Hol próbálhatod ki a termékeinket?

A Mediwel bemutatótermében, a 1033 Budapest, Hévízi út 1. szám alatt szeretettel várunk az alábbi nyitva tartási időben:

Nyitvatartás:
Hétfő 9:00 – 19:00
Kedd 9:00 – 18:00
Szerda 9:00 – 18:00
Csütörtök 9:00 – 18:00
Péntek 9:00 – 17:00

Kerül-e bármibe a gépek kipróbálása?

Természetesen nem. Termékeinket díjmentesen és vásárlási kötelezettség nélkül próbálhatod ki!
Amikor megérkezel hozzánk, ügyfélszolgálati munkatársaink bekísérnek kellemes légkörű helyiségbe, ahol minden egészségmegőrző és masszázstermékünket kényelmesen kipróbálhatod. Vendégünk vagy egy finom kávéra vagy teára is!

Fontos nekünk az egészséged! Ezért termékeink kipróbálásakor ügyfélszolgálati munkatársaink pár perces beszélgetéssel feltérképezik egészségi állapotodat, kondíciódat annak érdekében, hogy a választott készülék biztonsággal ajánlható-e a számodra. Felkészült kollégáink munkáját külsős belgyógyász és gyógytornász orvosszakértőink is segítik, így felmerülő kérdéseiddel bátran fordulhatsz hozzánk!

Ha még sosem jártál nálunk és nem ismered gépeinket, szívesen bemutatjuk neked a teljes termékpalettánkat. Tesztelheted alakformálóinkat és fitneszeszközeinket, és élvezheted a masszázsgépeink nyújtotta kényeztetést.

Ha egy bizonyos terméket keresel

Ha konkrét terméket szeretnél kipróbálni, akkor kollégáink bemutatják neked a készülék helyes használatát, és tanácsokat adnak az otthoni használatra vonatkozóan.

Ha a kipróbálást követően vásárolni szeretnél

Minden raktáron lévő termékünket a helyszínen megvásárolhatod és hazaviheted, méretesebb termékek esetén kérheted házhoz szállítást. Egészségmegőrző készülékeink mellé minden esetben olyan információs csomagot adunk, amely tartalmazza a készülék összeszerelését (ha szükséges), a helyes használatot bemutató füzetet, valamint a jótállást.

Ha kérdésed merül fel a megvásárolt készülékkel kapcsolatban

Elégedettséged a vásárlást követően is fontos számunkra, ezért a készülékkel kapcsolatos kérdéseiddel (ha pl. bizonytalan vagy a használatot vagy a karbantartást illetően) bármikor fordulj hozzánk bizalommal!