Erősebb, izmosabb testre vágysz, de nincs rá napi több órád?

Edzőterem helyett inkább otthon vagy az irodában edzenél?

Ha nincs időd, vagy nem szeretnél heti 3-4 alkalommal edzőterembe járni, keress olyan megoldást, amely illik a napirendedhez. Válassz egy olyan komplex edzésformát, amely napi néhány perc befektetéssel pár hét alatt szemmel látható változásokat eredményez a testeden, pár hónap alatt pedig teljesen átalakulsz és egy erősebb, izmosabb önmagad leszel!

Scorpion pushUP Edzésterv Tapasztalatok A találmányról

Ha alig van időd mozogni, akkor neked a legütősebb edzés kell!

Ha csak napi pár perced van edzeni, akkor számodra az a legjobb és legeredményesebb testformáló, erősítő gyakorlat, amely egyszerre több izomcsoportot mozgat meg.

Miért jó, ha egyszerre több izomcsoportod dolgozik?


›   Időt spórolsz vele.
›   Minél több izmot mozgatsz meg, annál hatékonyabb az edzés, és annál több zsírt is égetsz el.
›   Minél több izmot szedsz magadra, az izomtömeged annál több kalóriát éget el.
›   Mivel egyszerre több izmot edzel intenzíven, a változást rövid időn belül érezni, látni fogod magadon.

Lehet, hogy most elbizonytalanodtál. Talán nem vagy elég erős ahhoz, hogy ilyen kemény edzéseket végezz?


Ha évek óta nem mozogtál semmit, ha irtó rossz a kondid, és egy közepesen nehéz súlyzót se bírnál megemelni, akkor is olvass tovább!

Ugye milyen jó lenne kezdőként is ugyanazt az edzés-hatásfokot elérni, amit a profik? Szeretnéd kihagyni a felfejlődés gyötrelmes és időigényes állomásait, és MÁR AZ ELSŐ EDZÉS ALKALMÁVAL learatni az edzés maximumát?

Figyelj csak!

Találtunk egy edzésformát, ami a te gondjaidat is megoldhatja!

Egy kaliforniai feltaláló hosszú évek munkájával kikísérletezett egy komplex otthoni edzőgépet, amely időhiányban szenvedő amerikaiak ezreinek segített megoldani a testedzés, fogyás, izomépítés problémáját. A legjobb benne, hogy nem számított, milyen kondiban kezdték el az edzéseket, mert mindegyikük képes volt ELSŐRE végrehajtani a feladatokat és pár perc alatt a lehető legtöbb izomcsoportot átmozgatni a cél érdekében.

Eredményeik pedig 4-6 hét után kivétel nélkül látszódtak a tükörben:
›   izmosabb,
›   definiáltabb
›   tónusosabb
›   karcsúbb
›   feszesebb test

EZT KERESED TE IS, UGYE?

Megoldás több problémára egyetlen edzőgéppel

Izmosabb, erősebb testet építesz

A formás test nem csak azért fontos, mert tetszetős. Az erős felsőtest, a masszív kar és vállizmok, az edzett törzsizmok a mindennapi tevékenységeink során is rendkívül fontosak. A férfiak szeretnének izmos felsőtestükkel erőt sugározni, és a nők sem kedvelik magukon a petyhüdt, cseppfolyós részleteket.

Nem rabolja az idődet

Nincs mindenkinek kellő elszántsága sem ideje, hogy másfél órát edzőteremben töltsön, utazgasson, mindezt egy héten többször. Ha csak 10-15 perced van az edzésre, akkor egy intenzív és hatásos izomerősítő gyakorlatsor kell, az otthonodban.

Edzettségi szintedtől függetlenül hatásos

Nem számít, hogy kezdő vagy profi szinten vagy. Az edzőgéppel végzett izommunka önmagában is hatásos és minden szinten ugyanolyan eredményes. A rosszabb kondiban lévők számára is elérhető az intenzív, izomerősítő és zsírégető edzés, és széles tömegek tudnak napi néhány perces mozgással erősebb, izmosabb testet építeni. A profiknak új alternatívát, egy szórakoztató és további fejlődést biztosító edzésmódot kínál, amit beépíthetnek a napi rutinba.

