Görög Zita látogatott el a Trendmániával a Mediwelhez és szakértőnktől kért tanácsokat az időhatékony alakformálással kapcsolatban, aki megismertette őt a FLABéLOS mozgásterápiás alakformálóval, a SPORT FLABéLOS innovatív sporteszközzel és a helyi zsírbontó alakformálóval, az OTO e-Shape-pel is. (2017.február 25-ei adás)

Dombovári Vanda ezúttal Kővágó Heni fitness versenyzővel próbálta ki, mit tud a FLABéLOS és a SPORT FLABéLOS:

Szuper Levente és Kautzky Armand évtizedek után a Mediwelnél találkozott újra és kiderült számukra, hogy a szinkronszínészeten túl a mozgás szeretete is közös, ezt a nézőknek is megmutatták a mindkét FLABéLOS-on

Horgas Eszter is a FLABéLOS-szal tartja magát jó formában
Horgas Eszter hazánk kiváló fuvola virtuóza is a FLABéLOS-szal tartja formában magát. Videónkból kiderül, hol találkozott a készülékkel először, és mit tapasztalt a használat során.

Keresztes Ildikó időhatékony edzőpartnere a FLABéLOS
Keresztes Ildikó fiatal kora óta tartja formás alakját. A rohanó mindennapokban azonban szüksége volt egy olyan megoldásra, mellyel a napi edzést is letudja, de közben időt spórol.

Szentiványi Rita gyógytornász beszél a FLABéLOS ízületekre gyakorolt hatásáról.
Szentiványi Rita és páciense sikerrel alkalmazza a FLABéLOS-t az ízületek és csontok védelmére.

https://youtu.be/01X30200xYk

Korábban élsportoló Rábi Attila tapasztalatai a FLABéLOS-ról

Attila korábban válogatott élsportoló volt, de egy baleset miatt a bal lábában nincs keresztszalag. Édesanyja ajánlotta neki a FLABéLOS-t. Nem tudta terhelni korábban a lábát, félt attól, hogy fájni fog a FLABéLOS-tól a lába, de szerencsére nem így lett. 1,5 hónap után az izomzata nagyon szépen fejlődött, az orvosa is kérdezte, hogy mivel érte el ezt a fejlődést. A legjobban azt szereti benne, hogy 10 perc alatt 50 percnyi edzőtermi munkát tud elérni vele. A közérzetét is nagyon jól javítja, érzi, hogy kicsit megfáradt, de 1-2 óra elteltével könnyebben mozog, főleg a sérült lába. Jobban tud aludni is és másnak fitten ébred. Mindenkinek szívből ajánlja a FLABéLOS-t.

Sztankovics Kata tapasztalatai, akinek gerincproblémái megszűntek a FLABéLOS használata során

Kata 12 éve szenved gerincproblémában, napi 16 órát ül autóban, oktatóként dolgozik. Egész nap megfeszült állapotban egy helyben ül, mely kihat az idegeire és a gerincére. Rengeteg pozitív hatást tapasztalt, a hátfájdalma már az első alkalom után mérséklődött, mostanra már meg is szűnt teljesen. Gerincműtétet javasoltak neki, de most már nem lesz erre szükség. Visszajelzésekből és magán is látja a változást az alakját tekintve. Ismét újra elő tudja venni a régi csinos ruháit. Mindenkin látja a változást, akikkel együtt használja a FLABéLOS-t a szalonban.

Astyilán András a férfiaknak is ajánlja a FLABéLOS-t

András már a kezdetekben 4-5 kilótól szabadult meg, illetve a derékfájását is megszüntette.Sokat ül autóban, ezért ez nagy gondot jelentett neki korábban. Később megfigyelte, hogy kezd átalakulni az izomzata.A férfiaknak is ajánlja a FLABéLOS-t, mert a legkritikusabb, hasi részről tudnak fogyni, de erősíti is az izomzatot.

Barbara mesél tapasztalatairól, aki cukros és köszvényben szenved

Barbara amikor nyugdíjba ment, magas cukor szintje és köszvénye lett a teste több részén, ami nagyon fájdalmas. 1 hét után már tudott fel-le menni a lépcsőn, 1,5 hét után már megpróbált villamosra szállni, bevásárolni magának. FLABéLOSnak köszöni nagyon, hogy helyrehozta, boldog, nyugodt, ahogy a családja is. Tapasztalatai alapján mindenkinek ajánlja a FLABéLOS használatát.

Márti stroke utáni rehabilitációja a FLABéLOS-szal

Márti 2 évvel ezelőtt stroke-ot kapott és utána nem tudott mozogni.Korábban calenetics-re, jógára járt. A húga talált a FLABéLOSra, mindketten ülőmunkát végeznek.Mártinak a bal oldala nem jött rendbe, nagyon lelassult a mozgása, az orvosok nem tudtak segíteni és Ő nem akart beletörődni az állapotába. 3-4 hét múlva már érezte a változást, felgyorsult a mozgása, energikusabb lett, csökkent a szorító érzés a lábában és a karjában. A háta a napi teendők folyamán sokszor nagyon fájt, ez a fájdalom szinte teljesen megszűnt.

Lőcsei Orsolya FLABéLOS-szal tartja karban gerincsérvét

Orsolyának gerincsérve van, korábban pilates órákra járt, de sajnos az fájdalmat okozott neki egy idő után. Gerinctornára is járt, majd egy ideig nem végzett semmilyen mozgást, de hiányzott neki és kipróbálta a FLABéLOS-t – ez vált be számára a legjobban, már első alkalommal megtetszett neki. 8 hónapja használja a készüléket. A lába 15 éve zsibbadt, de a FLABéLOS 2 hetes, heti 3X10 perces használata során a zsibbadás elmúlt. A készülék kipróbálását mindenkinek szívből ajánlja.

Demus Krisztina tapasztalatai a FLABéLOS-szal 1 év használat során

Krisztinának nem volt ideje naponta konditerembe menni, a FLABéLOS-szal 20 perc alatt 1,5 óra edzésnek megfelelő mozgást végez. A legproblémásabb testrészének a csípőjét tartotta. Az elmúlt közel 1 év eredménye: 2 ruhaméret, feszesebb bőr és 6-7 kiló súlyveszteség. Hetente 5-6-szor használta a FLABéLOS-t, kezdetben nem figyelt oda különösebben az étkezésére, de az elmúlt pár hónapban csökkentette a szénhidrát bevitelt. Krisztina szerint az egészséges táplálkozás és a FLABéLOS kombinációja csillagos 5-ös módszer.

Lelkes FLABéLOS használók véleménye egy rövidfilmben.°

A Gyöngy magazinba készült cikkünk kapcsán több lelkes használót faggattunk arról, mit is szeret a FLABéLOS-ban. Idősek és fiatalok, férfiak és hölgyek, mind elérték a kitűzött céljukat, legyen szó alakformálásról, sportsérülés utáni rehabilitációról vagy a csontritkulás elleni küzdelemről.

Néhány felhasználói tapasztalat a Flabélos-ról fél percben