Az OTO Chili kockahas verseny eredményei

A kockahas verseny nálunk már hagyomány! Reméljük, hogy a sok hihetetlenül lelkes és eredményes versenyző elegendő bizonyíték arra, hogy az OTO Chili hatásos.

A kockás has már mindenkinek elérhető álom! Az alábbi eredmények azt bizonyítják, hogy a Chili, megfelelő étkezés mellett, akár már 8-10 hét alatt is hatásos lehet! Aki eddig azt hitte, hogy a kockahas géppel csak a pasik lehetnek eredményesek, tévedett. Olvassátok el a lányok beszámolóit is!

A versenyek ideje alatt a jelentkezők nemcsak a hasukat kockásították, hanem formálták a váll, a felkar, a mell és a fenék izmait is, hiszen ezeket mind megdolgoztatja a készülék. A kitartás és az életmódváltás minden esetben meghozta gyümölcsét. Van, akinek igazából kockás lett a hasa, és van, aki akár tíz centit is vesztett haskörfogatából. A versenyek során azokat a jelentkezőket kerestük, akik önmagukhoz képest a leglátványosabb eredményt érték el. Ha tehát valakinek a hasa egy tábla csokoládéra kezdett hasonlítani, az kimagasló eredmény. Aki azonban 30 kg súlyfelesleggel indult a versenyben és a sörhasát tornázta le, az önmagához képest szintén kiemelkedő eredményt ért el! A sport az életünk része, ezért ne hagyjuk abba a megkezdett munkát a verseny végeztével sem! Hajrá Chilizők!

A 3. OTO Chili verseny eredményei

OTO Chili verseny eredményei  - Erzsébet Erzsébet (35): „Nagyon gyorsan eltelt ez a 10 hét. Ahogy láttam az eredményt egyre jobban tetszett. Napról napra egyre könnyebben ment, imádtam, amikor az alsó hasizmomban is éreztem a hatást, amiről addig nem tudtam, hogy létezik. Egy ismerősömnél láttam meg először a Chilit, aztán mikor kipróbáltam, nem tudtam már chilizés nélkül elképzelni a napjaim. Elsőként egészségügyi szempontból tetszik a legjobban mivel gerinckímélő, nem terheli a hátam, a derekam! Napi 5 perc tényleg elég! Kis helyen elfér, elérhető áron van, kimozdulni sem kell otthonról. Minden testrészt megmozgat, ami szükséges, hogy szép formásak legyünk. Semmivel nem is egészítettem ki a chilizést a verseny alatt, önmagában teljesen elég volt, hiszen a hasamon kívül formálja a fenék, comb, kéz izmait is! Ahogy van, imádom!”

OTO Chili verseny eredményei  - Tamás Tamás (37): „Ülőmunkát végzek. A rendszertelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód megtette hatását. Ahogy teltek a hónapok, úgy rakódtak rám a kilók. Többször próbáltam már rávenni magam a rendszeres testmozgásra, de mindig csak kifogásokat kerestem, és önámítás lett a vége. A verseny első egy-két hete igazán nehéz volt. Aztán szinte észrevétlenül lett a mozgás a mindennapjaim szerves része. Az OTO Chiliben elsősorban az tetszett, hogy úgy érhettem el látványos eredményt, hogy a gerincemet szinte meg sem terheltem. Nagyon elégedett vagyok az elért eredménnyel. Ez a siker újabb lökést adott nekem, hogy még tovább csináljam azt, amit elkezdtem, és újabb célokat tűzhessek ki magam elé, ezzel is buzdítva azokat, akik hozzám hasonló problémával küzdenek.”

OTO Chili verseny eredményei  - Katalin Katalin (37): „1. Eldöntöttem, hogy mindenképpen lefogyok és formába hozom magam, már a kisebbik gyermekem is 2 éves, így végképp elérkezett a cselekvés ideje. Ekkor jött a verseny lehetősége, tudtam, hogy a részvétel elég motiváció lesz ahhoz, hogy kitartsak az elhatározásom mellett. A 10 hét nagyon gyorsan eltelt. Az elején kellett jobban odafigyelnem arra, hogy a napi edzés - ami esetemben 300 húzást jelentett hármas fokozaton - meglegyen, később viszont ez sem jelentett problémát, ugyanis függő lettem. A Chiliben számomra az a nagyszerű, hogy az edzés rövid idő alatt elvégezhető, a gyakorlatot könnyű szabályosan végrehajtani, és hogy a többi testrészt is dolgoztatja. A 10 hét eredményével elégedett vagyok, ugyanakkor szeretnék még fejlődni, tovább formásodni.”

