Megrendelem a FLABéLOS-t

OTO Adore Foot intelligens otthoni talpmasszázs készülék

 


 

Cégként / egyéni vállalkozóként vásárolod a készüléket?
Magánhasználat céljából vásárolod a készüléket (havi maximum 40 óra üzemidő)?
Szalonban szeretnéd üzemeltetni?
Kérjük, válasszon az alábbi vásárlási lehetőségek közül.
Hogyan tervezed az áru átvételét?
* Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy külföldre történő szállítás esetén egyedi árak érvényesek. Kérjük, hogy a részletekért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal!
Számlázási cím
Megrendelt mennyiség
darab
Fizetési mód
Honnan értesültél a termékeinkről? *
* A válaszadás nem kötelező!

Fenntartjuk a jogot a szállítási határidő módosítására előre nem látható készlethiány miatt. Ilyen esetben e-mailben tájékoztatjuk Önt.

A Megrendelés gomb megnyomása után Ön egy e-mailt fog kapni. Az abban szereplő linkre kattintva tudja véglegesíteni rendelését. Kérjük, amennyiben az e-mailt nem kapná meg, ellenőrizze a megadott e-mail címet.

FONTOS TUDNIVALÓK:

1. Kiszállítás

Ön személyes átvétel választása esetén a 1037 Budapest Vörösvári út 107. szám alatt található irodánkban veheti át készülékét, előzetes időpont egyeztetés után. Erre azért van szükség, hogy biztosítsuk az Ön zavartalan kiszolgálását!

Amennyiben kiszállítást kér tőlünk, akkor alapesetben gyűjtőfuvar járatokba szervezzük megrendelését. Budapestre és vidékre egységesen 5.000 Ft ellenérték fejében szállítjuk ki a készüléket és a helyszínen üzembe is helyezzük. Az üzembe helyezés díjtalan! Kérjük, hogy szíveskedjék figyelembe venni, hogy ez a megoldás nem rugalmas. 2 munkanappal a tervezett kiszállítás előtt értesítjük Önt a várható kiszállítás időszakáról, amely időszakra Önnek gondoskodnia kell az átvételről. Ha az átvételt nem tudja megoldani, akkor a következő túrajáratunkba szervezzük be az Ön igényét, aminek időpontja jóval későbbi időpontban is lehet.

Amennyiben Ön a gyűjtő fuvarozás merev átvételi szabályaihoz nem kíván alkalmazkodni, akkor 130 Ft/km áron „direkt fuvarral” tudunk az Ön egyedi igényéhez alkalmazkodni. (az oda-vissza út fuvardíját fogjuk Önnek számlázni)

A szállítási feltételek csak Magyarország területén belül érvényesek.

2. Szavatosság

Az 1997. évi CLV. számú fogyasztóvédelmi törvény 2.§. értelmében fogyasztónak csak azokat a magánszemélyeket tekinthetjük, akik magáncélú felhasználásra vásárolják a berendezést. A fogyasztóknak a 151/2003. (IX.22.) kormányrendeletben szabályozott 1 éves jótállást biztosítjuk a Flabélos berendezés vásárlása esetén.

Egyéb személyeknek (gazdasági társaságok, magánvállalkozások) 1 éves szavatosságot biztosítunk.

3. Jótállási Csomagok

A jótállási csomag vásárlásának feltételei:

 1. A gép új, vagy a vásárlás 3 napon belül történt a Mediwel Kft-től.
 2. A gépet teljes körűen átvizsgálja a Mediwel Technikusa. A szakember által átvizsgált és hibátlannak ítélt állapot esetén máris megvásárolható a jótállási csomag, hiba esetén azonban árajánlatot tesz a javításra vonatkozóan. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy jótállási csomag csak a javítást követően vásárolható.
 3. Az átvizsgálás és felmérés ára: 5.000.- Ft + kiszállási díj.

Igényelhető csomagok:

 1. Magánszemélyeknek és cégnévre történő vásárlásnál, de otthoni használat esetén:
  • ÁR: 30.000.- Ft / félév

  Előnyei:

  • Tervezhető kiadás;
  • biztonságos és kiszámítható megoldás;
  • az előgondoskodás révén elkerülhető az eredeti alkatrész(ek) magas árának azonnali és egyösszegű megfizetése;
  • már egy javítás esetén azonnali megtérülés.
 2. Gondoskodó vállalatoknak és Szalonoknak
  • ÁR: 60.000.- Ft / félév

  Előnyei:

  • A tervezettnél fokozottabb igénybevétel miatt előrelátó és egyben kiszámítható költség, amely ráadásul el is számolható.
  • Összetett javítás esetén már az első alkalommal megtérülő befektetés.
Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből híreinkről és kedvezményeinkről!