Szakvélemény – OTO Premium Masszázsfotel

Az OTO Premium masszázsfotel kipróbálása várakozáson felüli élményt nyújtott számomra. Ha még lehet fokozni az OTO Zen fotellel átélt masszázsélményt, akkor az OTO Premium fotel ezt meg is teszi úgy, hogy a továbbfejlesztett funkcionalitás nem megy a modern design rovására, mégis nagyobb testalkatú emberek is bátran használhatják a szélesebbre kialakított ülésátmérő és hosszabb támlamagassága miatt.

Itt már valóban tetőtöl-talpig masszázsélményben van része az embernek, hiszen a karokat, kezet és a lábakat is körbeölelve masszíroz a fotel, tehát a kibővített légpárnás masszázstechnika már nem csak a csípő területén, hanem a karokon és lábszárakon is dolgozik a még pihentetőbb érzés eléréséhez.

Örömmel tapasztaltam, hogy a masszázsgörgők sebességét, intenzitását, sőt egymástól való távolságát és a gerinctől való távolságát is beállíthatjuk. Mindezzel az OTO Premium még közelebb kerül a kézi masszázs által nyújtott variációs lehetőséghez és személyre szabottsághoz illetve a be nem tartott előírások által okozott esetleges kellemetlenség kiküszöböléséhez. A masszázsmódok számának növelése még nagyobb szabadságot enged nekünk az egyéni masszázsprogramunk kialakításában a beállítás során.

A legnagyszerűbb dolog, hogy meg is állíthatjuk a görgőket egy adott területen, így célirányosabban kezelhetjük a problémánkat. Ez már tényleg olyan, mint mikor szólunk a masszőrnek, hogy melyik területre fókuszáljon.

További remek fejlesztés, hogy korábbi kontraindikált felső nyaki-, háti- és gerincproblémák esetén is használhatjuk a fotelt külön a csípő lábak, karok, kezek területén, kihagyva a gerinc felső területe körüli terület masszázsát.
Eddig nem tapasztaltam még masszázsfotelek kipróbálása során, hogy az izmokat nyújtani is tudnák, de az OTO Premium fotel speciális (Thai) funkciójával ezt is eléri, mivel a testet hátra is tudja feszíteni a lábakat pedig lefelé, ezzel még teljesebbé teszi a masszázst.

Újdonságként hatott rám a kar, kéz- és ujjak masszázsfunkció is, melyet masszőrként igazán élvezetes volt a folyamatosan igénybe vett kéz izmaimnak.

Az OTO Premium masszázsfotelt mindazoknak ajánlanám, akik időhiányban szenvednek, de mégis szeretnének törődni az egészségükkel oly módon, hogy egy komplett masszázsélménnyel gazdagodjanak.


A szakvéleményt készítette:

Kontra Krisztina,
gyógymasszőr, spa terapeuta