OTO Bodycare

"Traditional therapies from the East,
state-of-the-art technology from the West."

A szingapúri központú OTO Bodycare több mint 20 éves tapasztalattal gyárt innovatív, az egészség megőrzését és a jobb közérzetet szolgáló termékeket, melynek során a tradicionális keleti medicinákat ötvözik a forradalmian új, nyugati technológiákkal.

Az OTO Bodycare meghatározó piaci szereplő Ausztráliában, Új-Zélandon, Hong-Kong-ban, Kuala Lumpur-ban, Szingapúrban, Thaiföldön, Indiában, Brunei-ben, Indonéziában, jelen van a Benelux Államokban, Nagy Britanniában, Írországban, Törökországban, Svédországban és legújabban hazánkban is.

Az OTO Bodycare termékfejlesztési részlegén tapasztalt orvos-fejlesztő team dolgozik folyamatosan, újabb és újabb fantasztikus termékeket állítva elő, melyeknek kivétel nélkül az a célja, hogy általuk az egészség és a jó közérzet mindenki számára elérhetővé váljon.

Több olyan termékük is van, amelyet a Philips-szel együtt fejlesztettek. Kevesen tudják, hogy a multinacionális nagyvállalat a szórakoztató elektronikai és a világítástechnikai termékek mellett elkötelezett a mindenki számára elérhető egészségügyi ellátás fejlesztése mellett. Klinikai alkalmazottak és szellemi vezetők segítségével fejlesztenek innovatív megoldásokat orvosoknak és pácienseknek egyaránt.

A Mediwel az OTO Bodycare közép-európai régió kizárólagos forgalmazójaként célul tűzte ki, hogy az szingapúri cég innovatív termékeit megfelelően átgondolt árpolitikájának segítségével eljuttatja minden otthonba, minden irodába.

webshop

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből híreinkről és kedvezményeinkről!