Újdonság! A termék már kamatmentes részletfizetéssel is elérhető!

Mediwel
Health & Beauty Center
Body Sculpture

Otthoni használatra és professzionális célra egyaránt alkalmas, orvostechnikai eszköz.
Bőrfiatalítás, alakformálás, zsírbontás, mozgásszervi panaszok, sportsérülések kezelése saját kezűleg, hatékonyan, otthon – ugyanazzal a készülékkel!

Költöztess egy szépségszalonnal ötvözött rehabilitációs központot a nappalidba, mellyel visszakaphatod, és hosszú távon megőrizheted bőröd feszességét, rugalmasságát, hatékonyan rásegíthetsz a fogyásra, hadat üzenhetsz a cellulitnak, kezelheted mozgásszervi problémáidat, sportsérüléseidet, ráadásul – egyszerű használatának köszönhetően – a technológia vívmányaitól való félelmedtől is egy csapásra megszabadít!


Fordítsd a saját hasznodra a technológiát, tudd meg, hogyan segíthet Neked az ultrahang a mindennapjaidban.

 • Ha szeretnél megszabadulni a makacs zsírpárnáktól, narancsbőrtől,
 • teltebb, tömörebb, bőrhibáktól mentes, fiatalosabb bőrre vágysz, hosszú távon,
 • szeretnél a sportsérüléseidet követően gyorsabban regenerálódni,
 • ha az ízületi, mozgásszervi problémák nálad, vagy idősebb szüleidnél is előfordulnak,
 • ha egy váratlan esemény, hirtelen mozdulat néha hetekre beárnyékolja a napjaidat,

akkor olvass tovább, nem fogod megbánni a technológia megismerésére szánt időt.

 

Az ultrahangot ugyan nem hallod, de annál többet hallhatsz róla!

A hallható hangtartománynál (20 Hz-20 KHz) magasabb frekvenciát (20 kHz feletti) ultrahangnak nevezzük. Az ultrahangot a fülünk ugyan nem érzékeli, de szervezetünkre ettől függetlenül nagy hatást gyakorol. Minden anyag máshogy nyeli el és veri vissza az ultrahangot. Két anyag határán az ultrahang egy része visszaverődik, másik része áthatol, elhajlik vagy elnyelődik. Ha jelentős mértékű az elnyelődés, a sejtekben, szövetekben különböző folyamatok indulnak el.

Az ultrahang (más-más frekvencián) kozmetikai és rehabilitációs célokra is alkalmas

Ultrahangos készülékeket használ az orvostudomány, a hadiipar, a vegyipar, a műszaki életben is mindennapos (pl. távolságmérés), a 20. század végén pedig betört a kozmetikai iparágba is.
Az ultrahang ma már otthon is számos területen bevethető: használatával test szerte elősegíthetjük a zsírbontást és a hatóanyagok beépülését, valamint megőrizhetjük bőrünk szépségét, egészségét, rugalmasságát, hadat üzenhetünk vele a cellulitnak is. Eredményesen kezelhetjük a mozgásszervi problémáinkat (izomfájdalmak, ízületi kopások, gyulladások) és a sportsérüléseinket is. Használatával gyorsabban regenerálódnak a sebek, de a hegeket és a striákat is kezelésbe vehetjük vele. Az ultrahang többféle hatásmechanizmusának köszönhetően (hőhatás, mikromasszázs, hatóanyag-bevitel) több oldalról is körüljárja, pontosabban kezeli a problémát, ezáltal az egyik leghatásosabb módszer számos terápiás és esztétikai „vészhelyzet” esetén.

Téged milyen mélyen érint a probléma?

Az ultrahang a bőr mélyebb rétegeibe is képes behatolni, ezáltal ott fejti ki hatását, ahol az adott panasz, tünet, illetve annak kezelése igényli. Szerencsére készülékünk használata nem igényel orvosi ismereteket, előre betáplált programokkal dolgozhatsz, de az érdekesség kedvéért elárulunk egy-két kulisszatitkot. Minél kisebb a frekvencia, annál mélyebbre hatol az ultrahang. A bőr felszínét érintő probléma esetén tehát a 3 MHz-es, mélyebb szöveti kezelés esetén pedig 0,8 MHz-es frekvenciát használ a készülék. Nekünk semmi más dolgunk nincs, mint kiválasztani a kívánt programot a 79 különböző, részletesen körülírt lehetőség közül, (mint pl. térd ízületi kopás, isiász, izomfájdalom, tömör cellulit, hasi zsírbontás stb.) Teljes program lista ITT található.

