A Mediwel professzionális Family & Pro kombinált készülékével
4 hatékony technológiát állíthatsz vendégeid szolgálatába!

 

 

Érdekel egy olyan készülék…

… mellyel még eredményesebbé, látványosabbá teheted esztétikai kezeléseidet?

… mellyel magabiztosabbá, elégedettebbé teheted vendégeidet?

… mely nem áll meg a bőrfiatalításnál, zsírbontásnál, hanem vendégeid jó közérzetéhez, egészségének megőrzéséhez is hozzájárul?

 

Egyetlen, kis helyigényű, könnyen mozgatható készülékben

ULTRAHANG + MÁGNESTERÁPIA + EMS + TENS!

 ☑ Az esztétikai kezelések hatásának fokozására (bőrfiatalító, alakformáló kezelések kiegészítésére)

A többféle technológia használatával, a probléma komplex kezelésével rövidebb idő alatt látványosabb eredményeket érhetsz el.

☑ A vendégek körében gyakori mozgásszervi problémák kezelésére, ízületi és egyéb fájdalmak csillapítására, gyulladáscsökkentésre, sportsérülések utáni rehabilitáció elősegítésére.

☑ A megerőltetésből vagy a természetellenes testhelyzetben végzett munkából adódó izomsérülések, fájdalmak, merevség, húzódások kezelésére, minden korosztály számára.

☑ A sportosabb alakra vágyó hölgyek, urak izmainak stimulációval történő edzésére, alakformálásra.

 

4 új technológia vállalkozásod felpörgetésére

☑ Bővítheted szolgáltatásaid körét.

☑ Komplex megoldást kínálhatsz számos esztétikai és egészségügyi problémára.

☑ Új vendégeket vonzhatsz a szalonodba.

☑ Növelheted bevételeidet.

 

Ajánlj olyan kiegészítő szolgáltatásokat, amelyekre szalonokban eddig még nem volt példa!

Bizonyára neked is több vendéged panaszkodott már ilyen-olyan egészségügyi problémákra, fájdalmakra. Mostantól még többet tehetsz vendégeid jó közérzete érdekében! Nemcsak szépítheted, fiatalíthatod bőrüket, karcsúsíthatod alakjukat, hanem segíthetsz az egészségük megőrzésében, fájdalmaik csillapításában – akár a kozmetikai kezelésekkel egy időben! Gondolj csak bele, miközben egy maszk vagy szemöldökfestés hatóidejére vársz, csillapíthatod vendéged ízületi fájdalmát, és ehhez ugyanazt a készüléket használhatod, amivel majd utána a narancsbőrös területeit kezeled! A lehetőségek és kombinációk száma ‒ szinte ‒ végtelen!

A Family & Pro készülék olyan technológiákat foglal magába, melyekkel azontúl, hogy rehabilitációs (fájdalomcsillapító, gyulladácsökkentő) kezeléseket végezhetsz, az esztétikai kezelések hatását, eredményességét is fokozhatod! A készülékbe épített esztétikai és terápiás ultrahang, valamint az elektromos izomstimulátor (EMS) remek kiegészítője lehet például a szalonodban eddig alkalmazott rádiófrekvenciás vagy kavitációs kezeléseknek.

 

Bőrfiatalítás? Alakformálás? Járd körül a problémát több oldalról!

A Family & Pro készülékbe épített technológiák egymás hatását erősítik, sőt, a szalonodban használt technológiákkal is remekül kombinálhatod őket. A Family & Pro készülékbe épített ultrahanggal többek között helyi zsírbontást és többféle cellulit kezelést végezhetsz, serkentheted a kollagénszintézist, kisimíthatod a ráncokat, megemelheted az arckontúrt, a bőr mélyebb rétegébe juttathatod a hatóanyagokat, ugyanakkor az EMS programok között is találsz kifejezetten lokális zsírbontásra, a lipolízis elősegítésére, a nyirokkeringés beindítására, feszesítésre, keringésfejlesztésre szolgáló programokat.