Sportsérülések után, a rehabilitáció idején is használhatod

A vállak és a karok sérüléseiből azért nehéz felépülni, mert általában óvjuk-védjük, nem mozdítjuk a sérült területet, ahelyett, hogy szakszerűen mozgatnánk és így segítenénk a regenerálódást. Sérülés után az izmok leépülnek, az ízületek mozgástartománya már néhány hét alatt úgy beszűkül, hogy képtelenek vagyunk még a napi rutinfeladatok elvégzésére is. Fontos volt az is, hogy az új edzőgéppel könnyített módban edzhető legyen a sérült testrész, hogy minél gyorsabban visszanyerhesd a régi formád.

Amerika kedvence, a Scorpion PushUp komplex otthoni edzőgép megérkezett!

A Scorpion PushUp a világ egyik leghatékonyabb gyakorlatára, a fekvőtámaszra épít, de jelentősen kitágítja a fekvőtámasz kereteit. Az ízületeidet kímélő, különleges, hintáztató, úgynevezett hibrid fekvőtámaszt tesz lehetővé, azaz:

egy központi hengeren történő billenő mozgás révén a klasszikus (földön) és az emelt (széken vagy labdán végzett) fekvőtámasz közti utat járja be. Ez az edzésforma sokkal szórakoztatóbb és kíméletesebb, mint a talajon végzett fájdalmas és monoton fekvőtámaszozás.

A Scorpion PushUp-pal a fekvőtámasz végre nem büntetés, hanem hatékony edzésforma!

A fekvőtámasz hatása rendkívüli: 8 izomcsoportot dolgoztat egyszerre.

A fekvőtámaszban végzett karhajlítás-nyújtás a világon az egyik legjobb, legkomplexebb, leghatékonyabb gyakorlat. Ez az egyetlen mozgássor képes a tested egészének a megformázására és erősítésére.

A karhajlítások-nyújtások révén a teljes felsőtest – a folyamatosan fenntartott planking pozíció miatt pedig -, az alsótest izmai egyszerre dolgoznak.

A fekvőtámasz az egyetlen mozgás, ami egyszerre dolgoztatja a váll, a kar, a mellkas, a törzs és a hát, valamint a fenék, a comb és a vádli izmait.

A fekvőtámasz formál, izmokat épít, erősíti az inakat és edzi a felsőtest tolóizmait, hogy a test alsó részével és a törzzsel összhangban dolgozzanak. A fekvőtámaszban végzett karhajlítás- és nyújtás:

›  Látványosan formálja az egész testet
›  Intenzíven égeti a zsírt
›  Fokozza az anyagcserét
›  Növeli a stabilitást
›  Erősíti a csontokat 

De a fekvőtámaszt a földön is lehet végezni, miért kell egy edzőgép hozzá?

Mert a fekvőtámaszt szabályosan kivitelezni nagyon nehéz, kezdőknek szinte lehetetlen. A fekvőtámaszt azért nem lehet szép fokozatosan, kisebb ellenállással elkezdeni és szépen lassan növelni a rezisztenciát, mert rögtön a teljes testsúlyod 65-75%-át meg kell tudnod emelni! Átlagos kondícióval viszont még 2-3 szabályos fekvőtámaszt is kihívás megcsinálni! A nőknek már a szabályos fekvőtámasz pozíció kivitelezése is nehézséget jelent, sokan ezért végzik könnyített térdelőtámaszban a fekvőtámaszt. Így viszont az alsótest izmai alig dolgoznak.

A Scorpion PushUp nem a fekvőtámaszt találta fel újra, hanem annak a módját, hogy beállíthasd, egyénre szabhasd a gyakorlat nehézségi fokát. A gép 15 nehézségi fokozatban állítható. Így akár most kezdesz bele, akár már edzettnek számítasz, a saját szintednek megfelelően te választhatod meg azt a nehézségi fokot, ahol még el tudod végezni ezt az izomerősítő gyakorlatot. Az erőnléted növekedésével pedig emelheted az ellenállás mértékét.
Ezzel a géppel már az első edzésed is olyan intenzív lesz, amilyenre a földön végzett fekvőtámasz-próbálkozásokkal csak hónapok múlva, vagy soha nem lettél volna képes!

