Adore Seat

A meglepetést rejtő trendi bútordarab! 

VÉGRE egy talpmasszázsgép, amit nem kell elpakolnod, mert az otthonod láthatatlan, de hasznos bútordarabja is egyben!

Te is szereted, ha rend van otthon? Szeretsz minden oda nem illőt elpakolni az útból?

Akkor az Adore Seat-et neked találták ki! 

A jövő készülékeinek fejlesztői már nem érik be azzal, hogy egy talpmasszázsgép „csak” hasznos: legyen praktikus, szép és többfunkciós is, illeszkedjen láthatatlanul a lakás belső terébe.

Trendi, divatos bútordarab, amelynek a színét is Te választod ki.

Tévénéző lábtartónak szintén tökéletes, ráadásul csukott állapotban is fűthető, ami a hűvösebb napokon jól jön a fázós lábúaknak. Használatát követően sem kell eldugdosni a szekrény aljába, vagy a kanapé mögé, otthonod díszeként tökéletesen illeszkedik a nappalid enteriőrjébe 

Az Adore Seat nem csak egy talpmasszázsgép,
mert deréktól lefelé át is mozgat!

Ülőmunkát végzel, vagy épp ellenkezőleg, egész nap TALPalsz? Alsó végtagjaid vérkeringését serkentenéd?

Az Adore Seatben található vibrációs masszázs nem csak a talpat, hanem az alsó végtagokat is átmozgatja, aktiválja, egészen a csípőig. Felélénkíti és ellazítja az izmokat, a láb vér- és nyirokkeringését fokozza.

Lepd meg vele magad, vagy idősebb családtagod, hiszen a lábak pihentetésére és a talpak egészségének megőrzésére minden korosztálynak szüksége van!  

A legújabb talpmasszázsgép, a világpiac vezető masszázsgép gyártójától.

Az Adore Seat gyártója a szingapúri OTO Bodycare, több mint 40 éves tapasztalattal tervez masszázskészülékeket és orvostechnikai eszközöket. A talpmasszázs készülékeiket tudatosan, talpreflexológiai ismeretekkel tervezték, a bennük lévő levédett technológia miatt pedig nem is igen tudják a kínai másolatokat gyártó cégek minőségben utolérni őket.

Talán te is emlékszel még a Mediwel első talpmasszázsgépeire, melyeket közel 12 éve, a cég alapításakor már értékesítettünk. A Big Foot és a Power Foot készülékek még sokkal drágábbak voltak, nagyobbak is és hát valljuk be, nem a legdizájnosabbak, de funkcióikat tekintve az akkori legjobb legmodernebb talpmasszázs készülékeknek számítottak a világpiacon. Sokak nagy kedvencei lettek és ezek a készülékek még a mai napig is jól működnek és szolgálják ki elégedett tulajdonosaikat, bár sokukat a szekrényben tartják, amikor nincsenek használatban.

Miért nélkülözhetetlen az otthonodból?

► STRESSZOLDÓ

A stressz napjaink népbetegsége, mely senkit sem kerül el, mégsem mindegy, hogyan oldod fel.

► VITALIZÁLÓ

Kevés energiád maradt a nap végére, vagy fárasztó időszak elé nézel? Adj magadnak 15 percet és köszönd meg lábaidnak, amiért előre visznek utadon!

► PIHENTETŐ

Ha sokat gyalogoltál, kényelmetlen a cipőd, elfáradtak a lábaid, akkor ajándékozd meg őket és magadat is 15 perccel, ami csak Rólad szól.

► FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ

A szép topán nem mindig kényelmes, a komfortos cipő ritkán lenyűgöző, a kínzó lábfájás viszont idővel lehet állandó, amely rendszeres talpmasszázzsal megelőzhető és csillapítható.

PREVENTÁLÓ

Az egészségmegőrzés divatos szó, nagyon mély tartalommal. Erőt, kitartást és odafigyelést igénylő feladat, tested azonban hálás lesz érte. Egy 15 perces talpmasszázs beindítja tested öngyógyító folyamatait.

ÉNIDŐT ADÓ

Szánj naponta negyed órát magadra, hiszen ez jár Neked. Családod, környezeted, de a tested is hálás lesz érte, hiszen kiegyensúlyozott és boldog leszel.

Sok-sok funkció egy csinos bútorba rejtve!

Tudd, hogy nem csak a hideg téli estéken esik jól lábunknak a puha melegség! Az OTO Adore Seat javítja a vérkeringésedet, segít, hogy a zsibbadt, fáradt lábaid új erőre kapjanak, emellett pedig kikapcsol és jótékony hatással pihentet is.


Az OTO Adore Seat-el szuper, új fűthető bútordarabot is nyersz, mely praktikus ülőalkalmatosságként is használható. Kicsi terekbe, hálószobákba, de akár nagyobb otthonokba is tökéletes akár még lábtartónak is. Bármilyen lakásban jól mutat, mintha mindig oda tartozott volna.

