Társadalmi felelősségvállalás

Társadalmi felelősségvállalás A Mediwel Kft. magyar tulajdonú családi vállalkozásként azon kevés számú kisvállalatok közé tartozik hazánkban, mely fontosnak tartja, hogy felelősséget vállaljon a társadalomért, a hátrányos helyzetű embertársaiért. A Mediwel 2013-ban tette meg az első lépést, és kezdte el tudatosan megvalósítani ez irányú célkitűzéseit.

Karácsony közeledtével egy pályázatot tett közzé olyan alapítványok, közhasznú szervezetek, gyógyintézetek számára, akik napi tevékenységük révén nagy hasznát vennék a FLABéLOS teljes testvibrációs készüléknek! A pályázatban annak a felsorolása volt a feladat, mit várnak a használatától, hányan használnák, és milyen problémára jelentene megoldást a FLABéLOS.

Nagy örömünkre sokan olvasták a felhívást, és sokan gondolták úgy, hogy intézetük, munkahelyük számára kiváló segítség lenne a FLABéLOS mozgásterápiás készülék. A benyújtott pályázatok elbírálása során figyelembe vettük a jövőbeli felhasználók körét, létszámát és a pályázatban felvetett probléma súlyosságát is, melyre megoldásként jelölték meg a FLABéLOS-t. Ennek alapján 5 készülék kihelyezéséről döntött a Mediwel Kft. 2013-ban.

  1. Vaszary Kolos Kórház. Esztergom
  2. "Fenyves Otthon" JNK Szolnok Megyei Fogyatékosok Otthona, Kenderes
  3. Dévaványai Sportegyesület. Dévaványa
  4. Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézet. Szerencs
  5. Reménysugár Habilitációs Intézet. Budapest

Az alábbi kedvező véleményt, kedves sorokat pedig A Fenyves Otthon vezetőjétől kaptuk:

"Intézményünk a "Fenyves Otthon" JNSZ megyei Fogyatékosok Otthona lakói nevében szeretnék köszönetet mondani a Flabélos testvibrációs készülék kihelyezéséért. Intézményünk középsúlyos,-súlyos értelmi és halmozottan sérült lakói a készüléket nagy érdeklődéssel fogadták. Akik ellenjavallat nélkül használhatják a készüléket, először kételkedve, de kíváncsian próbálták ki. Napról-napra egyre többen jelentkeztek rá, ma már beosztást kellett készíteni, hogy mikor ki használja. Az ellátottak többsége ülő testhelyzetben alkalmazza, mert így érzik biztonságban magukat. Néhány alkalom után már jelentkeztek pozitív hatások: pl. jobb lett a közérzet, nyugodtabbá váltak. A mozgásszegény életmódot élők esetében az a tapasztalatunk, hogy az emésztés és az anyagcsere folyamata, ha kismértékben is, de javult. ( 1,5 hónap használat után.)”

webshop

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből híreinkről és kedvezményeinkről!