SZABADULNÁL A CELLULITTÓL?

A narancsbőr vagy más néven cellulit a bőr alatti (szubkután) kötőszövetben található, kötőszöveti sövényekkel határolt lokális zsírfelhalmozódás, mely egyenetlenné teszi a bőr felszínét, a narancs héjához hasonló megjelenést kölcsönözve az érintett bőrterületnek. A rossz vér- és nyirokkeringés következtében anyagcsere végtermékek és salakanyagok halmozódnak fel a megduzzadt zsírsejtek között, az ödéma pedig a laza kollagénhálón keresztül szemmel láthatóan kitüremkedik. A narancsbőr a serdülőkoron átesett hölgyek több mint 90%-át érinti (különböző mértékben), leggyakrabban a comb, fenék, has területén jelentkezik. (A cellulit nem tévesztendő össze a hasonló nevű cellulitisszel, utóbbi egy bakteriális fertőzés következtében kialakuló bőrgyulladás.)

Mit tehetsz a narancsbőr visszaszorítására?

Számtalan módszert ajánlanak narancsbőr ellen, de alapvetően a kiváltó okot kell megszüntetni, azaz változtatni a táplálkozási szokásokon és beiktatni a rendszeres testmozgást. Csak így lehet a különböző kezelésekkel tartós sikert elérni. Mi olyan jól bevált módszereket ajánlunk a figyelmedbe, melyek kombinálásával még eredményesebb lehetsz a narancsbőr elleni küzdelemben.

Narancsbőr esetén a következő eszközök használatát, kombinálását javasoljuk:

FLABéLOS és Sport FLABéLOS: rendszeres testmozgás – megerőltetés nélkül!

A FLABéLOS passzív módon, azaz erőfeszítés nélkül dolgoztatja meg a felszíni és mélyizmaidat úgy, hogy szinte észre sem veszed. Másodpercenként 30-60 izomösszehúzódást vált ki azzal, hogy kibillent az egyensúlyodból, amire a tested automatikusan reagál. Napi 10 perc használat felér egy 45-50 perces edzéssel, azzal a különbséggel, hogy jóval több izmodat mozgatja meg, mégsem izzadsz le,. Amennyiben a bomba alak nem várhat, a készülék sportváltozatával még intenzívebb edzésben részesítheted a kritikus területeket. A FLABéLOS rendszeres használata (heti 4-5 alkalommal 15-20 perc) serkenti a vér- és nyirokkeringést, erősíti a kötőszövetet, fokozza a növekedési hormon (GH) termelődését, mindez a narancsbőr visszahúzódását eredményezi amellett, hogy a készülék erősíti az izmaidat, enyhíti az ülő- vagy állómunka káros hatásait, javítja a testtartást és a kondíciót, karban tartja az ízületeket, segít a csontritkulás megelőzésében és erősíti az immunrendszert.

A Mediwel több mint 10 éve kizárólagos forgalmazója az OTO Bodycare orvosszakértői és technikusai által kifejlesztett, sokoldalú és hatékony mozgásterápiás eszköznek, mely védett technológia, ezáltal semmilyen utánzat nem ér fel az eredeti készülék hatásfokával.

Health&Beauty Anti-aging rádiófrekvenciás készülék

Nagy hatásfokú készülékünkkel, mely árkategóriájában az egyetlen európai gyártású rádiófrekvenciás készülék a piacon, a hőhatásnak köszönhetően fokozható a szövetek vérellátása, valamint a zsírbontás. A kötőszövet megerősödésével a narancsbőrt okozó zsírsejtek kevésbé tudnak betüremkedni a bőr felsőbb rétegeibe, a nyirokkeringés javulásával fokozódik a salakanyagok és a pangó folyadék kiürülése, csökken az ödéma.

Az eddig csak kozmetikai szalonokban elérhető rádiofrekvenciás technológia mostantól az otthonodban is a rendelkezésedre áll, és a cellulitkezelések mellett többféle anti-aging kezelésre, illetve alakformálásra is alkalmas. A készülék beépített programjai egyszerűvé és biztonságossá teszik a használatot, a kúraszerű kezelések eredménye két hónap után szemmel látható, ellentétben a piacon kapható, kis méretű és teljesítményű rádiófrekvenciás készülékekkel.  

Health&Beauty Body Sculpture ultrahang-készülék

A kozmetikákból jól ismert technológiával mostantól nagy hatásfokú kezeléseket végezhetsz otthon. Európai gyártású készülékünk kúraszerű használata serkentőleg hat az anyagcsere-folyamatokra, illetve a nyirokkeringésre, fokozza a zsírbontást, illetve a kollagén rostok szintézisét. A kötőszövet megerősödésével párhuzamosan a narancsbőr visszahúzódik. A készülék narancsbőrmérséklő, illetve zsírbontó hatását speciális készítmények bőrbe juttatásával tovább fokozhatod, az ultrahang ugyanis megkönnyíti a hatóanyagok bőrbe jutását, felszívódását. A készülék az esztétikai arc- és testkezelések mellett fájdalomcsillapításra, gyulladáscsökkentésre is alkalmas, ezáltal nemcsak hatékonyságában, hanem funkciójában is egyedülálló a hazai piacon kapható, otthoni használatra (is) alkalmas ultrahangkészülékek között.

Légy szabad!

Ne hagyd, hogy a narancsbőr aláássa az önbizalmadat, elvegye a kedvedet a strandolástól, a rövidnadrág- vagy szoknyaviseléstől! 

Mediwel Kft. bemutatóterem:

1033 Budapest, III. kerület
Hévízi út 1.


Elérhetőségek:

E-mail: info@mediwel.hu                    
Telefon: +36 (20) 545 44 55


Nyitvatartás:

Hétfő 9:00 – 19:00
Kedd 9:00 – 18:00
Szerda 9:00 – 18:00
Csütörtök 9:00 – 18:00
Péntek 9:00 – 17:00