Az OTO Adore Seat a fáradt lábakat a masszázst követően is remekül pihenteti. Polcold fel őket rá, miközben TV-t nézel, olvasol, vagy dolgozol - meglátod, lábaid meghálálják a gondos törődést!
Választható színének köszönhetően bármilyen otthonban jól mutat, mintha mindig is oda tartozott volna. Letisztult és elegáns stílusával az OTO Adore Seat akkor sem fog hivalkodóan kitűnni, inkább hozzátesz a dizájnhoz!

Ki ne vágyna egy kellemes, pihentető masszázsélményre? Lepd meg vele az egész családot! Ha átugrik egy látogató, ne csak kávéval marasztald, hívd meg egy wellness élményre, de csak akkor, ha kedveled, mert erre a programra nagyon könnyű rászokni!

Az OTO Adore Seat így nyújt többet:

Komplexebb pihentető élményt ad a rezgő mozgás. A folyamatos vibrálás nyugtató hatású, mert ezt az ingert könnyen összekapcsolja az agy azzal, hogy "most ki lehet kapcsolni, vége a munkának, jöhet a pihenés".

› A vibrálva masszírozás még erőteljesebben támogatja az ödémák felszívódását, azaz a lábdagadás megszüntetésében még hatékonyabb.

› Kényelmes fűthető ülő alkalmatosságként és láblámaszként is használható – és még a színválasztékban is megtalálhatod, ami a lakásodba illik!

Felfrissülés deréktól lefelé a tehermentes talpakért!

Az OTO Adore Seat intelligens talpmasszázs készüléket távol-keleti orvos-biológusok és talpreflexológusok fejlesztették ki, azért hogy leginkább igénybevett testrészed, a talpad fellélegezzen. 24 különböző méretű és alakú masszírozó „gömb” dolgozik azon, hogy valamennyi akupresszúrás pontodat elérje és stimulálja. Lábfejeidet eközben jóleső szorító-elengedő légpumpák tehermentesítik és frissítik fel, miközben a vibrációs masszázs funkció a teljes lábadat ellazítja.

Neked ajánljuk, ha:

› egészséges, friss és tehermentes talpakon szeretnél haladni az életben,
› tudod, hogy jár neked napi 15 perc élvezetes egészségmegőrzés,
› sokat állsz, vagy éppen ülsz és emiatt vizesednek a lábaid,
› a talpmasszázs élménye eddig időhiány miatt kimaradt az életedből.

Az OTO Adore Seat intelligens talpmasszírozóval

Futtass le egy 15 perces relaxációs programot elalvás előtt, hogy pihentetőbb, legyen az alvás és utána könnyebben, kisimultabban ébredj!


Fájós izmaid feszessége enyhülLábad rugalmasabb, hajlékonyabb és mozgékonyabb lesz

Talpad reflexológiás pontjait intenzíven és hatásosan stimulálhatod, ez felpezsdíti a lábad és a lábfejed vérkeringését 

Ha lábaid hajlamosak kihűlni, fázós vagy és rossz a keringésed, akkor melegítő terápiával csökkentheted lábaid hideg-érzetét

Álló vagy fizikai munka, vagy egy magas sarkú cipőben töltött nap után a talpmasszázs igazi gyógyír: nyugtatja, csillapítja, enyhíti a lábaid fáradtságát, kellemesen relaxál, és csökkenti a stressztA rendszeres talpmasszázzsal támogatod szervezeted öngyógyító folyamatait


Ha fájdalommal élsz, vagy műtét után lábadozol és még fájdalomcsillapítókat szedsz, akkor a masszázs segíthet a posztoperatív felépülésben és csökkentheti a fájdalmaidatA talpmasszázs a mentális egészségedre is jótékony hatást gyakorol, csökkenti a depressziót és a szorongást


El tudnál viselni egy jó talpmasszázst akár minden nap az otthonodban?

Egy kellemes, de erőteljes, testet-lelket felfrissítő, 15 perces talpmasszázs után öt centivel a föld felett járhatsz, a fáradtság, a zsibbadás, a fájdalom elillan a lábadból, visszatér az energiád, a nyugalmad és az életkedved!

Az OTO Adore Seat orvosi szemmel

A talpreflexológia a hagyományos orvosi eljárás kiegészítése lehet. A OTO Adore Seat készüléket hivatásos reflexológusok és orvosok közreműködésével fejlesztettük ki. Az eszköz célja, hogy ugyanazt a hatást biztosítsa, amelyet egy reflexológus kezei által tapasztalhatunk. Az eszköz a modern technológiát egyesíti a tradicionális gyógyítással, egy kényelmes és praktikus kiegészítő egészségügyi kezelést biztosítva, minden káros mellékhatás nélkül.

