Flabelos otthonra?

 Flabélos minden eddiginél könnyebben a Tiéd lehet! Szeretnél többet tenni az egészséged megőrzéséért, fittebb, jobb kondíciót elérni? Most itt az alkalom, ha már régóta vágytál rá, de szeretnél nagyobb, egyösszegű kiadás nélkül hozzájutni:  többféle induló befizetés mellett, banki áruhitel konstrukcióban, akár 0 Ft önerővel is megvásárolható!

Nehéz termékek szállítása

A Mediwel nemcsak az ügyfelei, de a dolgozói egészsége iránt is elkötelezett. A legtöbb termékünk, ahogyan az élményfoteleink, a Flabélos és az Antelope futópad is rendkívül nehéz csomagok, ezért ezeket – ha a terméket házhozszállítással rendeled meg – saját kollégáink egy ún. lépcsőzőgéppel viszik ki neked, hogy a hátuk, derekuk ne sérüljön meg a munkavégzés közben.

A lépcsőzőgéppel a termékeket a szállító cégekkel ellentétben nemcsak a kapuig, de az épületen, lakáson belüli lépcsőkön is felvisszük neked, sőt, kicsomagoljuk, beállítjuk, beüzemeljük. Mivel Debrecentől Sopronig minden fotelt saját két kollégánk visz ki, a szállítási díjat egy országosan egységes, 10 000 Ft-os jelképes áron tudjuk vállalni. Cserébe rögtön kérdezhetsz kollégáinktól a fotel működésével kapcsolatos, vagy az üzemeltetését érintő kérdéseket, de bármilyen más kérdés esetén is bizalommal fordulhatsz hozzájuk.

Még többet szeretnél tudni?

Olvass tovább a FLABéLOS-ról!

Mediwel Kft. budapesti bemutatóterem

1033 Budapest, III. kerület, Hévízi út 1.
E-mail: info@mediwel.hu
Telefon: +36 20 545 44 55



Mediwel bemutatóterem Debrecen

4025 Debrecen, Hatvan utca 6.
Telefon: +36 30 325 7921