A cellulit kezelésre érkező vendégeid szintén eredményesebben szabadulhatnak meg problémájuktól, ha az általad eddig nyújtott rádiófrekvenciás vagy ultrahangos kezelést kiegészíted esztétikai iontoforézissel (EMS), intenzív cellulitkezeléssel (EMS), izomerősítéssel, alakformálással. És akkor még a szolgáltatásbővítési lehetőségekről, az orvosi programokról nem is beszéltünk!

 

Ismerkedj meg a kombi készülék orvosi/rehabilitációs oldalával, technológiáival!

Az európai gyártású Family & Pro készülék 30 éves kutatómunka eredménye, olyan technológiák ötvözete, melyeket nap mint nap kiváló eredménnyel használnak a rehabilitációs központok fizikoterápiás részlegén, illetve a sportgyógyászat területén.

A Family & Pro készüléket olyan teljesítménnyel ruházták fel, hogy klinikák és járóbeteg szakrendelések igényeit is kielégítse, használata ellenben annyira egyszerű a beépített programnak köszönhetően, hogy szalonos, sőt, akár otthoni használatra is alkalmas.

Többféle kezelés egyszerre!

A készülék nagy előnye, hogy az azonos vagy különböző technológiákhoz tartozó kezelések egymással párhuzamosan is futtathatóak, tehát egy személyt többféle kezelésben is részesíthetsz, vagy két vendéget kezelhetsz egyszerre, így a kezelési idő jelentősen lerövidíthető. Az ultrahangos faggyúmirigy-kezeléssel egy időben végezhetsz pl. TENS fájdalomcsillapítást ugyanazon a vendégen vagy egy másik páciensen.

ORVOSI ULTRAHANG-TERÁPIA (60 program)

A készülékbe épített ultrahang egység 60, előre beprogramozott, orvosi ultrahangkezelésre képes, 0,8–3 MHz közötti frekvenciatartományban. A kezelések egy gombnyomással kiválaszthatóak, időtartamuk előre beállított (de egyénre is szabható), az impulzuserősség egyénileg szabályozható a használati utasításban szereplő ajánlás alapján.

Az ultrahang számos  betegség esetében hatékonyan bevethető, mint például:

 • ínhüvelygyulladás • nyáktömlőgyulladás • ízületi gyulladások
 • ízületi kopások • vérömleny • szöveti hegesedés • izommerevség • izomfájdalmak • húzódások, zúzódások • mozgásszervi fájdalmak • felfekvés okozta kisebesedés • diabéteszes láb • isiász

Az ultrahang megkönnyíti a hatóanyagok felszívódását, valamint esztétikai kezelésekre (19 program) is lehetőséget biztosít (ránckezelés, akne, faggyúmirigy-gyulladás, stria, érdes bőr stb.), segíti a lokális zsírbontást, visszaszorítja a narancsbőrt.

 MÁGNESTERÁPIA (69 program)

A pulzáló elektromágneses mező elsősorban a csont- és porcszövetek regenerációjának elősegítésére, gyulladások és fájdalmak csillapítására javasolt. Elősegíti a csontépítést, erősíti a kötőszöveteket, keringésfokozó hatású. Izomlazító, immunrendszer-stimuláló, meggyorsítja a szöveti regenerációt törés, zúzódás, vágás, égés, fekély esetén vagy műtétek után.
A mágnesterápiás kezelések különböző tartozékok segítségével történnek, 69 program közül választhatod ki az adott problémának megfelelőt.

 

EMS (78 program)

A bőrhöz tapadó elektródákon keresztül kis erősségű elektromos impulzussal összehúzódásra bírjuk az izmokat. Az impulzusok a központi idegrendszerből származó akciós potenciált utánozzák, ezáltal pont úgy hatnak az izmokra, mintha a parancs az agyból érkezett volna.

