Szakértőink válaszolnak

Ezen a fórumon írásban, a rendszeresen megrendezésre kerülő FLABéLOS-Zöldtea esten pedig személyesen is feltehetik kérdéseiket szakértőinknek.

Az alábbi kereső segítségével megtalálhatja azokat az orvosi problémákat válaszokkal együtt, melyeket korábban már szakértőink megválaszoltak. Javasoljuk, először itt próbáljon meg kérdésére választ kapni.

Tisztelt Érdeklődőink!

Dr. Endre Veronika orvos szakértőnk leterheltsége miatt a korábban már megválaszolt kérdéseket, melyekre a Mediwel Kft. munkatársai is kielégítő válaszokat tudnak adni, nem továbbítjuk a doktornőnek. Azokat közvetlenül a Mediwel Kft. munkatársai válaszolják meg.

Szentiványi Rita gyógytornász-manuálterapeuta pedig a mozgásszervi témában feltett kérdésekre ad választ. Módszeréről bővebben a www.mozgasklinika.hu oldalon olvashat.

Célunk ezzel az, hogy mindenki mihamarabb megkapja a saját kérdésére adandó választ. Ajánljuk szíves figyelmükbe a keresési funkciót is, mert sok kérdés ismétlődik.

Kérdések és Válaszok


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
2018-05-25
Kétéve volt a fulműtétem Tympanoplastica l.l.s. (porc+fascia)ITN-ben teljesen panaszmentes vagyok használhatom e a FLABÉLOST
2018-05-25
Kétéve volt a fulműtétem Tympanoplastica l.l.s. (porc+fascia)ITN-ben teljesen panaszmentes vagyok használhatom e a FLABÉLOST
2018-05-25
2018-05-25
2018-05-25
2018-05-25
2018-05-19
Si lors de l'inscription de Betclic, vous introduisez le code avantage betclic 2018, vous pourrez alors recevoir notre bonus de bienvenue. Toutefois, il se portera exclusivement sur votre premier pari.Cette offre constitue l’unique bonus en ligne qui ne comporte aucun risque!une phrase simple: vous faites votre premier dépôt, jouez 1 min d'un montant de 100€. Si la chance ne vous sourit, le Dernier vous rembourse de la manière suivante: • 90€ après que vous avez gagné la finale de l'activation de votre compte (code d'activation à saisir ou dans les 24h qui suivent les résultats si possédez déjà un compte est activé. vous naturellement vous pouvez prendre possession de cet argent. Nous vous aidons donc à faire de votre argent, sans risque, tout en vous dévoilant notre site et de nos services!Finies les modalités compliquées (du genre miser 2 ou 4 fois le montant de votre dépôt et le bonus crédité sur le kf 1.3 minimum), Betclic vous offre en toute simplicité une offre incomparable de bonus si vous faites des paris sportifs.par Exemple:Vous avez décidé d'embaucher le pari de 100€ remboursés sur la rencontre Espagne-France.Pour ce faire, vous pouvez procéder comme suit.étape 1-Réaliser un 1er dépôt de 100€ si vous souhaitez que le montant total du bonus de bienvenue. Cette somme vous sera totalement restitué si votre pari est perdant.la 2 ème phaseVous pouvez faire un pari remboursé.Si, par exemple, vous avez décidé de parier sur la victoire de la France et la note correspondante est de 3 .5, alors vous emportez: 100 x 3.5= 350€, en cas de victoire de la France. Dans le cas contraire (vous avez perdu votre pari) 10€ versés sur votre compte Betclic.3e étapeAprès un pari perdant et recevoir 90€ restants, vous devez compléter le processus d'inscription en fournissant un code d'activation. Si vous souhaitez d’amples informations sur cette validation de votre compte, cliquez ici.Toutefois, si votre compte a déjà reçu une validation avant votre premier pari, les 90€ restants seront versés dans votre compte dans les 24 suivent les résultats.exemple:Si lors du même match Allemagne-Italie, vous optez pour une mise de 80€ et si vous perdez, alors vous aurez quand même 10€ et 70€ le reste ne vous seront versés qu’après que vous ayez obtenu un compte dûment validé.Si le montant de votre pari est de 10 roubles vous avez placé un pari perdant, alors vous recevrez 10€.

