Innovatív talpmasszázsgép hőterápiával. Gyógyír a fáradt, hideg lábaknak.

Az OTO Adore Foot továbbfejlesztett változata jóval erőteljesebb masszázsban részesíti, illetve igény esetén fel is melegíti a lábakat. A tradicionális reflexológia és akupresszúra technikáit kombináló masszázs felfrissíti a fáradt, sajgó, zsibbadt végtagokat, valamint serkenti a vér- és nyirokkeringést. Az Adore Foot Warm a kézi masszázs élményét nyújtja, és nem hagy ki egyetlen négyzetcentimétert sem.

Folyton fázik a lábad?

 • Ki sem mozdulsz a jó meleg szobából, mégis úgy érzed, szinte lefagy kezed, lábad?
 • Fáradtan bebújsz a vastag paplan alá, de a lábad órák elteltével is jéghideg, annyira, hogy képtelen vagy elaludni?
 • Hideg, latyakos időben a vastag csizma ellenére is zsibbadnak, fájnak, égnek, elgémberednek a lábujjaid?

Hívj segítségül egy profi masszőrt, aki alaposan átgyúrja lábfejed minden négyzetcentiméterét, helyes mederbe tereli a vérkeringésedet és befűt a tappancsaidnak! A légpárnákkal kombinált, erőteljes masszázs azonnali hatásaként jóleső melegség járja át az egész tested, és lábaid annyira megkönnyebbülnek, hogy úgy érzed, pár méterrel a föld felett repítenek.

A lábaid igazán rászolgáltak a törődésre!

Szűk, zárt, levegőtlen lábbelikbe préseled? Hegyes orral vagy magas sarokkal hozod kényelmetlen helyzetbe? Lótsz, futsz egész nap, ő meg cipel a „hátán”? Felé se nézel, csak strandszezonban? Azért, mert ritkán van szem előtt, a lábad is ugyanúgy igényli a figyelmet és törődést, mint bármelyik testrészed…

Innovatív talpmasszírozó készülékünkkel most kedvére kényeztetheted, és ami a talpaidnak frissítő élmény, az NEKED is jó! A masszázs ellazít, levezeti a stresszt, a reflexológiás pontoknak köszönhetően pedig a masszázs az egész szervezetedre kihat, mind mentálisan, mind fizikálisan.

Szeretnél egyedi kedvezményeket?
Csatlakozz a Mediwel VIP Klubhoz most vásárlási kötelezettség nélkül!

Van  aki “forrón”, van aki erősen szereti…

Az OTO Adore Foot Warm 3-féle masszázsprogrammal vesz le a lábadról, melyek közül hangulatodnak, illetve a célnak megfelelően választhatsz, intenzitásban is. Mire számíts?

• 24 db, különböző méretű és alakú görgős masszázsfej stimulálja az akupresszúrás pontokat

• a programozottan felfúvódó légpárnák élénkítik a vér- és nyirokkeringést, segítik a pangó víz elvezetését

• a masszázsfejek közrefogják a bokát és az Achilles-ínt

• a beépített fűtőszálak pár perc alatt kellemesen felmelegítik a téli hidegben átfagyott vagy a keringési probléma miatt túlzottan kihűlt lábakat

• 3 erősségi fokozat, hogy az erőteljesebb élményre vágyók is megtalálják a számításukat

• dizájnos lábmasszírozó otthoni vagy irodai használatra, saját magunk vagy mások kényeztetésére

Vásárlói vélemény

„Mióta megvan, minden este használom. Beraktam a kanapé elé, és amíg tévézek vagy olvasok, jól megdögönyözi a lábam. Imádom!” -B.Eszter

 

Adore Foot és Adore Foot Warm masszázserősség:

Az Adore Foot Warm rendszeres használatával

 • javíthatod a vér- és nyirokkeringést
 • felfrissítheted fáradt lábaidat
 • megszüntetheted a zsibbadást, ödémát, a kényelmetlen cipők okozta fájdalmat
 • felmelegítheted a lábadat
 • az akupresszúrás pontokon keresztül energetizálhatod az egész szervezetedet
 • kikapcsolódhatsz, levezetheted a stresszt, nyugodtan hátra dőlhetsz pár percre

Hogyan hat ki egy talpmasszázs az egész szervezetre?

Talpadon több mint 70 000 idegvégződés található. A reflexológiás pontok masszírozása minden testrészre pozitív hatást gyakorol, még a belső szervekre is. A rendszeres talpmasszás hatására beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai, ellazulnak a helyi izmok, javul a vérellátás, oldódnak az energiablokkok, mérséklődnek a fájdalmak. Ahol talpmasszázs közben állandó fájdalmat érzel, érdemes a talpponthoz kapcsolódó belső szervet vagy mirigyet megvizsgálni, vajon nincs-e szüksége támogatásra, gyógyító stimulációra.

A talpmasszírozóval sokat tehetsz az egészségedért, úgy, hogy közben minden percét élvezed!

A lábfejed megfelelő véráramlásának biztosítása hatalmas munkát jelent a szíved számára, arról nem beszélve, hogy gyakran órákat töltesz természetellenes pózokba merevedve a monitor előtt. Egy szoros, zárt cipő tovább ronthat a helyzeten, pontosabban a keringéseden, amiből eleinte Te csak a zsibbadást, illetve végtagjaid lehűlését érzékeled. A problémák azonban megelőzhetők: a rendszeres talpmasszázs ugyanis nemcsak kellemes és vágyott kikapcsolódást jelent, hanem az egészségedet, a betegségek megelőzését is szolgálja.

15 perc nyugalom – ennyi neked is jár!

Talpmasszázs közben vedd fel a legkényelmesebb testhelyzetet (kétféle beállítási lehetőség) és élvezd a láblógatást! Tévézz, olvass, hallgass zenét, lazulj el, töltődj fel! Ha kénytelen vagy közben dolgozni, tedd azt! Rejtsd el a masszázsgépet az íróasztalod alatt, hadd csodálkozzanak a kollégáid, mitől megy neked olyan gördülékenyen a munka! Az Adore-t akkor is imádni fogod, ha rendszeresen sportolsz, túrázol vagy táncolsz. Minden nehéz nap és intenzív igénybevétel után hálás leszel egy kiadós masszázsért.

Sorolhatnánk még az érveinket, de minden szónál meggyőzőbb az, ha személyesen is kipróbálod a Foot Warm-ot.

Gyere el bemutatótermünkbe Óbudára, ahol mindenfajta vásárlási kötelezettség nélkül meggyőződhetsz az OTO Adore Foot Warm hőterápiás talpmasszírozó erősségeiről!

Nyitvatartásunk ITT elérhető.

Ellenjavallatok

A napi 15 perces talpmasszázsnak egészséges szervezet esetén nincsenek ismert mellékhatásai. De fontos, hogy az alábbi esetekben a készülék használatát megelőzően konzultálj orvosoddal:

 • Testbe épített elektromos orvosi műszer, pl. pacemaker viselésekor
 • Szívbetegség esetén
 • Műtéteket követően
 • Terhesség alatt és a szülést követő 6 héten belül
 • Rosszindulatú daganat esetén
 • Bőrbetegség vagy bőrfertőzés tünetekor
 • Gerincet érintő rendellenesség esetén
 • Csontsérülés vagy csonttörés esetén