Egészséges, elégedett és lojális munkavállalókra vágyik? Csatlakozzon Ön is a Mediwel Gondoskodó Vállalat Programjához!

Miért előnyös az ideális munkakörnyezet?
Magyarországon egyre több vállalat ismeri fel annak fontosságát, hogy a munkavállalói számára – lehetőségeihez mérten – megfelelő munkakörnyezetet biztosítson, hiszen az jelentős hatással van a dolgozók hozzáállására és ily módon a teljesítményükre is, ami ráadásul megtérülő befektetés is.

Az „egy kis plusz” biztosítása érdekében egyre több felelős vállalat alkalmazza a FLABéLOS mozgásterápiás készüléket az ülőmunka káros következményeinek (betegségek) megelőzésére, a munkavállalók mozgáshiányának a kezelésére, valamint a pihenőidő hasznos eltöltésére. A számítógépes munkát végzők kötelező óránkénti 10 perces pihenőidejének ideális kihasználási módja lehet a FLABéLOS, hiszen a készülék ruhában, 10 perc alatt mozgatja át az ülőmunkát végzőket úgy, hogy közben nem izzadnak meg, mivel ez a mozgás nem igényel erőkifejtést, viszont nagyon hatékony, mert az izomzat 96%-át átmozgatja.
A FLABéLOS munkahelyi használata ráadásul nem csupán a munkavállalók általános kondícióját javítja, hanem növeli az elkötelezettségüket is az egészséges életmódot támogató Gondoskodó Vállalatok iránt, így többek között csökken a táppénzes hiányzások és a fluktuáció okozta többletköltségek mértéke is.

A FLABéLOS testvibrációs készülék ideális eszköz az irodai – főként ülő munkát végzők számára, hiszen rövid idő alatt képes a teljes test átmozgatására, felfrissítésére.

az összes fajta munkavégzés közül talán az irodai ülőmunkával jár a legtöbb egészségügyi kockázat

Miért kockázatos az ülőmunka?
Azért, mert az embert nem egész napos ülésre teremtették. A vázrendszer, a gerinc, az izmok, a vér- és nyirokkeringés mind-mind akkor működnek jól, ha mozgunk, jövünk-megyünk és közben használjuk az izmainkat.

Stresszes és időhiányos életforma esetében a FLABéLOS ideális eszköz azoknak, akiknek fontos a testi- és a szellemi teljesítőképességük megtartása és fokozása, mert:

 • tíz perc munkahelyi szünet elegendő az egész test összes izmának átmozgatására
 • egyidejűleg növeli a szervezet boldogsághormon szintjét, és csökkenti a stressz hormont
 • erősíti a gerinc melletti izmokat, amelyek az ülőmunka során a porckorong kopás, valamint a porckorong-sérv megelőzésében rendkívül fontos szerepet játszanak
 • fokozza a vér- és nyirokkeringést
 • növeli a testszövetek oxigénellátását
 • javítja a testtartást, fejleszti az egyensúly érzéket
 • segít a jobb közérzet és kondíció elérésében és megtartásában

Olvasson bővebben itt a FLABéLOS hatásmechanizmusáról.

Tegyen Ön is munkatársai egészségéért!

Néhány példa azok közül a vállalatok közül, amelyek munkavállalói a legnagyobb megelégedéssel használják a készülékünket:

 • Magyar Telekom Nyrt.
 • Keler Zrt.
 • Clarion Hungary Kft.
 • MVM Zrt.
 • Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft.
 • Nemzeti Adó- és Vámhivatal
 • Egis Zrt.
 • Fővárosi Önkormányzat Péterfy Sándor utcai Kórház, Rendelőintézet és Baleseti Központ

Magyar Mónika, a Clarion Hungary Kft. Accounting Group Managere lelkesen számolt be a saját és kollégái tapasztalatairól:
„Jó páran a cégnél már ismertük, szerettük és rendszeresen használtuk a Flabélos-t, mikor fölmerült, hogy az irodában is nagy hasznát vehetnénk, hiszen mindössze 10 percet vesz igénybe naponta, amit bármelyik szünetben megejthetünk a napi munka során. A gondolatot gyorsan tettek követték, így már 1 kerek hónapja boldog tulajdonosai vagyunk egy Flabélos-nak, amei most az egyik tárgyalóban kapott helyet. Minden kollégánk lelkesen állt neki edzeni, miután a Mediwel munkatársai türelmesen bevezettek mindenkit a helyes használat rejtelmeibe, emellett kaptunk egy részletes bemutatóanyagot DVD-n is. Azóta is szenvedélyes „Flabisok” vagyunk jó páran, egy falra kifüggesztett táblázatban vezetjük a használati sorrendet, ki-ki a céljai, avagy panaszai szerint áll rá naponta, vagy, ahogy az elfoglaltságai engedik. A tapasztalatok nagyon változatosak, volt, aki súlyvesztésről számolt be, sokakról a narancsbőr kezdett leolvadni, de az átmozgatás, a lazítás is a fő szempontok közé sorolható. Én személy szerint a hátfájásomat mulasztottam el sikerrel a Flabélos segítségével. Úgy vélem minden irodában lenne helye a Flabélos-nak, akik ülőmunkát végeznek, keveset mozognak, vagy egyszerűen csak lazítani szeretnének egy 10 percet, hogy utána felfrissülten folytassák a munkát.”

Kovács Lilla irodai munkát végez napi 8 órában, ő otthon használja a FLABéLOS-t

Kovács Lilla irodai munkát végez napi 8 órában, Ő otthon használja a FLABéLOSt „Sajnos a szűk családomat, kollégáimat tekintve elenyésző azok száma, akik rendszeresen sportolnak, vagy legalább alkalomszerűen mozognak, bár az ülőmunka káros hatásaival, a következményekkel egészségügyi dolgozókként mindannyian tisztában vagyunk, de sokaknak még sincs ideje a sportra. Én 6 éves koromtól 19 éves koromig kosárlabdáztam, majd egy sportsérülés miatt abba kellett hagynom, és más edzésformát kellett keresnem, mert a mozgás örömétől semmiképp sem szerettem volna megválni. A térdem sérült, ezért nem volt könnyű megtalálnom a megfelelő sportágat. A FLABéLOS-szal megtaláltam a biztonságos napi edzést, de mellette maradtak az eddigi mozgásformák is, azonban már ritkábban. A FLABéLOS használata rengeteg előnnyel jár, tónusosabbak, fejlettebbek lettek az izmaim, a narancsbőr is eltűnni látszik, és mivel az egész testet átmozgatja, sokkal energikusabbnak érzem magam az egész napi ülőmunka után. Aki ilyen munkát végez, helytelen testtartással, visszérrel, esetleg súlyfelesleggel is küzdhet, többek között ezekre a problémákra megoldást nyújthat a FLABéLOS rendszeres használata. Szívből ajánlom mindenkinek! Nem csak a pozitív hatásai miatt állok rajta minden nap, hanem azért, mert szeretek is Flabizni!”

A Mediwel Gondoskodó Vállalat Programja – a felelős vállalatok szolgálatában

webshop

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből híreinkről és kedvezményeinkről!