2018-05-19
Udvozlom!
Szeretnek erdeklodni, hogy a kovetkezo dolgok egyuttes meglete mellett hasznalhatom-e a Flabelos gepet:5*6*9mm fultomirigyben levo Warthin tumor, oldalon levo tojasnagysagu lipoma es emloben levo 6mm-es meszesedes.
koszonom
2018-05-17
My new gay porn spot
http://blackgay.net.erolove.in/?info_brayden
gay ski week gay men uk gay spandex gay lovers gay love stories
2018-05-13
Gyerek használhatja e a flabelost? Ha igen menyi idös kortól? Elöre is köszönöm a váladszt!
Kedves Kérdező!

Gyermekek 14 éves kortól használhatják csak a Flabélos készüléket!

Üdvözlettel,
Mediwel Kft.
2018-05-09
Az ellenjavallatok között szerepel a nőgyógyászati spirál. Nekem Levosert gyógyszerleadó eszköz van felhelyezve. Emellett lehet használni a flabélost?
Válaszukat köszönöm.
Kedves Kérdező!

Elméleti lehetősége van annak, hogy a spirál elmozduljon, ez olyan, mint a gyógyszerek esetében a mellékhatás. Tapasztalataink alapján azonban nem volt még probléma. Saját felelősséggel használható, de mi nem javasoljuk!

Üdvözlettel: Mediwel Kft.
2018-05-04
Kedves Doktornő!
Köszönöm a gyors vàlaszt . Térdszalag műtét után ezt a zárójelentést kaptam: “ a belső meniscus hátsó szarvi szakadását eltávolítottuk és az LCA szakadás miatt BTB grafttal LCA pótlást végeztünk”.
Csavar biztos van , a szalagot evvel rögzítik ?? Ezek utan sem tanácsolja a flabélos használatát?
Előre is köszönöm a válaszát:
Andrea
2018-05-03
Hajszálerek,seprűvénák esetén lehet-e használni?
Sportsérülés a térdben és bokában,amelyek fájdalmasak.A térd et műtötték is .
Köszönöm a választ!
Kedves Kérdező!

A seprűvéna kozmetológiai probléma. A Flabélost mindenképpen javasolnám, hiszen javítja az alsó végtag keringését, illetve a szervezet méregtelenítési folyamataiban is hatékonyan vesz részt.
A sportsérülések milyen jellegűek? Mi volt a műtét oka? Idegentest beültetése történt?
Üdvözlettel: Mediwel Kft.
2018-05-03
Üdvözlöm !
Szeretném megkérdezni használhatom ea flabelost? Egy éve megműtötték a térdem kereszt szalaggal szakadással!
Kedves Kérdező!

Keresztszalag műtéte után 3 hónapig kell várnia, amennyiben fém csavarok nem kerültek rögzítésre. Utána óvatos kezdet! Majd fokozatos terhelés javasolt. Minden jót!
Tisztelettel: Dr. Endre Veronika
2018-04-27
Udvozlom! Szoptatas alatt lehet hasznalni a gepet??
Kedves Kérdező!

Igen, lehet használni a készüléket!

Üdvözlettel,
Mediwel Kft.
2018-04-16
Tisztelt Dr nő! Ökölnyi myomám van a mèh hátsó falában ,így használhatom a flabélos gèpet. Köszönöm válaszát.
Kedves Kérdező!

A méhében lévő myoma mérete elég nagy. Nem kizárható, hogy a vibrációs tréner vérzészavart okozna. Nem javaslom a használatát! Tisztelettel: Dr. Endre Veronika!
2018-04-11
Üdvözlöm!

