TÚL STRESSZES VAGY?

Sok a feszültségforrás az életedben, a munkahelyeden, a családodban, konfliktus a párkapcsolatodban?

A stressz eredeti jelentése a szervezet természetes reakciója a változásokra, ingerekre, ma viszont inkább negatív értelemben használjuk, a folyamatos feszültség, idegesség definíciójaként. Ha ez a negatív stressz tartóssá válik, az nagy mértékben gyengítheti le a szervezeted ellenállóképességét, majd később különböző betegségekhez vezethet. 

Milyen problémákat okozhat a régóta fennálló, tartós stressz?

›  rossz közérzetet, kimerültség
›  káros szokások felvétele (dohányzás, alkohol)
›  szorongás, depresszió, alvászavar, ingerlékenység
›  pánikrohamok, esetleg pánikbetegség
›  súlyvesztés vagy súlygyarapodás
›  az immunrendszer gyengülése

›  menstruáció rendszertelensége, megszűnése
›  fejfájás
›  hajhullás
›  koncentrációs problémák
›  szív- és érrendszeri problémák
›  magas vérnyomás

Mit tehetsz a stresszcsökkentés érdekében?

A tartós stresszt, annak egészségkárosító hatása miatt mindenképp célszerű elkerülni. A stressz ellen mentális és fizikai síkon is felveheted a küzdelmet, a Mediwel eszközei ez utóbbiban lesznek hatékony segítségedre.

A stresszcsökkentés eszközei

Mivel készülékeink sokoldalú hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, érdemes azt választanod közülük, amely egyúttal valami egyéb problémádra is megoldást kínál.

Ha a stressz mellett a túlsúlytól, narancsbőrtől is szeretnél megszabadulni vagy megelőznéd a mozgáshiányból, ülőmunkából fakadó problémákat és a csontritkulást, feltornáznád energiaszintedet, javítanál a kondíciódon, akkor a FLABéLOS, illetve az izomerősítésben élenjáró SPORT FLABéLOS a megfelelő eszköz a számodra. Mindkét készülék rendszeres használata – tudományosan igazoltan – csökkenti a stresszhormon (kortizol) szintjét és fokozza boldogsághormon termelődését.

Bővebb információ a termékekről:

Az OTO Zen család élményfoteleivel a kellemest a hasznossal kötheted össze, mert a teljes testmasszázst nyújtó, testet-lelket kényeztető fotelek a stresszcsökkentéssel összefüggésben pihentetőbb alvást biztosítanak, erősítik az immunrendszert, enyhítik az izomfájdalmakat, a derék-, hát-, nyakfájást, serkentik a vér- és nyirokkeringést, segítik a pangó folyadék (ödéma) elvezetését, támogatják a szervezet öngyógyító folyamatit, és rengeteg élvezetes pillanatot szereznek.

Bővebb információ a termékekről:

Az OTO Adore Foot talpmasszázskészülék szintén segít az ellazulásban, a stresszcsökkentésen felül rendszeres használatával megszüntethető a lábzsibbadás, ödéma, nehéz láb érzés, a kényelmetlen cipők okozta fájdalom, vérkeringés fokozó hatásának és melegítő funkciójának köszönhetően pedig gyorsan felfrissülnek, átmelegszenek a hideg végtagok. 

Az OTO Pocket Spa trendi kis kézi masszírozó legnagyobb előnye, hogy mindenhová magaddal viheted, így bárhol és bármikor bevetheted egy kis izomlazításra, feszültségoldásra. Az irodában a nyakadra vagy hátad, derekad fájó pontjaira erősítheted, de akár csuklótámaszként is használhatod.

Ne hagyd, hogy legyőzzön a stressz!

Tanuld meg kezelni, mérsékelni, emelkedj felül rajta készülékeink segítségével!

Mediwel Kft. bemutatóterem:

1033 Budapest, III. kerület
Hévízi út 1.


Elérhetőségek:

E-mail: info@mediwel.hu                    
Telefon: +36 (20) 545 44 55


Nyitvatartás:

Hétfő 9:00 – 19:00
Kedd 9:00 – 18:00
Szerda 9:00 – 18:00
Csütörtök 9:00 – 18:00
Péntek 9:00 – 17:00