Nehéz kitalálni, mivel lepd meg idén a szeretteidet?

Karácsonyi akciós árainkat az akciós készlet erejéig meghosszabbítottuk!

Az egészségnél nincs nagyobb ajándék, ezért egész, karácsonyi termékpalettánkat úgy állítottuk össze, hogy abban minden családtag számára megtaláld azt, amivel a legnagyobb örömet szerezheted. Nálad senki sem tudja jobban, mire vágyik titkon a család apraja, nagyja…

A nagyszülők gyakran panaszkodnak az egészségükre vagy változatlanul aktív életmódot folytatnak, csak gyorsabban elfáradnak? Megérdemlik a törődést, és nemcsak a koruknál fogva!

Egy családban a nagyszülők és a gyerekek kapják a legtöbb figyelmet, hisz életkori sajátosságaikból adódóan őket óvjuk, féltjük a legjobban. Ha szeretnél az idősek problémáira gyógyírt találni, megkímélni őket a fájdalmaktól, az új Health & Beauty termékcsalád Body Sculpture vagy Family & Pro készülékével, illetve az OTO ePhysio TENS készülékkel hosszú távon gondoskodhatsz egészségük és aktív életvitelük megőrzéséről. Ha több kényeztetésre vágynak, lepd meg őket egy többfunkciós, hordozható masszázskészülékkel (OTO Pocket Spa) vagy a kényeztető lábmasszázst nyújtó OTO Adore Foot Warm-mal, így akkor is örömet szerezhetsz nekik, ha személyesen nem tudsz épp beugrani hozzájuk.

Van, aki saját igényeit mindig háttérbe szorítja, de alig várja, hogy megpihenhessen a napi rohanásban? Pár perc elég ahhoz, hogy testünk, lelkünk feltöltődjön, és új erőre kapjon!

A rohanós hétköznapokhoz mi a kisméretű, de annál hatásosabb masszázseszközeinket ajánljuk, melyek a bevetés pillanatáig remekül meglapulnak a táskában, de ahogy szükség van rájuk, átmasszírozzák és/vagy hőterápiával veszik kezelésbe fáradt, elgémberedett végtagjainkat, befeszült izmainkat, stresszes lelkünket.  Ha nagyobb ajándékban gondolkozol, mellyel még kényelmesebbé varázsolhatod az otthonodat, megadva a feltöltődés lehetőségét minden családtag számára, akkor egy többfunkciós OTO Zen masszázsfotel vagy a lábakat melengetve kényeztető Adore Foot Warm a tökéletes választás!

Szeretnéd családtagjaidat megajándékozni az örök fiatalsággal? Ez sajnos továbbra is lehetetlen, viszont a szépségszalonok technikáit gond nélkül az otthodba csempésszük!

Idén válassz egy valóban hasznos ajándékot a fa alá, mellyel ez egész család szépségét és egészségét is támogathatod! Lepd meg magad és szeretteidet is a Mediwel 3 új, nagy tudású családi egészségcentereinek valamelyikével.

Az új Health & Beauty termékcsalád Anti aging készüléke a rádiófrekvenciás kezeléseket hozza biztonságos módon testközelbe, így családodon belül bárki feszesebbé, rugalmasabbá varázsolhatja a bőrét, leszámolhat a ráncokkal, a narancsbőrrel és a makacs zsírpárnákkal. Aki inkább olyan készüléket választana, mely az esztétikai kezelések mellett terápiás célra is alkalmas, annak az új Health & Beauty Body Sculpture készüléket ajánljuk, mely a bőrfiatalítás, a bőrproblémák kezelése és az alakformálás mellett hosszú távú megoldást jelenthet számos mozgásszervi problémára, gyulladásra, fájdalomra.

Mozgalmas, sportos életet éltek, de nem mindig tudtok időt szakítani arra, hogy a természetben vagy az edzőteremben hódoljatok szenvedélyeteknek? Lépjetek otthon a tettek mezejére!

Tudtad, hogy 10 éve létezik egy fogalom arra, ha valaki komplex megoldást keres túlsúlyra, csontritkulásra, ízületi fájdalomra, izomtömeg-növelésre, alakformálásra? Eláruljuk, ezt úgy mondják: FLABéLOS. Ezt mind tudja a FLABéLOS. Gondolnád, hogy egy futópad akár a lakás látványeleme is lehet? Az OTO Antelope futópad nem csak futurisztikus külsejével, de tudásával és praktikusságával is lenyűgöz majd. Illetve, hogy létezik olyan eszköz, amely bárkivel megkedvelteti a fekvőtámaszozást? Hihetetlenül hangzik, de a Scorpion pushUP képes erre! Nálunk mindhármat kedvező áron megkapod, ráadásul az eredeti, hamisítatlan kivitelben!

Ha már mindenkinek megtaláltad a megfelelő ajándékot, lepd meg otthonodat is egy érzékszerveket elbűvölő, aromaterápiás kiegészítővel!

Az OTO Vasse a színek és illatok által olyan hangulatot kölcsönöz az otthonodnak, amilyet csak szeretnél. Az illóolajok ultrahangos porlasztása jóval biztonságosabbá és egészségesebbé teszi a használatát a hagyományos, mécses alapú megoldásoknál, a természetes illóolajok pedig segítenek az ellazulásban, náthából való kilábalásban.

Karácsonyi akciós árainkat az akciós készlet erejéig meghosszabbítottuk!
Irány a webshop!