 

Kíváncsi vagy, hogyan hat az ultrahang a szervezetedre? Többféle hullámban.

Önmagában is hatásos…
Az ultrahang terjedési sebessége szövetenként más és más, hatására a szövetalkotók is eltérő frekvenciával rezegnek. Ez a sejtszintű mikromasszázs hőtermelődéssel jár, mely serkentőleg hat az anyagcsere-folyamatokra, illetve a nyirokkeringésre, az erek kitágulnak, vérbőség jelentkezik, javul az oxigén felhasználás, fokozódik a sejtregeneráció. Az anyagcsere-folyamatok élénkülésére reagálva a bőr irha rétegének fibroblasztjai újult erővel fognak hozzá a bőr feszességéért és rugalmasságáért felelős kollagén rostok termeléséhez, a feszült, merev izmok ellazulnak, a gyulladások enyhülnek, a zsírbontás fokozódik.

… de hatóanyagokkal kombinálva még tökéletesebb!
A bőrre kent krémek – ultrahang nélkül – csak pár milliméter mélyre jutnának. Ultrahangkezelés hatására azonban megnő a bőr áteresztőképessége, illetve a kötőszöveti rostok folyadékfelvevő képessége, így a különböző bőrápoló készítmények, olajok, illetve gyógykészítmények felszívódása gyorsabb (kb. 5 perc alatt végbemegy) és sokkal hatékonyabb.

A Mediwel Health & Beauty Center – Body Sculpture (orvostechnikai eszköz) készüléke – az eddig otthoni felhasználásra ajánlott ultrahang készülékeknél jóval szélesebb – 0,8 és 3 MHz közötti ultrahangtartomány kibocsájtására képes, ezáltal sokkal szélesebb a felhasználhatósága, sokkal több mindenre alkalmas és a teljesítménye is a többszöröse az eddig otthonra ajánlott készülékeknek. A mélyebb szöveteket is hatékonyan eléri, termikus, mechanikai, kémiai és biológiai hatást gyakorol szervezetünkre. A mechanikai rezgést egy speciális piezo kristály segítségével állítja elő a készülék.

Érdekel, hogyan működik?

Az ultrahang „fellazítja” a bőr felszíni sejtjeit, ezáltal a hatóanyagok könnyebben, gyorsabban beszívódnak a bőrbe, ráadásul diszpergáló hatása (a nagy molekulájú anyagokat apró részecskékre bontja) elősegíti a különféle bőrápoló olajok, szérumok, gélek, ampullák beépülését.
Az elnyelődő ultrahang a sejtalkotókat is megrezegteti (mikromasszázs), ennek következtében felgyorsul az anyagcsere, fokozódik a méreganyagok, illetve a zsírok kiürülése a sejtekből. Az ultrahang azonban nemcsak sejtszinten hat. A szövetekben elnyelődő rezgési energia hővé alakul, ami vérbőséghez vezet, a vérerek kitágulnak, a vér- és nyirokkeringés felgyorsul, több tápanyag és oxigén áramlik a sejtekhez, megnő a kötőszöveti rostok folyadékfelvevő képessége, fokozódik a kollagénszintézis, valamint normalizálódik az izomtónus (az izmok vérellátottsága, rugalmassága nő). Az ultrahang kémiai hatásai közt fontos megemlítenünk a sejtfalra gyakorolt nyomást, melynek következtében nő a sejtmembrán áteresztőképessége, felgyorsul a diffúzió és nem utolsó sorban csökkent a pH érték (gyulladáscsökkentés).
Az ultrahang előnye, hogy a bőr mélyebb rétegeibe is akadálytalanul bejut, ezáltal számos területen bevethető, akár a zsírpárnák felszámolásáról, akár a mozgásszervek kopásával, gyulladásával együtt járó fájdalom megszüntetéséről van szó. Az ultrahang többféle hatásmechanizmusának köszönhetően (hőhatás + mikromasszázs) több oldalról is körüljárja, pontosabban kezeli a problémát, ezáltal az egyik leghatásosabb módszer pl. a narancsbőr ellen.

Szeretnél egyedi kedvezményeket?
Csatlakozz a Mediwel VIP Klubhoz most vásárlási kötelezettség nélkül!

Mire tudod használni?

1., Rehabilitációs kezelések – nem kell a fájdalommal együtt élned!

