KARCSÚBB ALAKRA VÁGYSZ?

Manapság a túlsúly, a mozgáshiány szinte minden második, harmadik embert érinti.

Bár az elhízásnak alapvetően az egészségtelen táplálkozás az oka, a mozgáshiány is sokat nyom a latban. Érdemes ezt a két dolgot már a kezdetektől összekötni, hiszen a túlsúly, azon felül, hogy a szervezetet extrém módon megterheli (ízületi problémák, porckopás, szív- és érrendszeri betegségek, cukorbetegség stb.), megnehezíti, sőt, bizonyos esetekben el is lehetetleníti a mozgást.

Hogyan fogyhatsz valóban eredményesen, a visszahízás kockázata nélkül?

A fogyás alapvetően attól indul be, ha kevesebb kalóriát juttatsz a szervezetedbe (csak annyit és azt eszel, amire a szervezetednek ténylegesen szüksége van) és rendszeresen mozogsz, de ennél azért jóval bonyolultabb a történet, a vízivási szokásaidtól kezdve az alvásig sok minden árnyalja a képet.

Készen állsz a változásra?

Szeretnénk segíteni céljaid elérésében, illetve megkímélni egy újabb csalódástól, ezért összeállítottunk a számodra egy ideális programot, mely nem egy villámgyors és drasztikus, koplalós diéta és egy szenvedős, lehetetlen edzésterv párosából áll, hanem normál tempójú, lassú, de tartós változást hoz. Iratkozz fel hírlevelünkre és napi, illetve heti rendszerességgel elküldjük számodra a tudnivalókat!

Miben látjuk a siker titkát?

1.

A rendszeres testmozgásban

2.

Az egészséges táplálkozásban 

3.

A rossz szokások átalakításában

Mindhárom elengedhetetlen ahhoz, hogy tartós testsúlycsökkenést érhess el!

Rendszeres mozgás – könnyedén!

A rendszeres testmozgáshoz könnyebb hozzászokni, mint gondolnád, akkor is, ha a kondíciód hagy némi kívánnivalót maga után. A FLABéLOS mozgásterápiás eszköz passzív módon, azaz erőfeszítés nélkül dolgoztatja meg a felszíni és mélyizmaidat úgy, hogy szinte észre sem veszed. Másodpercenként 30-60 izomösszehúzódást vált ki azzal, hogy kibillent az egyensúlyodból, amire a tested automatikusan reagál. Napi 10 perc használat felér egy 45-50 perces edzéssel, egyáltalán nem megerőltető módon. A szabadalmaztatott technológia hatékonyságát számos szakember alátámasztotta az elmúlt 10 évben, és vásárlóink is rengeteg pozitív eredményről számoltak be. 

Olvass utána!

Fő a rendszeresség!


Lehetséges, hogy már hallottál a FLABéLOS-ról, esetleg ki is próbáltad azt, de vajon elég időt adtál neki arra, hogy kifejtse a hatását? Ahogy a sportolásra, úgy a FLABéLOS használatra is igaz, csak akkor hatásos, ha rendszeres. Lesheted a sportolás eredményét, ha csak 5 alkalommal mentél el edzésre... A FLABéLOS is csak akkor segít a fogyásban, ha hetente 4-5 alkalommal használod, 15-20 percen keresztül, hónapokon át. Ebben az esetben viszont nem fog csalódást okozni, különösen akkor, ha a FLABéLOS-nak köszönhetően az életed részévé válik a mozgás.

Milyen változásokat tapasztalsz az idő előrehaladtával?

Az első, amit érezni fogsz, az a használat során fellépő jóleső bizsergés, mely a FLABéLOS keringésserkentő hatásának köszönhető. Pár hét használat után alapból frissebbnek, energikusabbnak érzed majd magad, jobban esik és könnyebben megy a mozgás, enyhülnek a derék- és hátfájdalmak, a méregtelenítő folyamatok fokozódásával szebb és tisztább lesz a bőröd és kevésbé feszül rajtad mosás után a farmer! A rendszeres használat eredménye 2-3 hónap után már kilókban mérhető és a narancsbőr is elkezd visszahúzódni. Az izmaid erősebbek, tónusosabbak, feszesebbek lesznek, ráadásul az ülő- vagy állómunka káros hatásait is enyhíti a FLABéLOS, javítja a testtartást és a kondíciót, karban tartja az ízületeket, valamint segít a csontritkulás megelőzésében.

