ÉRDEKEL AZ AROMATERÁPIA?

Mindig is imádtál az orrod után menni?
Tudtad, hogy az illóolajok nemcsak meghittebbé, hangulatosabbá varázsolják otthonodat, hanem a közérzetedet is befolyásolják?

Az illóolajok kémiai tulajdonságaiknak köszönhetően a száj, a gyomor és a légutak nyálkahártyáján vagy a bőrön át könnyedén felszívódnak, és szinte minden szervbe eljutnak. Az illóolajok alkalmazása során talán legismertebb a légzőszervrendszerre kifejtett hatás, melyet az alsó és felső légúti betegségek terápiájában alkalmaznak (több illóolaj rendelkezik köptető, nyákoldó, görcsoldó, gyulladáscsökkentő hatással). A központi idegrendszerre gyakorolt hatásaik közül a nyugtató, altató, szorongást csökkentő hatásra találtak bizonyítékokat. A terápiás hatás azonban csak a 100%-os tisztaságú, természetes illóolajok esetében garantált, a szintetikus illatok nemcsak hatástalanok, hanem komoly egészségkárosodást, allergiás reakciókat is okozhatnak.

Nem mindegy, hogy az illóolajakat milyen módszerrel juttatod a levegőbe!

A füstölők és a teamécsesek – égéstermékeik, illetve szintetikus illatanyagaik révén – egészségre ártalmasak, a teamécsesek ráadásul még tűzveszélyesek is. A legegészségesebb megoldás egy modern aromadiffúzor, mellyel melegítés nélkül, ultrahangos technológiával juttathatod a 100%-os tisztaságú, természetes illóolajokat a levegőbe. Az OTO Vasse aromadiffúzor további előnye, hogy nagyon apró részecskékre porlasztja az illóolajat, így kiemelkedő terápiás hatással bír.

Biztonsággal használhatod felső légúti betegségek (nátha, köhögés, orrdugulás) esetén – a megfelelő illóolajjal kombinálva – akár a gyerekszobában is, de akkor is a segítségedre lesz, ha nehezen jön álom a szemedre. 

Színek, illatok – kedved szerint

Az OTO Vasse aromadiffúzor nemcsak illatával, hanem színével is gondoskodik a jó hangulatodról. Minden helyiséget meghitté tesz, a gyerekszobát megnyugtatóan bevilágítja és szép álmokat hozó illatfelhőbe burkolja.

Mediwel Kft. bemutatóterem:

1033 Budapest, III. kerület
Hévízi út 1.


Elérhetőségek:

E-mail: info@mediwel.hu                    
Telefon: +36 (20) 545 44 55


Nyitvatartás:

Hétfő 9:00 – 19:00
Kedd 9:00 – 18:00
Szerda 9:00 – 18:00
Csütörtök 9:00 – 18:00
Péntek 9:00 – 17:00