Dr. Endre Veronika belgyógyász, obesitológus véleménye a FLABéLOS vibroténer gépről

Dr. Endre Veronika vagyok. 1988 óta dolgozom  orvosként. Szakterületeim a belgyógyászat, repülőorvostan. Kiemelten foglalkozom diabetológiával, obesitológiával. Klinikai tevékenységeim mellett magánorvosként túlsúlyos-obes betegek testsúly csökkentésével foglalkozom, beleértve a diabetesből származott túlsúlyt is. Célom, főként az életmód változás által kiváltott súlycsökkkentés elérése. A FLABéLOS készüléket évek óta alkalmazom eredményesen saját praxisomban.

A készülék és egy orvosilag meghatározott speciális diéta -INSUMED- segítségével igen hatékony zsírleadás érhető el. Számos betegem használja igen nagy megelégedéssel. A módszer különlegessége, hogy az elért eredményt meg is tudjuk tartani. Mindezt hatékony, cseppet sem sanyargató módon.

A FLABéLOS készülék a zsírtömeg csökkentésén kívül számos egyéb kórállapotban is komoly segitségünkre van, pl csontritkulás, degenerativ izületi betegségek, agyi keringészavarok utáni állapotokban inkontinencia esetén, valamint az izomerő megtartásában.

A FLABéLOS készülék különlegessége továbbá, hogy viszonylag kis időbefektetést igényel más sportaktivitással összehasonlítva.

Üdvözlettel,
Dr. Endre Veronika
belgyógyász, obesitológus
Fogyókúra Kecskemét

 

Dr. Halmy László obezitológus professzor véleménye a FLABéLOS-ról

A FLABéLOS WBV-3000 professzionális teljes test vibrációs mozgásterápiás készülék használata során a nemzetközi szakirodalomban közölt adatoknak megfelelő tapasztalatokat szereztem.

A készülék alkalmazása eredményesen használható túlsúlyos/elhízott betegek testsúlyának csökkentésére, valamint a különösen veszélyes hasi típusú elhízásban a haskörfogat csökkentésére, amely a hason belüli zsírszövet csökkenésére utal.

Az alakformáló készülék figyelembe véve az alkalmazhatósági kritériumokat, egyértelműen javasolható diétával egybekötött fizikai aktivitás révén történő testsúlycsökkentésre. A módszer előnye, hogy aránylag rövid idő alatt jelentős mértékű izomtevékenységet idéz elő, amely közismerten növeli az alapanyagcserét, és így a testsúlycsökkentéshez jelentős segítséget ad. A vibráció ismert hatásai, vagyis a keringés javítása és a hormonszint változások előidézése következtében további hatások várhatók.

Hazai megfigyeléseink alapján – összhangban a nemzetközi szakirodalom adataival – ajánlom a FLABéLOS WBV-3000 professzionális teljes testvibrációs mozgásterápiás készülék használatát elhízottak testtömegének csökkentésére és a végtagok keringésének javítására.”

Üdvözlettel:
Prof. Dr. Halmy László
belgyógyász,  obezitológus professzor

az MTA (Magyar Tudományos Akadémia) doktora,
a Magyar Elhízástudományi Társaság elnöke,
Man of the Year in Medicine and Healthcare 2009 (American Biographical Institute)
a 2. Közép-európai Elhízástudományi Kongresszus elnöke 2009
a Magyar Diabetes Társaság tagja