OTO Chili verseny eredményei  - Mihály Mihály (51): „A verseny 10 hetében statisztikát vezettem arról, mennyit Chilizek! Ez változó volt, akár napi, akár heti szinten! Az az érdekes, hogy tényleg napi 5 percre és 300-as darabszámra jött ki az átlag teljesítményem! Volt több nap is, amikor nem csináltam egyetlen darabot sem, pihentettem az izmaimat, de volt olyan is, amikor 1100 db-ot csináltam meg egyetlen nap alatt! A pihenő napokkal nem volt annyira megterhelő! A lényeg a rendszeresség volt, és a heti-havi darabszám fontossága! A Chiliben az tetszik a legjobban, hogy gyakorlatilag egyetlen mozdulatsorral több izomcsoportot is tudok edzeni! Korábban nem szívesen csináltam a hasizom gyakorlatokat, mert többször megfájdult a hátam a felülésektől! Az eredményen én is meglepődtem, mivel közben nem mértem a has körfogatomat, csak a verseny kezdetén! Persze láttam közben a változást, de arra nem számítottam, hogy 7 cm-rel lesz kisebb a has körfogatom a verseny végére! Egyszerű a dolgom jövőben, mert beálltam egy ritmusra és ezt folytatom tovább! Megismertem a korlátaimat, azon szeretnék finomítani!”

A 2. OTO Chili kockahas verseny eredményei

OTO Chili kockahas verseny eredménye - Zsolt Zsolt (30): Amikor már túl voltam majdnem 30 kg fogyáson, kíváncsi voltam, hogy le tudom -e szálkásítani magam, így kapóra jött e verseny. Minden nap reggel és lefekvés előtt chiliztem. Az elején próbáltam 5 percet edzeni folyamatosan, majd rájöttem, hogy nem megy, és felesleges is. Felraktam 4-es fokozatra, és 3*30-at húztam, fél perces pihenőkkel. Majd hetente emeltem darabszámot. Én megváltoztattam az életem táplálkozás és sport szintjén is. Kemény volt a felismerés, hogy mégsem vagyok annyira kemény, de a végére elégedett voltam az eredményemmel.”

OTO Chili kockahas verseny eredménye - Éva Éva (39): „Először a rádióban hallottam a Chiliről, ami nagyon megtetszett, mert egész más testhelyzetben mozgat meg, mint a hagyományos felülés, amitől mindig megfájdult a derekam. A hatékonysága a teljes hasfali izomlázzal rögtön felmérhető. A videón könnyűnek tűnik, de először 1 percig sem bírtam csinálni, nagyon kemény. Aztán egyre jobban ment, és éreztem a hatását. Egy kis diétával kiegészítve tuti a siker. Az biztos,hogy a verseny után is használni fogom,ez lesz az első olyan fitneszgépem,ami nem a sarokban fog porosodni!”

Az 1. OTO Chili kockahas verseny eredményei

Cintia (21): „Az első élményem elég fájdalmas volt. Olyan izomcsoportokat mozgatott meg, mind a hasamban, mind a combomban egyaránt, amiknek azelőtt a létezéséről sem tudtam. A tartásomon is sokat javított, az edzések pedig napról napra könnyebbek lettek, ezáltal a verseny végére a második fokozatról a négyesre sikerült „feltornáznom” magam. Minden korosztálynak nyugodt szívvel ajánlom, mivel az életkorának és az egészségügyi állapotának megfelelően tudja használni.”