Az ellenjavallatok között szerepel a ciszta is. Ötvenkét éves nő vagyok, mindkét mellemben ciszta van (kb.1cm-s kicsik), illetve jobb kézfejemben és az egyik fogam alatt is. Ebben az esetben van-e esélye, hogy flabélosozhatok? Köszönöm válaszát!
Kedves Kérdező!
Önmagában a cysta jelenléte az említett nagyságban nem okoz problémát.
Jó Tréninget kívánok! Dr Endre Veronika
2018-03-31
Egyik lábamon visszér van. Használhatom a flabélost?
Köszönöm Bánsági Ildikó
Kedves Ildikó!

Amennyiben a visszér gyulladt állapotban van, nem javaslom a készülék használatát.
Egyéb esetben használható!

Üdvözlettel,
Mediwel Kft.
2018-03-27
Üdvözlöm!
A röntgen felvételem ez szerepel: a tėrd és pantellofemoralis ízületben kezdődő arthrosis jelei láthatók. Szeretném megkérdezni, hogy ezzel lehet-e flabelosozni. Előre is köszönöm.
Kedves Kérdező!

A térdízületi arthrosisban kifejezetten ajánlott a készülék használata. Az izmokat jól átmozgatja, és a mikrokeringés fokozásával több oxygénhez juttatja a szöveteket. Továbbá több társállapot,-betegség mint pl. csontritkulás kialalakulását is segít megelőzni.

Üdvözlettel,
Mediwel Kft.
2018-03-26
Coronaria stentem van. (10 éve) Contraindikált a Flabélos
Kedves Kérdező!

Stent beültetése nem okoz ellenjavallatot!

Üdvözlettel,
Mediwel Kft.
2018-03-20
Tisztelt doktor úr/doktor nő.
Tunetmentes myeloma multiplexes beteg vagyok. Ossejt transzplantacio utan 6 honappal. Elkezdhettem ujra a testedzest futast mozgast . A flabelos heti 5 alkalommal kiegeszíeskent. Folytathatom.bkoszonom valaszat.
Kedves Kérdező!

5 év tünetmentes időszaknak el kell telnie ahhoz, hogy a Flabélos készüléket újra használni tudja.

Üdvözlettel,
Mediwel Kft.
2018-02-28
scent van beültetve a szívébe a páromnak.használhatj a flabélost ?
Kedves Kérdező!

Stent beültetése nem okoz ellenjavallatot!

Üdvözlettel,
Mediwel Kft.
2018-02-20
Üdvözlöm!
Porckopásom van és pár napja nagyon fájnak a térdeim.
Van 20kg súlyfeleslegem is amitől szeretnék megszabadúlni,ill.ezt az orvos is javasolta,mert így sok súlyt tartanak a térdeim. Az a kérdésem,hogy ilyen térd problémák esetén lehet e használni a Flabelost? Használtam már többször azelött és tudom,hogy baromi jól átrezegtet,csak kérdés,hogy mem e árt jobban a térdeimnek?
Köszönöm a válaszát!
Kedves Kérdező!

A Flabélos készülék használható, kezdetben alacsony fokozaton, ügyelve a helyes testtartásra (egyenes hát, enyhén rogyasztott térd, vállszélességű terpesz).

Üdvözlettel,
Mediwel Kft.
2018-02-05
Tisztelt Doktornő!
Fél éve sorozatbordatörésem volt amit 5 lemezzel rögzítettek, illetve repedt a májam amit összevarrtak, illetve légmellem volt. El szeretném kezdeni használni a Flabelos gépet. Lehetséges-e?
Kedves Kérdező!

Sajnos ebben az esetben nem javasolnám a készülék használatát!

Üdvözlettel,
Mediwel Kft.
2018-01-28
Kedves Doktornő!
Reumatológiai leletem alapján szeretném kérdezni,hogy használhatom-e a Flabélost?
Dg:Discop LS, gonarthrosis lu, Osteoporosis cum fract vert LIV-V, Scoliosis DL, Coxarthrosis incip lu, SI arthrosis lu, Spond D et L. Mérsékelt emphysemas jellegű mellkas, Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel:Évi
Kedves Évi!

