2015-ben a Mediwel márka ismét elnyerte a Business Superbrands kitüntetést!

Business Superbrands kitüntetés

Superbrands 2014 – Mediwel is a díjazottak között!

A Mediwel Kft. legnagyobb örömünkre az idén 10 éves Superbrands díjazottai között debütál! Az elismerést áprilisban büszkén vehettünk át a Superbrands szakmai csapatától!

A díjazottak kiválasztása tisztán szakmai szempontok alapján történik, de emellett a fogyasztók véleménye is nagy szerepet kap. A díj elnyerésére sem benevezni, sem jelölni céget nem lehet. Az 1995-ben Nagy-Britanniában létrejött szervezet ma már világszerte közel 90 országban működik és azon márkák előtt tiszteleg, amelyek kiemelkedő sikereket értek el, illetve kivételes eredmények fenntartását biztosítják.

A Superbrands, mint egyfajta iránytű, minden esetben minőség védjegye, tudatosságra nevel, megerősít a jó döntésben, a megbízható márka szimbóluma.

A Mediwel alapításakor nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, mint tevékenységünkkel, szolgáltatásainkkal, termékeinkkel és eseményeinkkel jobb közérzetet, több energiát, jobb életminőséget, pozitív gondolkodást, egészségesebb és hosszabb életet, boldogabb és elégedettebb társadalmat teremtsünk. Óriási megtiszteltetés, hogy mindezt a szakma és a piac is elismeri, tökéletes visszajelzés ez, hogy a megfelelő utat járjuk, ezzel mintha minden álmunk valóra vált volna.

Termékeink már most is meghatározó szerepet töltenek be az alakformálás, a mozgásterápia és a masszírozás területén. Ezt a jövőben továbbra is fenntartani, illetve fejleszteni kívánjuk, hiszen több új gép bevezetését tervezzük még ebben az évben, kibővítve ezzel a termékpalettánkat.

A Superbrands elismerés számunkra azt jelenti, hogy jó úton haladunk az általunk kitűzött célok felé, fogyasztóink, partnereink elégedettek és egészségtudatosak. Örömünkre szolgál, hogy a hazai piacon példamutatók lehetünk a vállalkozások számára, márkaépítés, értékteremtés tekintetében.

Büszkén viseljük a Superbrands címet és a jövőben is méltók maradunk az elismeréshez!

Köszönjük!

webshop

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből híreinkről és kedvezményeinkről!