Mária (41): „Januárban műtöttek nyaki gerincsérvvel, a műtét után sok időt töltöttem a Class FM rádió hallgatásával, és akkor figyeltem fel az OTO Chilire. Mivel én csak gerinckímélő gyakorlatokat végezhetek, így úgy döntöttem megveszem. Bátran merem bárkinek ajánlani, hiszen gerinckímélő, kis helyen elfér, nem kell kimozdulni otthonról, bármelyik napszakban végezhető a gyakorlat. Az első 3-4 napban nagyon izomlázam volt, de ahogy továbbra is használtam az Oto Chilit, az izomláz is megszűnt.”

Gábor (29): „Nagyon megörültem, amikor a futár meghozta a gépet. Behoztam a lakásba és egyből nekiálltam összeszerelni. Utána egyből neki is estem az edzésnek. Aztán jött a nagy elkeseredés. Többet vártam magamtól. Letettem 1-es fokozatra, és így lett sikerélményem. Napról-napra könnyebben ment. Később feltettem 2-es fokozatra, majd 1 hónap múlva 3-asra. Éreztem, hogy sok izomcsoportot megmozgat ez a kis szerkezet. Először nagyon éreztem az izomlázat a hasamban, ekkor már tudtam, hogy nagyon hatásos a gép. Másoknak is szívből ajánlom!”

Szabolcs (21): „Nagyon jó kihívásnak tartottam ezt az egész versenyt. Érdekelt, képes leszek-e olyan változásra ezzel a géppel 8 hét alatt, amivel én elégedett leszek, amit kitűztem magam elé. Természetesen nyomom tovább, nincs megállás a verseny végeztével sem. Cél: a teknősbéka páncél kinézetű has! Rendkívül megdolgoztatja az izmokat, és nem csak a hasat. Kéz, láb, fenék! Kösse fel a gatyáját, aki belevág, de ha megvan az elhatározás, az akaraterő, akkor nem lesz gond! A verseny engem is megtanított arra, hogy kellő kitartással el lehet érni azt, amit szeretnénk!”

Norbert (18): „A verseny előtt csináltam például lábemelést, felülést és a társait , de ezekkel nem értem el nagyon eredményt, csak erősödött a hasam. Aztán megpróbáltam az OTO Chilit is, és már az első pár hét után láttam az eredményét. Onnantól nem volt megállás, csináltam. Természetesen nem hagyom abba a Chili használatát a verseny végeztével. Nagyon tetszik az eredmény, amit elértem eddig vele, de ennél még jobban meg akarom formálni a hasam, és úgy gondolom ez egy nagyon jó termék erre a célra. Kellemes volt, hogy végre éreztem azt a hasi területet, amit már régóta formálni szerettem volna. Amíg még nem tudtam jól csinálni az edzést, persze fájt a hátam, mert rosszul csináltam. Ahogy azonban ráéreztem, nagyon kellemes volt vele dolgozni. Rendesen izzadtam a gépen. Szóval mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki, nekem nagyon sokat segített, és ahogy láttam a többi versenyzőn,nekik is bevált.”

Gábor (43): „Fiatalon rendszeresen sportoltam, de az idő múlásával és a napi tevékenységeim átalakulásával elmaradt a sport az életemből. Ebben az évben eldöntöttem, hogy leadok pár kilót, átrendezem az étrendem és mozogni fogok. Azt hittem, hogy a reklámban hallott napi 5 perc, az semmi! De ez nem így volt. Hihetetlen, hogy ennyire egyszerű gyakorlat milyen hatékony, már az első néhány széria után éreztem, hogy ezt nem hiába csinálom. Az OTO Chili a kevés szabadidőmből egy tényleg nagyon kevés elvételével lehetőséget adott a mozgás örömét újból érezni.”

OTO Chili kockahas verseny eredményei 1 OTO Chili kockahas verseny eredményei 2 OTO Chili kockahas verseny eredményei 3 OTO Chili kockahas verseny eredményei 4 OTO Chili kockahas verseny eredményei 5 OTO Chili kockahas verseny eredményei 6 OTO Chili kockahas verseny eredményei 7 OTO Chili kockahas verseny eredményei 8 OTO Chili kockahas verseny eredményei 9 OTO Chili kockahas verseny eredményei 10 OTO Chili kockahas verseny eredményei 12 OTO Chili kockahas verseny eredményei 13 OTO Chili kockahas verseny eredményei 14

webshop

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből híreinkről és kedvezményeinkről!