 Az EMS hatékonyan alkalmazható sportsérülések, balesetek utáni felépülés elősegítésére, az izomfájdalmak enyhítésére, az izomregeneráció gyorsítására, a gyenge izmok ízületkímélő erősítésére. Ezen túlmenően remek kiegészítő edzés lehet amatőr vagy profi sportolók számára, növeli a teljesítményt, felgyorsítja a mozgásszervi sérülések rehabilitációját. Esztétikai programjaival pedig rásegít az alakformálásra, a feszesítésre, a bőrfiatalításra.

Ízelítő az EMS technológia orvosi és esztétikai programjaiból:

 • ízületkímélő izomerősítés
 • rehabilitáció meggyorsítása, izomregeneráció
 • esztétikai iontoforézis
 • cellulit kezelések
 • nyirokmasszázs
 • fogyasztó programok
 • lokális zsírbontás: végtag, comb, fenék, csípő, has
 • elektrolifting
 • elektrolipolízis
 • feszesítés, tonizálás
 • fitnesz programok
 • sport programok (erősítés, izomtömeg-növelés, állóképesség fejlesztés, alakformálás, keringésserkentés)
 • hajnövekedést serkentő, szőrnövekedést gátló programok

TENS (36 program)

A TENS a fájdalomcsillapítás gyógyszer- és mellékhatásmentes módja. Tüneti, illetve krónikus (hosszan tartó), makacs fájdalmak enyhítésére, poszttraumás és műtét után jelentkező fájdalmak csillapítására alkalmas. A TENS kezelés során ártalmatlan elektromos impulzusok segítségével megakadályozhatjuk a fájdalominger „felfutását” az agyba, a kezelés a szervezet természetes fájdalomcsillapító „szérumának” (endorfin, enkefalin) kiválasztását is beindítja. A TENS gyógyszeres fájdalomcsillapítás mellett is bevethető, használatával jelentősen csökkenthető a gyógyszer mennyisége.

A TENS technológia többek között ízületi gyulladások, ízületi kopások, végtagfájdalmak, fejfájás, izomhúzódás, menstruációs fájdalom, övsömör, isiász, váll-, hát-, derék, térd-, sarok-, boka-, csukló-, könyökfájás, ínhüvelygyulladás, nyakmerevség esetén alkalmazható fájdalomcsillapításra.

 

Miért jó beruházás a Mediwel Family & Pro kombinált készülék?

 • Ebben az árkategóriában jelenleg ez a piac egyetlen, professzionális, európai gyártású készüléke!
 • Olyan technológiák kombinációja egyetlen, könnyen használható készülékben, melyekkel még hatásosabbá, eredményesebbé teheted jelenlegi esztétikai kezeléseidet, és az orvosi programokkal pedig egyedülálló kiegészítő szolgáltatásokat nyújthatsz vendégeidnek.
 • Megbízható, európai gyártású, bevizsgált orvostechnikai eszköz (93/42/CEE), teljes körű szervizháttérrel, folyamatos tartozék-utánpótlással, garanciával.

Mediwel Health & Beauty Center Family & Pro

☑ Négy technológiát ötvöző professzionális készülék

☑ Egyszerű használat

☑ Egymással párhuzamosan végezhető kezelések (hatékonyabb idő- és helykihasználás)

☑ Az eddig végzett kezelések hatékonyságának növelése

☑ Kényelmes megoldás a vendégek számára (helyben, többféle kezelés, akár egyszerre)

☑ Plusz szolgáltatások, komplex kezelések (esztétikai + rehabilitációs kezelések)

☑ Vendégkör bővítése

☑ Azonnali fájdalomcsillapítás lehetősége

☑ Bevételnövekedés

☑ Rövid megtérülési idő

Állj több lábra, ajánlj kiegészítő szolgáltatásokat vendégeid számára, érj el bevételnövekedést anélkül, hogy nagyobb helyre vagy több munkatársra lenne szükséged!

Gyere el hozzánk, ismerkedj meg vele és próbáld ki vásárlási kötelezettség nélkül a Mediwel Health & Beauty Center Family & Pro kombinált készüléket! A szalonodban történő kipróbálási lehetőség részleteiről érdeklődj ügyfélszolgálatunkon!