Ajándékutalvány

TÖKÉLETES MEGLEPETÉST SZERETNE SZERETTEINEK?

Válasszon a Mediwel ajándékutalványai közül és ajándékozzon örömmel egészséget!  

Lepje meg szeretteit névnap, születésnap, házassági évforduló vagy bármilyen ünnep alkalmából a Mediwel ajándékutalványával és az ajándékozás öröme garantált – nem csupán a megajándékozott, hanem az ajándékozó számára is.  A megajándékozott kedvére választhat az alakformáló és egészségmegőrző termékeink közül címlettől és igényeitől függően egy vagy akár több készüléket is. Hogy utalványát biztosan az Ön számára legmegfelelőbb eszközre válthassa be, várjuk Önt szeretettel budai bemutatótermünkben, ahol személyesen ki is próbálhatja a készülékeinket.

Ajándékutalványaink a vásárlás napjától számított 1 évig használhatók fel. (Érvényességi idejüket a lejárat után nem tudjuk meghosszabbítani, illetve készpénzre nem válthatók és értékükből készpénz nem adható vissza.)

Milyen értékű ajándékutalványok közül választhatok?

Jelenleg az alábbi címletű ajándékutalványok kaphatók: 

- 1000 Ft-os; 

- 5000 Ft-os; 

- 10 000 Ft-os; 

- 50 000 Ft-os;

- 100 000 Ft-os. 

Hogyan tudom megvásárolni az ajándékutalványt?

Személyesen a Mediwel Kft. irodájában (1037 Budapest, vörösvári út 107.) hétköznapokon készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel.

Amennyiben ajándékutalványainkkal kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, keresse ügyfélszolgálati munkatársainkat az ugyfelszolgalat@mediwel.hu címen vagy hívjon minket a +36 20 779 4070-es telefonszámon.

 

webshop

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből híreinkről és kedvezményeinkről!