Megrendelem az OTO Swing fizikoterápiás eszközt

A Megrendelés gomb megnyomása után Ön egy e-mailt fog kapni. Az abban szereplő linkre kattintva tudja véglegesíteni rendelését. Kérjük, amennyiben az e-mailt nem kapná meg, ellenőrizze a megadott e-mail címet.

 

Mostantól a Simple online fizetési rendszerén keresztül is vásárolhat nálunk

Örömmel értesítjük kedves Ügyfeleinket, hogy az Önök minél magasabb szintű kiszolgálása és kényelme érdekében a mai naptól bevezettük a Simple rendszeren keresztül történő fizetési lehetőséget. Ennek köszönhetően gyorsan és biztonságosan rendelhetik meg termékeinket a nap 24 órájában. Ráadásul a Simple valamennyi (VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro és American Express) kártyatípust támogatja, így mostantól ezek bármelyikével vásárolhatnak nálunk.

Biztonsági információk

A Simple online fizetési rendszer 2015. január 16-ától az SSL-ről a TLS (v.1.2.) protokollra váltott annak érdekében, hogy az adatok áramlását a lehető legbiztonságosabb módon kezelje. Az új verzió olyan funkciókat is támogat, amelyeket a korábbi verziók nem. Így, amennyiben régi verziójú böngészőt használnak, mint például az Internet Explorer 6-ot, a kiszolgáló nem fogja támogatni az online fizetéseket. Ezért kérjük Önöket, hogy a tranzakciók megkezdése előtt böngészőiket frissítsék a legújabb verzióra!

Bízunk benne, hogy az új szolgáltatásunk elnyeri a tetszésüket!

Cégként / egyéni vállalkozóként veszi a készüléket?
Kérjük, válasszon az alábbi vásárlási lehetőségek közül.
Hogyan tervezi az áru átvételét?
Számlázási cím
Tervezett kiszállítási dátum
* A kiszállítás reggelén sms értesítést küld a GLS az Ön telefonjára.
*Amennyiben nem tud most konkrét dátumot megadni, kérjen telefonos egyeztetést!
Megrendelt mennyiség
darab
Fizetési mód
Honnan értesült a termékeinkről? *
* A válaszadás nem kötelező!

Fenntartjuk a jogot a szállítási határidő módosítására előre nem látható készlethiány miatt. Ilyen esetben e-mailben tájékoztatjuk Önt.

A Megrendelés gomb megnyomása után Ön egy e-mailt fog kapni. Az abban szereplő linkre kattintva tudja véglegesíteni rendelését. Kérjük, amennyiben az e-mailt nem kapná meg, ellenőrizze a megadott e-mail címet.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből híreinkről és kedvezményeinkről!