A talpreflexológia speciális módszerei a kutatások eredményei szerint igazoltan hatékonyak és jótékony hatásúak. Egy 21 országban készült 170 reflexológiai tanulmányra kiterjedő felmérés szerint a reflexológia valóban hatékony, és számtalan fizikai és élettani folyamatra van befolyással. A reflexológia:

› Ellazító hatású: amint a reflexológus elkezdi a munkáját, a relaxáció az agy EEG-aktivitásán is nyomon követhető. Összesen 24 tanulmány igazolta a reflexológia nyugtató hatását.
› Csökkenti a fájdalmat: a reflexológia masszázst követő fájdalomcsökkenést 27 tanulmány dokumentálta, beleértve a különböző korú és egészségi állapotú személyek tapasztalatait.
› Csökkenti az egészségügyi problémákat: a kutatások szerint a reflexológia minden korosztályban, több mint 78 egészségügyi problémát enyhített, a gyermekek agresszív viselkedésétől kezdve egészen az időskorban tapasztalt vizelési problémákig.
› Javítja a vérkeringést: egymástól független kutatások bizonyítják, hogy a reflexológia javítja a láb, az agy, a vese és bélrendszer vérkeringését.

› Elősegíti a műtét utáni felépülést: számos tanulmány bizonyítja, hogy a reflexológia hozzájárul a műtétek utáni eredményesebb felépüléshez, csökkentve a fájdalmat és a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét.
› Hatással van az élettani jellemzőkre (pl. vérnyomás, koleszterinszint; EKG, EEG és MRI felvételek).
› Javítja a kezelések hatékonyságát: a reflexológia olyan betegeken is képes segíteni, akik helyzete majdnem reménytelen: fantom-végtag okozta fájdalmakkal küzdő, neuropátiás vagy hemodialízisen átesett betegek, csak hogy néhányat említsünk.
› Hozzájárul a mentális egésséghez: a kutatások szerint a reflexológia csökkenti a depressziót (11 tanulmány) és az idegességet (9 tanulmány).

Általánosságban véve, a reflexológia előnyös hatásai a stressz csökkentésének köszönhetőek. Mivel a kezek és a lábak az egész test feszültségi szintjének szabályozását segítik, stimulálásukkal alkalmasak arra, hogy megszüntessük a stressz forrását és visszaállítsuk a szervezet homeosztázisát, vagyis természetes egyensúlyi állapotát.

Megtetszett? Egy kattintás és máris a tiéd!

OTO Adore Seat vibrációs talpmasszázsgép

Listaár: 149 860 Ft
Nettó listaár: 118 000 Ft
VIP Klubtagoknak: 118 999 Ft

Nettó VIP Klub ár: 93 700 Ft

Ellenjavallatok

Azon felhasználók, akikre a következő felsorolásban leírtak érvényesek, feltétlenül konzultáljanak kezelőorvosukkal a készülék használatának megkezdése előtt:

› Mélyvénás trombózisban szenvedőknél a készülék használata nem ajánlott.
› A hosszú mozgásképtelenség kifejezetten hajlamosít a vérrögök képződésére. ebben az esetben az
eszköz használata növelheti a trombózis kockázatát.
› Testen belüli elektronikus orvosi eszközt használók (pl. pacemaker)
› Szívbetegségben szenvedők
› Gerincsérültek, vagy gerincoszlop betegségben szenvedők
› Törékeny csontokkal élők, különös tekintettel a gerincoszlopra
› A közelmúltban sebészeti beavatkozáson átesettek
› Várandós, illetve nemrég szült anyák, valamint az éppen havi periódusban levő nők
› A rosszindulatú daganattal élők
› Csontritkulástól szenvedők
› Vérkeringési zavarokkal, illetve trombózissal élők
› A bőr valamely betegségével, illetve fertőzéssel élők
› Ha jelenleg vagy korábban krónikus fizikai elváltozás miatt orvosi kezelésben részesült
› A gerinc vagy valamely végtag abnormalitásával vagy deformitásával élők
› A betegség vagy baleset miatti sérüléssel élőkA jót könnyű megszokni és erről nem is kell lemondanod! Engedd, hogy mindennapos talpmasszázs élménye a mindennapjaid részévé, az Énidőd minőségi eltöltésére és az egészségedre váljék.


Ismerd meg az OTO Adore Seat-et!

Visszavásárlási garancia

Hiszünk a termékünkben, tudjuk, hogy imádni fogod és soha többé nem akarsz majd lemondani róla. Annyira biztosak vagyunk ebben, hogy ha Te vagy a ritka kivétel ez alól, akkor 14 napon belül visszavásároljuk tőled
OTO Adore Seat készülékedet.

Az Adore Seat csak rád vár!

Otthonod, életed trendi, fűthető bútordarabja, lábtartója és ülőalkalmatossága egy szuper vibrációs talpmasszázs készüléket rejt magában. A kíváncsi tekintetek elől diszkréten elrejtőzve várja, hogy egy fárasztó nap után kikapcsolhasson, relaxálhasson, vitalizáljon Téged. Válaszd ki a lakásod színeihez leginkább passzoló OTO Adore Seat készüléket és váljon életed részévé!

Csak egy gombnyomás és a tiéd! 

Mediwel Kft. budapesti bemutatóterem

1033 Budapest, III. kerület, Hévízi út 1.
E-mail: info@mediwel.hu
Telefon: +36 20 545 44 55Mediwel bemutatóterem Debrecen

4025 Debrecen, Hatvan utca 6.
Telefon: +36 30 325 7921