De csak az eredeti!

Az elmúlt 10 évben sokan megirigyelték a FLABéLOS hatékonyságát, eredményességét, és megpróbálták leutánozni a készüléket. Szerencsére inkább kevesebb, mint több sikerrel, mert a FLABéLOS-t szabadalom védi. Az olcsóbb, silány minőségű koppintások tehát nem véletlenül okoztak csalódást kipróbálóiknak. Aki az eredeti készüléket rendszeresen használja, az a kondíciója visszanyerése után akár más sportágat is könnyedén beilleszthet az életébe.

Második lépésként segítségül hívhatod az alakformáló szalonok technológiáit!

Ha már az alapok (rendszeres testmozgás, helyes, minőségi, mértékletes táplálkozás) megvannak, elkezdtél fogyni, formásodni, a Health & Beauty Anti-aging és Body Sculpture készülék zsírbontó technológiái segítségedre lesznek a makacs zsírpárnák felszámolásában.

Health&Beauty Anti-aging rádiófrekvenciás készülék

A piacon egyedülálló, otthoni használatra tervezett, nagy hatásfokú, európai gyártású készülék kúraszerű használata látványosan rásegít az alakformálásra, zsírbontásra. A rádiófrekvencia hőhatására fokozódik a vér- és nyirokkeringés, valamint távozásra kényszerül a méreganyagok, valamint a zsírsejtekben felhalmozódott zsír egy része. A készülék a zsírsejtek méterének csökkentésén és a narancsbőr mérséklésén túl többféle anti-aging kezelésre alkalmas. Teljesítménye az otthoni használatra tervezett készülékek közül kiemelkedik, kezelése mégis egyszerű és biztonságos a beépített programoknak köszönhetően. 

Health&Beauty Body Sculpture ultrahang-készülék

A kozmetikákból jól ismert technológia serkentőleg hat az anyagcsere-folyamatokra, illetve a nyirokkeringésre, fokozza a zsírbontást, illetve a kollagén rostok szintézisét. A kötőszövet megerősödésével párhuzamosan a makacs zsírpárnák és a narancsbőr visszahúzódik. A készülék zsírbontó, cellulitmérséklő hatását speciális készítmények bőrbe juttatásával tovább fokozhatod, az ultrahang ugyanis megkönnyíti a hatóanyagok bőrbe jutását, felszívódását. A készülék az esztétikai arc- és testkezelések mellett fájdalomcsillapításra, gyulladáscsökkentésre is alkalmas, ezáltal nemcsak hatékonyságában, hanem funkciójában is egyedülálló a hazai piacon kapható, otthoni használatra (is) alkalmas ultrahangkészülékek között.

Énidő KlubMindkét készüléket megvásárolhatod részletfizetéssel, emellett használatukra az ország több pontján hamarosan megnyíló Énidő Klubokban is lehetőséged nyílik.

A klubokban kedvező havi tagsági díj ellenében a kúraszerű kezelésben meghatározott gyakorisággal használhatod a céljaid elérését leginkább támogató készülékeket.

De haladjunk sorjában!

Iratkozz fel fokozatos és hatékony testsúlycsökkentő programunkra, és ezzel egy időben próbáld ki a FLABéLOS mozgásterápiás készüléket vásárlási kötelezettség nélkül óbudai bemutatótermünkben!

Mediwel Kft. bemutatóterem:

1033 Budapest, III. kerület
Hévízi út 1.


Elérhetőségek:

E-mail: info@mediwel.hu                    
Telefon: +36 (20) 545 44 55


Nyitvatartás:

Hétfő 9:00 – 19:00
Kedd 9:00 – 18:00
Szerda 9:00 – 18:00
Csütörtök 9:00 – 18:00
Péntek 9:00 – 17:00