A reumatológusok, sport- és ortopédorvosok gyakran vetik be az ultrahangot mozgásszervi rehabilitáció, krónikus fájdalomcsillapítás esetén. A terápiával jelentős javulás érhető el különböző sportsérülések (rándulások, ficamok), kopásos ízületi betegségek (pl. artrózis), ínhüvely-elváltozások, ínletapadások és csontkinövések esetén.

  

Legelterjedtebb kezelési területek a fizikoterápia, rehabilitáció területén:
– izommerevség, izomgörcs, izomfájdalmak
– ízületi kopások, gyulladások
– ínhüvelygyulladás
– vérömleny, zúzódás, húzódás
– isiász
– mozgásszervi fájdalmak (könyök-, csukló-, kéz-, boka-, lábfájdalom)
– nyaktáji-, gerinc-, ágyéktáji fájdalom
– hátfájás
– vállfájás
– menstruációs fájdalom
– diabéteszes láb
– zsibbadás, hideg kezek
– nyakmerevség
– bőrfekély

2., Esztétikai kezelések – arc- és testszobrászat, otthon, kényelmesen

A kozmetikusok, kozmetológusok, alakformáló szalonok régóta használják az ultrahang készülékeket, most végre Neked is lehet egy otthon, amivel nem csak magadat, de a családod tagjait is kezelheted. Ne félj, nem bonyolult, a készülék egyszerű használata téged is meggyőz.

  

Leggyakrabban erre használják a szépségiparban:

– zsírbontás (has, végtag, combtájék, csípőtájék, fenéktájék)
– narancsbőr (cellulit) kezelése
– a helyi zsírpárnák átformálása
– zsíranyagcsere fokozása, lipolízis elősegítése
– fogyás elősegítése
– érdes bőr kezelése
– a bőr rugalmasságának növelése, szövettónus javítása
– hegek elhalványítása, striák kezelése
– különböző hatóanyagok bejuttatása a szervezetbe (pl. esszenciális olajak, zsírban oldódó vitaminok)
– ránckezelés (pl. arc, dekoltázs) a hatóanyagok bőrbe juttatásával, valamint a kollagéntermelés serkentésével

Az ultrahang a mindennapos orvosi gyakorlatban és a szépségiparban már bizonyított!

Egyszerűen azért, mert HATÉKONY, azonnal látható, de hosszú távon is érezhető a hatása.

Az ultrahang olyan komplex (mechanikai, fizikai, kémiai, biológiai) hatást gyakorol a szervezetünkre, mely a kozmetikai kezelést követően azonnal szemmel látható és tapintható, a terápiás kezelést követően pedig azonnal érezhető. Azonban – a csodákkal ellentétben – az ultrahang kezelés hatása nemcsak 3 napig tart, hanem heteken, sőt hónapokon át. Pontosan ez indokolja a készülék terápiás használatát, hiszen a kezelést elég meghatározott időközönként megismételni. Ezt a legegyszerűbb otthon, főleg ha több területet is kezelni szeretnénk, vagy ha a családban többen is használnák.

Bizonyítottan hatékony és fájdalommentes technológia – minek tovább kísérletezni?

A kozmetikák ‒ a vásárlói igényekre hivatkozva ‒ szinte hetente új készülékekkel, technológiákkal állnak elő, az újdonság varázsával és hangzatos (nem ritkán fájdalmas) kezelésekkel próbálnak még több kuncsaftot becsalogatni a szalonokba. Megnyugtatunk, továbbra sem használnak űrtechnológiát, és ha az új innováció valóban olyan hatékony lenne, mint ígérik, már rég kiselejtezték volna az ultrahang készülékeket. De nem tették meg. Mit bizonyít mindez? Azt, hogy semmi sem múlja felül az ultrahang kettős hatását.

Váratlan helyzetben is hozd a legjobb formádat!

Váratlanul vacsorameghívást kaptál vagy fontos tárgyalás előtt állsz, és nincs időd arra, hogy bejelentkezz kozmetikushoz vagy egy szépségszalonba? Ennek ellenére szeretnéd a legjobb formádat hozni? Ezekben az esetekben látványos eredményt érhetsz el már egyetlen, hatóanyaggal kombinált ultrahang-kezeléssel is.

Már egy kezelés is hatásos! Képzeld el, mit érhetsz el, ha a készülék mindig kéznél van!
Pár hónap múlva osztálytalálkozód lesz és egy fiatalos külsővel szeretnéd meglepni a többieket? Befizettetek egy tengerparti nyaralásra, ahol jó lenne lazán és gátlások nélkül fürdőruhára vetkőzni? A megfelelő és rendszeres arc-, illetve testkezelésekkel otthon, kényelmesen felkészülhetsz a nagy eseményekre. A tükör hétről hétre meggyőz majd arról, hogy jó úton jársz. Miközben a bőröd regenerálódik, feszesedik, szépül, az önbizalmad is épül.

