Kedves Vendégünk!

A Mediwel kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az általa forgalmazott termékek ingyenes kipróbálásakor az ügyfélszolgálati munkatársai segítségével felmérje az Ön egészségi állapotát, kondícióját, annak érdekében, hogy az esetlegesen már előre kiszemelt készülék biztonsággal ajánlható-e az Ön számára.

Felkészült kollégáink munkáját külsős belgyógyász és gyógytornász orvosszakértőink is segítik, így felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bátran!

Hol próbálhatja ki a termékeinket?

A Mediwel székhelyén, a 1037 Budapest, Vörösvári út 107. szám szeretettel várjuk 2017. augusztus 1-jétől az alábbi nyitva tartási időben:

Hétfő
9:00 – 19:00
Kedd
9:00 – 18:00
Szerda
9:00 – 18:00
Csütörtök
9:00 – 18:00
Péntek
8:00 – 16:00
 
 

 

A termékek kipróbálásának van-e bármilyen költségvonzata?

A termékeink díjmentesen és vásárlási kötelezettség nélkül próbálhatók ki!

Ha először jár nálunk

A Mediwel székhelyére történő megérkezését követően az ügyfélszolgálati munkatársaink azonnal fogadják Önt, majd bekísérik az egészségmegőrző termékeink kipróbálása céljából kialakított barátságos, kellemes légkörű helyiségbe, az ún. relaxációs szobába.

Amennyiben még nem járt nálunk, illetve nem rendelkezik előzetes információval a termékeinkről, abban az esetben a kollégáink röviden bemutatják Önnek a teljes termékpalettánkat, és felhívják a készülékeinkkel kapcsolatos legfontosabb indikációkra és kontraindikációkra az Ön figyelmét.

Ha konkrét termék érdekli

Amennyiben viszont már konkrét termékünk kipróbálási szándékával érkezett, akkor a panaszai, tünetei rövid ismertetését követően a kollégáink bemutatják Önnek a készülék helyes használatát, illetve javaslatot tesznek az otthoni használat protokolljára (rendszeresség és időtartam). Amennyiben az Ön panaszai, tünetei enyhítésére nem alkalmas a készülék, abban az esetben a kollégáink a külsős orvosszakértők segítségét is igénybe véve javaslatot tesznek az állapotának megfelelő készülékünk kipróbálására, használatára.

Ha a kipróbálást követően a vásárlás mellett dönt

Amennyiben elnyerte a kipróbált termékünk a tetszését, a helyszínen meg is vásárolhatja – akár házhoz szállítással is. Az egészségmegőrző készülékeink mellé minden esetben egy információs csomagot adunk, amely tartalmazza a készülék helyes használatát bemutató füzetet, valamint a jótállással kapcsolatos dokumentációt.

 Ha a későbbiekben bármilyen kérdése merülne fel a készülékünkkel kapcsolatban

Ügyfeleink elégedettsége a vásárlást követően is fontos számunkra, ezért a készülékkel kapcsolatos kérdésével (például bizonytalan a használatot vagy a karbantartást illetően) forduljon hozzánk bizalommal!

 

Mediwel – Az Ön egészsége a mi küldetésünk!

webshop

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből híreinkről és kedvezményeinkről!