Innovatív talpmasszázsgép hőterápiával. Gyógyír a fáradt, hideg lábaknak.

Az OTO Adore Foot Warm a kézi masszázs élményével ajándékozza meg fáradt, sajgó, zsibbadt, hideg lábaidat. A tradicionális reflexológia és akupresszúra technikáit kombinálva felfrissít, melenget, kényeztet, kimasszírozza a fáradalmakat, fájdalmakat. Feledkezz bele 15 percre a kényeztetésbe és nemcsak a lábad, hanem egész tested újult erőre kap!

Folyton fázik a lábad?

 • Ki sem mozdulsz a jó meleg szobából, mégis úgy érzed, szinte lefagy kezed, lábad?
 • Fáradtan bebújsz a vastag paplan alá, de a lábad órák elteltével is jéghideg, annyira, hogy képtelen vagy elaludni?
 • Hideg, latyakos időben a vastag csizma ellenére is zsibbadnak, fájnak, égnek, elgémberednek a lábujjaid?

Hívj segítségül egy profi masszőrt, aki alaposan átgyúrja lábfejed minden négyzetcentiméterét, helyes mederbe tereli a vérkeringésedet és befűt a tappancsaidnak! A kényeztető masszázs azonnali hatásaként jóleső melegség járja át az egész tested, és lábaid annyira megkönnyebbülnek, hogy úgy érzed, pár méterrel a föld felett repítenek.

A lábaidnak is jár egy kis kényeztetés!

Szűk, zárt, levegőtlen lábbelikbe préseled? Hegyes orral vagy magas sarokkal hozod kényelmetlen helyzetbe? Lótsz, futsz egész nap, ő meg cipel a „hátán”? Felé se nézel, csak strandszezonban? Azért, mert ritkán van szem előtt, a lábad is ugyanúgy igényli a figyelmet és törődést, mint bármelyik testrészed…

Innovatív talpmasszírozó készülékünkkel most kedvére kényeztetheted, és ami a talpaidnak kellemes, az NEKED is jó! A masszázs ellazít, levezeti a stresszt, a reflexológiás pontoknak köszönhetően pedig a masszázs az egész szervezetedre kihat, mind mentálisan, mind fizikálisan.

Van, aki erősen, van, aki forrón szereti…

Az OTO Adore Foot Warm 3-féle masszázsprogrammal vesz le a lábadról, melyek közül hangulatodnak, illetve a célnak megfelelően választhatsz, intenzitásban is. Mire számíts?

 • A talpaid alatt 24 db, különböző méretű és alakú masszírozó görgő kel életre és stimulálja ‒ erősebben vagy gyengédebben ‒ az akupresszúrás pontokat.
 • Két masszírozó görgő közrefogja két oldalról a bokádat és az Achilles-ín stimulálásába kezd.
 • Lábfejeid körül légpárnák aktiválódnak (felfújódnak, leengednek). Ami neked jóleső, szorító-elengedő érzés, az a vér- és nyirokkeringésednek egy olyan behatás, ami helyes mederbe tereli a dolgokat. A keringés élénkül, az esetleges vizesedés, ödéma mérséklődik.
 • Beindulnak a fűtőszálak, amit Te 1-2 perc elteltével már érezni és értékelni fogsz. A masszázs keringésfokozó hatása hőterápiával kombinálva garantáltan felmelegíti a leghidegebb lábakat is.
 • A masszázs erősségét személyre szabhatod, 3 fokozat közül választhatsz. Azt javasoljuk, kezdj a leggyengédebbel, és amikor már hozzászoktál az érzéshez, emeld a tétet!

Az Adore Foot Warm rendszeres használatával

 • javíthatod a vér- és nyirokkeringést
 • felfrissítheted fáradt lábaidat
 • megszüntetheted a zsibbadást, ödémát, a kényelmetlen cipők okozta fájdalmat
 • felmelegítheted a lábadat
 • az akupresszúrás pontokon keresztül energetizálhatod az egész szervezetedet
 • kikapcsolódhatsz, levezetheted a stresszt, nyugodtan hátra dőlhetsz pár percre

Hogyan hat ki egy talpmasszázs az egész szervezetre?

Talpadon több mint 70 000 idegvégződés található. A reflexológiás pontok masszírozása minden testrészre pozitív hatást gyakorol, még a belső szervekre is. A rendszeres talpmasszás hatására beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai, ellazulnak a helyi izmok, javul a vérellátás, oldódnak az energiablokkok, mérséklődnek a fájdalmak. Ahol talpmasszázs közben állandó fájdalmat érzel, érdemes a talpponthoz kapcsolódó belső szervet vagy mirigyet megvizsgálni, vajon nincs-e szüksége támogatásra, gyógyító stimulációra.

A talpmasszírozóval sokat tehetsz az egészségedért, úgy, hogy közben minden percét élvezed!

A lábfejed megfelelő véráramlásának biztosítása hatalmas munkát jelent a szíved számára, arról nem beszélve, hogy gyakran órákat töltesz természetellenes pózokba merevedve a monitor előtt. Egy szoros, zárt cipő tovább ronthat a helyzeten, pontosabban a keringéseden, amiből eleinte Te csak a zsibbadást, illetve végtagjaid lehűlését érzékeled. A problémák azonban megelőzhetők: a rendszeres talpmasszázs ugyanis nemcsak kellemes és vágyott kikapcsolódást jelent, hanem az egészségedet, a betegségek megelőzését is szolgálja.

15 perc nyugalom – ennyi neked is jár!

Talpmasszázs közben vedd fel a legkényelmesebb testhelyzetet (kétféle beállítási lehetőség) és élvezd a láblógatást! Tévézz, olvass, hallgass zenét, lazulj el, töltődj fel! Ha kénytelen vagy közben dolgozni, tedd azt! Rejtsd el az íróasztalod alatt, hadd csodálkozzanak a kollégáid, mitől megy neked olyan könnyedén és vidáman a munka! Az Adore-t akkor is imádni fogod, ha rendszeresen sportolsz, túrázol vagy táncolsz. Minden nehéz nap és intenzív igénybevétel után hálás leszel egy kis kényeztetésért.

Sorolhatnánk még az érveinket, de minden szónál meggyőzőbb az, ha kipróbálod!

Gyere el bemutatótermünkbe Óbudára, ahol mindenfajta vásárlási kötelezettség nélkül meggyőződhetsz az OTO Adore Foot Warm hőterápiás talpmasszírozó erősségeiről!

Nyitvatartásunk ITT elérhető.

A termék limitált készlettel, most ünnepi áron megvásárolható – ne maradj le róla!

Ellenjavallatok

A napi 15 perces talpmasszázsnak egészséges szervezet esetén nincsenek ismert mellékhatásai. De fontos, hogy az alábbi esetekben a készülék használatát megelőzően konzultálj orvosoddal:

 • Testbe épített elektromos orvosi műszer, pl. pacemaker viselésekor
 • Szívbetegség esetén
 • Műtéteket követően
 • Terhesség alatt és a szülést követő 6 héten belül
 • Rosszindulatú daganat esetén
 • Bőrbetegség vagy bőrfertőzés tünetekor
 • Gerincet érintő rendellenesség esetén
 • Csontsérülés vagy csonttörés esetén