Fantasztikus lehetőség vállalatok számára, hogy egy mindenki számára előnyös döntést hozhassanak!

Azoknak a 20-25, vagy több főt alkalmazó úgynevezett „gondoskodó vállalatoknak”, akik foglalkoztat a munkavállalóik egészsége, jóléte és akarnak is tenni azért, hogy ők jól érezzék magukat a munkahelyeiken, növekedjen a lojalitásuk, kevesebb legyen a betegszabadság, nagyobb a munkavégzés hatékonysága, felajánljuk, hogy egy hétre ingyenes kipróbálásra kivisszük az egészség megőrző készülékeinket Budapest határain belül. (Vidéki lehetőségekről érdeklődjön személyesen kollégáinknál).

A vállalatok napjainkban rengeteget foglalkoznak az „ügyfél élménnyel”, miközben soha nem látott mértéket ölt a munkaerőhiány és fluktuáció. A meglévő, értékes és kulcs munkatársak megbecsülése, a „munkavállalói élmény” épp ezért legalább olyan fontos kellene, hogy legyen, mint az ügyfél élmény. Előbbire sokmilliót költenek a cégek, utóbbira néha még a töredékét sem.

OTO Zen élményfotel

Pedig a munkavállalók egészégi állapota, jó közérzete közvetlen hatással van a munkahelyi teljesítményükre. Az ülőmunkát végzők különösen ki vannak téve a huzamosabb mozgás nélkül töltött idő okozta izom- és ízületi problémáknak. Ha a vállalatok foglalkoznak a munkavállalók egészségével, az sokszorosan megtérülő befektetés a részükről és egy igazi win-win szituáció mindenkinek. A cégek nagyobb elköteleződést, kisebb fluktuációt, kevesebb betegszabadságot, elégedettebb, jobban teljesítő munkavállalókat „nyernek”, míg a munkavállalók a naponta engedélyezett 10-15 perces mozgással, (pl. a FLABéLOS készülékkel) vagy stresszoldó relaxációval, illetve finom masszázzsal (OTO Zen élményfotel és ADORE FOOT talpmasszírozó) jobb közérzetet, kevesebb egészségügyi problémát és nem utolsósorban érezhető megbecsülést kapnak cserébe.

Adore Foot talpmasszírozó

Érjük el együtt, hogy a vezetők engedjék meg a kollégáknak az Ön munkahelyén is, hogy naponta 10-15 percet valamelyik általuk választott készüléken töltve felfrissülhessenek, átmozgathassák magukat, csökkenthessék az ülőmunka okozta izom és ízületi fájdalmakat, feloldják a feszültséget és a stresszt és jobb kedvvel, felfrissülve, pihentebben álljanak neki a nap hátralévő részére jutó feladatoknak. A rendszeresség a jó eredmény titka, hiszen ezeknek a készülékeknek a rendszeres használata hozza meg a jó egészségi állapotot, a jó kondíciót, a jó közérzetet. Nem lenne nagyszerű lehetőség egy mindennapos masszázsélmény, egy testet-lelket felmelegítő talpmasszázs, vagy akár egy a felfrissítő FLABéLOS tréning a munkahelyen? Legyen a munkahelyed is Gondoskodó Vállalat!

A készülékeket a cégek/vállalatok megvásárolhatják, de akár bérbe is vehetik, attól függően, hogy melyik opció a könnyebben megvalósítható számukra. Vásárlás esetén a cég elszámolhatja az OTO ZEN élményfotelt, erről tanúskodik a NAV alul található állásfoglalása is.

Amennyiben a cég érdeklődik a vállalati kihelyezési lehetősége iránt, Aggot Eszter szívesen áll rendelkezésre az eszter.aggot@mediwel.hu email címen, vagy a 06 20 815 9117-es telefonszámon, készséggel adunk játékoztatást a kihelyezés részletes feltételeiről és menetéről, valamint a 4-6 héten belül esedékes szabad időpontokat illetően.

Az Ön egészsége a mi küldetésünk!


"Tisztelt Ügyfelünk!

Kérdése kapcsán két dolog leszögezését tartjuk szükségesnek. Az egyik: az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény (Áfa tv.) sem a „normál”, sem a „masszázs funkcióval” kiegészített irodai bútorra nem tartalmaz tételes adólevonási tiltást. Ennél fogva az ilyen termékre jutó előzetesen felszámított adó levonására az Áfa tv. általános szabályai az irányadók. Ezek lényege, hogy az adólevonási jog akkor illeti meg az érintettet, ha az irodai bútort adóalanyi minőségében, vagyis gazdasági tevékenysége körében adóköteles termékértékesítés, szolgáltatásnyújtás kifejtése érdekében használja, egyéb módon hasznosítja (Áfa tv. 120. §-a), nem pedig - például - eleve és kizárólag a munkavállaló magánszükségletének kielégítésére.

A másik: az adólevonási jog gyakorlására is irányadók az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény (Art.) azon rendelkezései, amely szerint azt az adózó köteles jóhiszeműen és rendeltetésszerűen gyakorolni (Art. 1. § (5) bekezdése és 2. § (1) bekezdése). Ezt az adóhatóságnak nemcsak, hogy joga, de egyenesen kötelessége vizsgálni. Erre azonban nem általában, hanem egy konkrét adózási ügy ellenőrzése alkalmával nyílik meg a lehetősége a tényállás kimerítő, kétséget kizáró tisztázásának kötelezettségével.

Tisztelettel:

Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Központi Irányítás
Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Főosztály"

 

webshop

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből híreinkről és kedvezményeinkről!