Az ultrahang rendszeres használatával egy jókora lépéssel mindig megelőzheted a bőr természetes öregedését és rásegíthetsz az alakformálásra, ha úgy érzed, a helyes táplálkozás és a testmozgás nem elég ahhoz, hogy megszabadulj a zsírpárnáktól és a narancsbőrtől. Az ultrahang minden bőrtípus kezelésére alkalmas, anyagcsere serkentő hatásának köszönhetően aknés, gyulladt bőrön is kiváló eredménnyel használható.

A testrészenként más-más mélységben elnyelődő ultrahang a hőtermelődés révén stimulálja a fibroblaszt sejteket, beindítva a kollagénszintézist, valamint feszesíti a kollagénrostokat, ezáltal hatóanyag-bevitel nélkül is érezhetően tömörebbé, rugalmasabbá válik a bőröd. Ezt a hatást tovább fokozhatod, illetve gyorsíthatod pl. hialuronsavas vagy C-vitamint tartalmazó ampullákkal, illetve egyéb, természetes hatóanyag-tartalmú gélekkel, krémekkel.

Hirtelen jött fájdalom esetén is biztonságban

Jártál már úgy, hogy egy hirtelen mozdulat hetekig beárnyékolta a mindennapjaidat?

Egy rossz mozdulat, egy sportsérülés vagy lebecsülted az átmozgatásra ítélt kanapé, szekrény vagy mosógép súlyát? Akkor ismered az érzést, amikor hirtelen megfájdul a hátad, derekad, nyakad, meghúzódnak az izmaid, vagy képtelen vagy kiegyenesedni. Ilyen esetekben abban segít az ultrahang, hogy ne kelljen hetekig szenvedned és átszervezned az előtted álló programokat.

  

Az ultrahang kezeléssel pillanatok alatt a megfelelő helyre juttathatod az izomlazító, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő készítményeket és elősegítheted a regenerációt, hamarabb jössz helyre és folytathatod a mindennapos rutint. Az ultrahang az inakban és izmokban kifejtett hő hatására, a keringés fokozásával elősegíti az izmok, inak ellazulását, valamint a gyorsabb gyógyulást.

Az ultrahang-kezelés elősegíti a sejtszintű és szöveti regenerációt, rendszeres használatával megelőzheted a krónikus mozgásszervi problémákkal együtt járó kellemetlen tüneteket vagy enyhítheted a fájdalmat. Az ultrahang továbbá a heges, merev szövetek fellazítására, valamint a fájdalmas izomcsomók eloszlatására is alkalmas. Reumatikus problémáknál, meszesedésnél, porckorong-problémánál, mozgásszervi betegségeknél a hatás nem azonnali, de a kúraszerű kezelést követően 1-2 héten belül észlelhető. Az állapotjavulást természetesen, mellékhatások nélkül elérheted!

Szeretnél az idősebbekről is gondoskodni, hogy minél tovább aktív tagjai lehessenek a családnak?

A szüleid szemérmesen elhallgatják vagy megosztják veled egészségügyi problémáikat?

 

Rendes tőlük, hogy kímélnek, de a szíved mélyén biztosan tudod, egyre több okuk lenne/lesz panaszkodni. Az ízületi kopások, gyulladások, meszesedés, nyak-, váll-, hátfájás, reuma sajnos nemcsak fizikailag, lelkileg is érezteti hatását. Ne várd meg, amíg az aktív szülők, nagyszülők egyszer csak otthonülő és morózus, a szemedben is idős emberekké válnak. Az ultrahang-technológia rendszeres használatával enyhítheted krónikus fájdalmaikat és hosszú távon is gondoskodhatsz a jó közérzetükről.

Hogyan tudod megosztani velük a készüléket, ha nem egy háztartásban éltek? Az ultrahang kezeléseket egy-egy testrészen hetente maximum 1-2 alkalommal javasoljuk, ugyanakkor – bizonyos problémák esetén – a kezeléseket kúraszerűen kell alkalmazni (egy kúra kb. 6 -10 alkalom és 3-6 havonta lehet ismételni). Ha a saját kúráddal végeztél, a következő alkalomig a családban, vagy a baráti körödben más is tudja a készüléket használni. A készüléket ezért nem dobozba, hanem egy kis bőröndbe tettük, hogy könnyen lehessen szállítani.

