OTO Chili - a kockahas gép

OTO Chili a kockahas gép Elég a kifogásokból, napi 5 perced neked is van! Lapos vagy kockás hasat szeretnél? Most itt a lehetőség!

OTO Chili - a kockahas gép

Elégedett vagy a testeddel? Jó a kondíciód? Vagy csúnya alkut kötöttél már a zsírpárnákkal? Vágyakozva nézed a karcsú, izmos, lapos hasú nőket vagy kockás hasú férfiakat, közben gyártod az ócska kifogásokat? „Nincs rá időm, mert...”

Van jó megoldás! De nincs több kifogás! Ne csak vágyakozz egy jobb testre, a lapos vagy akár a kockás hasra, hanem tegyél érte!

Kezdd el még ma!

Nézd meg, hogyan működik az OTO Chili:

Egy karnyújtásnyira van csak a feszes, karcsú, izmos tested, a lapos vagy a kockás hasad. Itt az ideje, hogy felhagyj a magyarázatokkal, és mától nem több, mint napi 5 percet szánj tényleg a testedre! Hidd el, megéri! Akarod látni az karcsú, izmos testedet? Napi 5 perc, és hamarosan megnézheted a tükörben!

Akarod látni az karcsú, izmos testedet? Napi 5 perc, és hamarosan megnézheted a tükörben!

OTO Chili

OTO Bodycare®

A lapos has titka: az OTO Chili.

A modern fitneszkészülék minden korosztálynak és minden fittségi szintnek megfelel, hiszen 4 különböző nehézségi fokozaton képes ugyanazt a mozdulatsort elvégeztetni.

Az OTO Chili tehát nem csak a sportolóknak jó, de bárki szép eredményt érthet el vele!

Nézd meg hogyan hat egy átlagos alkatú férfi esetében, 8-12 hét használat alatt:

8-12 hét használat alatt napi 5 perc 8-12 hét használat alatt napi 5 perc

Az OTO CHILI több fárasztó és sokak által nem kedvelt gyakorlatot – mint a felülés, a fekvőtámasz vagy a guggolás – egyetlen könnyű mozdulatba foglal. Felejtsd el őket, kíméld a hátadat, derekadat!

OTO CHILI, kíméld a hátadat, derekadat! OTO CHILI, kíméld a hátadat, derekadat!

Hogyan hat, miért ilyen hatékony?

A törzs izmai (a vázizmok) felelősek a felső- és az alsótest közötti összetartó funkcióért. A mozgás kezdésekor ezek az izmok felfelé, majd lefelé süllyednek, hogy a bordákkal való összeköttetést elősegítsék, ezért a gyenge vagy rugalmatlan törzsizmok befolyásolják a kezek és lábak megfelelő működését, ezáltal számos mozdulat erőtlenné válik. A törzsizmok megfelelő edzésével azonban jelentős mértékben növelhető az izommunka. Az erős izomzat gondoskodik a test egyensúlyáról és a stabilitásáról is, ily módon segít a sportolás vagy más mozgás közbeni balesetek és sérülések megelőzésében, ill. elkerülésében is. Valójában az erős és rugalmas vázizmok egyfajta támasztékot képeznek minden mozgásunk alkalmával. Az OTO Chilit úgy tervezték, hogy pontosan ezeket az izmokat erősítse a lehető leghatékonyabb módon.

Az OTO Chilivel legjobban az alábbi izomcsoportokat mozgatjuk meg:

  1. A hát mély izmai
  2. Rekeszizom
  3. Egyenes- és haránthasizom
  4. Külső ferde hasizom
  5. Medencefenéki izmok
  6. Széles hátizom és nagy farizom
  7. Combközelítő- és feszítő izmok

Az OTO CHILI kíméletes a háthoz Az OTO CHILI kíméletes, a derékhoz

Az OTO CHILI kíméletes a háthoz, a derékhoz, mert használata közben a hát egyenes marad.

Használata egyszerű!

Az OTO CHILI használata

Helyezkedjen el kényelmesen a készüléken. Térdét helyezze az alsó szivacspárnák közé, könyökét támassza a felső szivacsokra, és fogja meg a kapaszkodót.

A felvett testhelyzetből izommunka segítségével húzza a mellkasa felé a térdeit, úgy, hogy figyeljünk, hogy a hát egyenes maradjon.

Az OTO CHILI használata

Miután felhúztuk magukat, egyenletes ütemben ereszkedjünk vissza, majd ismételjük meg a folyamatot.

Hogyhogy csak 5 perc?

Mivel a főbb izomcsoportok egyszerre mozognak egy kötött mozdulatsor elvégzése közben, így az OTO Chili időt is spórol meg, ezért elég az 5 perc naponta! Ha kevésbé érzed edzettnek magad, az 5 perces programot akár két részletben is elvégezheted. Eleinte reggel és este 2-3 perc gyakorlás is megfelel, amíg az 5 perc nem megy egyszerre!

Aki pedig jó edzettségi szinten van, a legmagasabb fokozaton használva az OTO Chilit gyorsabban, hatékonyabb edzést tud elérni.

Nem csak a külső, az egészség is fontos!

A fittség nem csak azért fontos, hogy karcsúak legyünk! A jelentős túlsúly ártalmas az egészségre! A mozgásszegény életmód a diabétesztől a magas vérnyomásig, a stroke-tól a szívinfarktusig számtalan kockázati tényezőt rejt! Előzze meg a bajt, tartsa magát jó kondícióban, hogy ne csak szép, vékony, de egészséges is maradjon hosszú távon! A hasizom edzése könnyű, a has pedig kockás lesz!

Technikai információk

Termék típusszáma: OTO Chili CH-1080
Áramforrás: 2 db ceruza elem a kijelzőhöz
Szín: fekete-bordó
Méretek: 101 X 54 X 94 CM
Doboz méretei: 103 X 56 X 17 CM
Nettó súly: 10.4 kg
Teljes súly: 12.2 kg

 

A www.mediwel.hu honlapon található valamennyi tartalom a Mediwel Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi. A Mediwel Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy egyes részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, struktúra, stb.) másolása, feldolgozása, illetve bármilyen más módon történő felhasználása. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

webshop

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből híreinkről és kedvezményeinkről!