A csontritkulás következtében kialakult csigolya"törés" miatt sajnos nem javasolható a vibrációs tréner használata. Köszönöm a pontos diagnózist.
Minden jót kívánok! Dr. Endre Veronika
2018-01-27
Tisztelt Doktor Nő!
Miòmàm van hasznàlhatom e a flabelost elmultam 50 èves !
Vàlaszàt köszönöm!
Kedves Kérdező!

Myoma esetében fontos tudni azok méretét illetve, hogy okoznak-e panaszt. Kis myomák nem befolyásolják a használatot. Üdvözlettel: Mediwel Kft.
2018-01-27
Tisztelt Doktornő!
Anyukámnak súlyos csontritkulása van! A protelos nevű gyógyszert szedte eddig,de azt most megszüntették!jelenleg így nem szed semmit!Olvastam a flabélos jó csontritkulásra! De azt is olvastam,hogy vannak kizáró betegségek amikor nem lehet használni! Leírom anyukám csontritkulás eredményét:Porotikus csontok,a zárólemezek sclerotikusak,íveltek,LS rés beszűkült.Medence:szűkebb csípőizületirés,vápatetők sclerotisatioja fokozott,bal oldalon meszes felrakódás.Térd:jobb oldalon peremszéleken kp.fokú arthr.felrakódás,bal oldalon is mérs.fokú meszes felrakódás.Térd,forgó,váll kopás,meszesedés.Ezen kívül még visszeres is a jobb lába ami térdtől lefelé zsibbad.És még pajzsmirigy túlműködése is van! Ezek után szeretném kérdezni,hogy ajánlja-e a flabélos használatát? Válaszát előre is köszönöm!
Kedves Kérdező!
Az elküldött lelet nem a speciális DEXA vizsgálat eredményét tükrözi. Az osteoporosis rendelésen bizonyára van más gyógyszeres segítség is.
Volt-e spontán csonttörése/pathológiás fractura/, ez esetben nem alkalmazható. DE a DEXA lelet sokat segítene.
A másik, hogy a visszeresség önmagában nem kizáró tényező, de súlyos esetben ellenjavallt a vibrációs tréning..
Várom a leletet. Üdvözlettel! Dr. Endre Veronika

2018-01-26
Tisztelt Doktornő!
2 hónapja hasfali sérvműtét keretében nagy területen háló beültetésen estem át. Kérdésem, hogy valaha élvezhetem- e még a Flabélos áldásos hatását? Nem minősül implantátumnak a hasfalba beültetett háló! megtisztelő válaszát előre is köszönöm. üdvözlettel Inzselné Kovács Éva inzselevi@gmail.com
Kedves Éva!

A hasba beültetett háló nem kizáró ok a készülék használatára. 3 hónap teljen el a műtét után és alacsony fokozaton kezdje el a gép használatát!

Üdvözlettel: Dr. Endre Veronika
2018-01-15
Kedves Doktornő!
48 éves vagyok,basaliomára kétszer műtöttek és 10 nitrogénes fagyasztásos kezelésem volt u.ezen okból, valamint mindkét vállamban meszesedés van (ami a reumatológus diagnózisa alapján számítógépes ülőmunka következménye) továbbá kezdődő zöldhályog mindkét szememen. Szeretném megkérdezni, fentiek ismeretében ajánlaná-e nekem a flabélos használatát? Válaszát előre is megköszönve további jó munkát kívánok!
Kedves Kérdező!

Zöldhályog esetén nem javasoljuk a készülék használatát.
Üdvözlettel: Mediwel Kft.
2018-01-13
Tisztelt Doktornő! Lesz egy elülső kereszt szalag potlasom a teremben. Használhatom majd a készüléket bizonyos idő elteltével? Comb feszítő inat fognak becsavarozni. Koszonettel
Kedves Kérdező!

Legalább 3 hónapot követően lehet-optimális esetben várni térdműtétét követően. Üdvözlettel: Dr. Endre Veronika


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

webshop

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből híreinkről és kedvezményeinkről!