni, bátorságot venni és nem feladni... hiszen nem az a baj, ha elesünk, megbotlunk vagy elfáradunk, hanem ha nem állunk fel ezekből és nem futunk neki újra! HAJRÁ, MINDENKI!

V. Dia

A FLABéLOS mozgásterápiás készülék már bizonyított – az elmúlt 10 évben több ezren választották otthoni mozgásformának.

Ön már kipróbálta? Kapott szakszerű segítséget a használatához, tisztában van a hatásmechanizmusával?
Ha nem, akkor jöjjön el hozzánk, szívesen segítünk óbudai bemutatótermünkben, ahol vásárlási kötelezettség nélkül próbálhatja ki egészségmegőrző készülékeinket.

Még többet szeretnél tudni?

Olvass tovább a FLABéLOS-ról!

Mediwel Kft. budapesti bemutatóterem

1033 Budapest, III. kerület, Hévízi út 1.
E-mail: info@mediwel.hu
Telefon: +36 20 545 44 55Mediwel bemutatóterem Debrecen

4025 Debrecen, Hatvan utca 6.
Telefon: +36 30 325 7921