Egészségtudatos választás – minden esetre!

Ugye, nem kell hosszan ecsetelnünk, milyen előnyei vannak annak, ha nem avatkoznak be sem szikével, sem olyan vegyi anyagokkal szervezeted működésébe, mint a számos kockázatot és mellékhatást rejtő gyógyszerek, idegmérgek stb. Ehelyett az ultrahang pozitív élettani hatásait, illetve a természetes hatóanyagok felszívódását elősegítő tulajdonságát aknázhatod ki szépséged és egészséged, mozgékonyságod, életminőséged megőrzése érdekében. Az ultrahanggal olyan hatóanyagokat juttathatsz a bőrödbe, melyekben megbízol. Segítségül hívhatod a gyógynövények hatóanyagait, és a natúr-, illetve biokozmetikumok használatával elkerülheted a bőrkárosító kőolajszármazékokat, kockázatot rejtő adalékanyagokat, tartósítószereket.

Hogyan képzeld el a készüléket és a használatát?

Maga a készülék nem nagyobb egy laptopnál, picit talán nehezebb, és egy kezelőfejet kell hozzá csatlakoztatnod. A készülék kijelzője mutatja a programokat (a teljes programlistát itt érheted el), ha kiválasztottad a megfelelőt és beállítottad a használati utasításban szereplő, adott kezeléshez tartozó impulzuserősséget, akkor semmi egyebet nem kell tenned, a többi beállítás eleve betáplált. Minden programot részletezünk a használati utasításban, így a választás sem jelenthet gondot. Az ultrahang a levegőben nem terjed, ezért a kezelt területre egy vivőanyagot (víz alapú zselét vagy valamilyen UH-kompatibilis hatóanyagot) kell kenned, így a kezelőfej mozgatása is könnyebb. Ha a program végét jelző hangot meghallod, letörlöd a felesleges zselét és végeztél. Egyszerű a használata, de szívesen meg is mutatjuk neked.

Honnan tudjuk, hogy simán elboldogulsz ezzel a professzionális készülékkel?
Onnan, hogy ezt a készüléket kifejezetten otthoni használatra tervezték. Hogy ez mit jelent? Egyszerű kezelhetőséget, beépített programokat, ráadásul használata semmilyen kockázattal nem jár, ha betartod a használati útmutatóban leírtakat. Ne félj, ha valamit nem értesz, itt vagyunk, segítünk, elmondjuk, megmutatjuk, küldünk róla videót is. Orvosi háttértámogatást is kapsz. Nagyon hamar meg fogod tanulni a használatát és élvezheted az előnyeit. Nem leszel például kozmetikushoz, orvoshoz, időponthoz kötve, várakozásra, készülődésre, a programjaid átszervezésére és utazásra ítélve. Mindig kéznél lesz és a rendelkezésedre áll egy nagy tudású készülék, melyet nemcsak váratlan helyzetek, hanem tartósan fennálló bőr- és egészségügyi problémák esetén is rendszeresen bevethetsz. A készülék ugyanakkor olyan hatékony, hogy akár professzionális célra is alkalmas.

Miért pont ezt a készüléket vegyem meg?

 • Mert a Mediwel tíz éve hitelesen és megbízhatóan van jelen az egészségmegőrzés piacán.
 • Mert nem mindegy, hogy a vásárlás után milyen támogatást kapsz a készülék használatához. Mi itt vagyunk és a következő tíz évben is itt leszünk, és segítünk neked, bármilyen kérdésed is legyen.
 • Mert orvosokkal dolgozunk együtt annak érdekében, hogy minden kérdésedre válaszolni tudjunk.
 • Mert a készülék orvostechnikai eszköz, hatékony, nagy teljesítményű, de egyszerűen használható.
 • Mert arcot és testet is tudsz kezelni vele és mert a 79 különböző program nagy lehetőségeket rejt.
 • Mert nincs lebutítva a készülék, mint az otthonra szánt készülékek túlnyomó többsége.
 • Mert az olasz gyártó cég* 30 éve gyárt orvostechnikai eszközöket az európai uniós piacra.
 • Mert a piacon kapható, otthonra tervezett készülékek általában csak egy frekvencián tudnak sugározni. Vagy csak esztétikai vagy csak rehabilitációs célra alkalmasak, tehát pl. vagy 1 MHz vagy 3 MHz-el működnek. A miénk 0,8 – 3,0 MHz között mozog. Ha azt látod, hogy csak egy adott frekvencián működik egy készülék, de mindkét felhasználhatóságot megemlítik hozzá, minimum kételkedj.
 • Mert nem dobozba, hanem egy kis bőröndbe csomagoltuk neked, hogy könnyen szállíthasd.
 • Mert 6 év garanciát adunk a készülékre otthoni használat esetén. Professzionális használat – rehabilitációs központok, szépségszalonok stb – esetén a garancia  törvényben meghatározott időtartamig érvényes.

 

A készülék gyártója

Olaszország és Európa egyik vezető rehabilitációs, fizioterápiás és szépségápolási készülékgyártója, professzionális termékpalettával. Közel 30 éves szakmai tapasztalattal gyárt orvostechnikai eszközöket az európai uniós piacra, köztük rádiófrekvenciás, ideg- és izom stimulációs, elektroterápiás (EMS, TENS) és különböző egyéb, rehabilitációs- és esztétikai készülékeket. Fizioterápiás és orvosesztétikai szakemberei folyamatosan azon dolgoznak, hogy veszélytelen, beavatkozást nem igénylő, magas követelményeknek megfelelő, hatékony készülékeket fejlesszenek mindennapi használatra. A cég küldetése, hogy magas színvonalon hozzájáruljon az emberek egészségének, a mindennapi tevékenységének, szépségének megőrzéséhez, a bőr  megfiatalításához, a fájdalom csökkentéséhez. A vállalat piaci célja, olyan professzionális, – orvostechnológiai szintű-, otthoni használatra tervezett szépségápolási, testkezelési és terápiás készülékek gyártása, melyek biztonságosak, hatékonyak és megkönnyítik a fogyasztók mindennapi életét. A termékek gyártása a legmagasabb európai és nemzetközi szabványok szigorú betartása mellett folyik. A készülék CE tanúsítványait megtalálod IDE KATTINTVA.

Nem hagyunk magadra!

Megesett már veled, hogy vásároltál egy készüléket és nem szívesen használtad, mert nem értetted, hogyan működik, bonyolultnak tűnt és magadra maradtál vele? Ez nálunk nem fordulhat elő. Ügyfélszolgálatunk felkészült, hogy a készülékkel kapcsolatosan a segítségedre legyen, telefonon, személyesen is a rendelkezésedre állunk, sőt, több orvos szakértőink is felkészültek a kérdéseidre. Nem hagyunk magadra a készülékeddel, ha kell, szívesen betanítunk, sőt, hamarosan egy videókat is feltöltünk, hogy még egyszerűbben tudd használni a készülékedet.

Egyszeri beruházás – hosszú távú nyereség!

Főleg, ha számba veszed, mennyit vártál, illetve mennyit költöttél kozmetikai és/vagy rehabilitációs kezelésekre az utóbbi években. Most a várakozási időt, illetve a kezelésekért kifizetett összeget szorozd meg a családtagjaid számával, és nem is kell akkora távlatokban gondolkodnod ahhoz, hogy kiszámold, ez a beruházás egy megtérülő befektetés. Befektetés a jövődbe. Befektetés valamennyi családtag jövőjébe. A fiatalos külső, a fizikai aktivitás és kiegyensúlyozottság hosszú távú megőrzése természetes úton, fájdalmas kezelések és mellékhatások nélkül.

Mindezt egy újabb okos telefon áráért!

Kipróbálnád? Szeretettel várunk bemutatótermünkben!

Ellenjavallatok:

Az UH készüléket TILOS használni a következő személyeknek, illetve esetekben:

-Gyerekek és fiatalkorúak esetén

-Önellátásra, önálló gondolkodásra és akaratnyilvánításra képtelen személyek esetén

-Szívbetegség, illetve pacemaker viselése esetén

-Tilos a nyak elülső részének kezelése (a pajzsmirigyet el kell kerülni, de a nyak hátulsó részén lehet kezelni)

-Tilos nyílt sebet, irritált, vagy égett bőrfelületet kezelni

– Tilos fémprotézis vagy bármilyen fémimplantátum közelében használni

-Tilos a kezelőfejet a szem közelében (3 cm-en belül), nyálkahártyán és a nemi szerveken használni.

-Terhesség alatt

-Lázas állapotban

-Sebészeti beavatkozást követő 30 napon belül

-Epilepszia esetén

-Daganatos megbetegedések esetén

-Menstruáció időtartama alatt (különösen bőséges vérzés esetén) és méhen belüli eszközök (spirál) viselése esetén