Ha kezdő vagy:

azonnali sikerélményed lesz egy olyan gyakorlatsorral kapcsolatban, ami korábban nagyon nem ment, és minél többet edzel, annál többre leszel képes! Közben szórakoztató, napi néhány perces edzésekkel észrevétlenül átformálhatod

Ha edzettebb vagy:

és meg tudsz csinálni jó pár fekvőtámaszt, akkor a Scorpion PushUp segítségével igazi hard core fekvőtámasz variációkkal színesítheted az edzésedet. A géphez tartozó csúszkák segítségével a fekvőtámasz új dimenzióit hódíthatod meg!

Nézzük át, mit nyersz a Scorpion PushUp-pal!

Rövid időn belül (4-6 hét) látványos eredményt érhetsz el a testformálásban és izomerő-növelésben mindössze egyetlen gyakorlattal és napi pár perc időráfordítással!
Mindegy, milyen nehézségi szinted választod, amit a fekvőtámasz kínál, annak minden hasznát learathatod!
Végre nőként is könnyedén végezhetsz szabályos fekvőtámaszt már a legelső edzéstől kezdve!
Nincs többé olyan, hogy néhány ismétlés után elgyengülsz és feladod, mert a saját edzettségi szintedhez beállított géppel akár 50-100 fekvőtámaszt is tudsz majd nyomni!
Ha edzett vagy, a Scorpion Pushup csúszkáival a különböző fekvőtámasztípusokat gyorsan tudod váltogatni, erre a hagyományos fekvőtámasz közben nem lennél képes.
A mellkasi alátámasztásnak köszönhetően helyes tartásban végzed a fekvőtámaszt, így nem fájdul meg a derekad. A személyi edzők szerint ráadásul 5 szabályos fekvőtámasszal többet érsz, mint 50 szabálytalannal.
A gép megkönnyíti a baleset utáni rehabilitációt, mert használata sem a térdet, sem a derekat nem terheli túl és a kisebb ellenállás szintjéről kezdhető a felépülés. Váll és karsérülések utáni mozgásformának kimondottan javasolt!

A nőknek ezért jó a Scorpion PushUp komplex edzőgép:

A Scorpion PushUp-on speciálisan nőknek kifejlesztett mellkastámaszt találsz, mert így az alátámasztás nem a mellekre, hanem ténylegesen a mellkasra kerül. Az edzés a saját edzettségi szinteden, egy kellemes pózban hintáztatva indul és rendkívül szórakoztató. De aztán ne csodálkozz, ha a pasid lenyúlja az edzőgépedet!
A nők felsőtest izomzata jellemzően gyengébb, mint a férfiaké, pedig ugyanúgy szükségük van az erős törzsizomzatra, a feszes hasizmokra és a karizomerőre. Ha magadat elbírod, elbírsz bármivel!
Vége a térdeplős fekvőtámaszoknak és az érzésnek, hogy a harmadik karhajlítás-nyújtás után feladod. A Scorpionnal már az első alkalommal is végre tudsz hajtani akár több szabályos fekvőtámaszt is.

A férfiaknak pedig ezért:

A fekvőtámasz az erő, az állóképesség jelképe ősidők óta. Ha eddig nem tudtad, a Scorpion PushUppal te is képes leszel a saját súlyodat megemelni már az első edzéseden. Ez remek érzés, próbáld csak ki!
Napról napra erősebb leszel. 20-25 percnél többet nem kell és nem is érdemes az edzésre fordítanod, mert a Scorpionnal egyszerre 8 izomcsoportot mozgatsz meg: rendkívül intenzív edzés során építhetsz izmot és égetheted a zsírt.
A vállat, a kart, vagy a mellkast ölelő zsírréteget érdemes ledolgozni, hogy szép feszes izmokat növessz a helyére és erőt sugározz velük. A pocakodon cipelt és a derékbőségedet alkotó (viscerális vagy zsigeri) zsírtól viszont mindenképp meg kell szabadulnod, mert súlyos betegségeket (szívbetegséget, magas vérnyomást, diabéteszt és anyagcsere zavart) okozhat.


Készen állsz a legújabb testformálásra?

Ne habozz, határozd el magad és vágj bele az edzésbe! Vesztenivalód nincs, hiszen ha nem tetszik, 14 napon belül visszaküldheted, és mi visszafizetjük az árát!

Építs izmot, égess zsírt és formáld az alakod a Scorpion PushUp-pal, érd el vele kitűzött céljaidat!

Scorpion pushUP otthoni edzőgép

Listaár: 39 370 Ft
Nettó listaár: 31 000 Ft
VIP Klubtagoknak: 19 050 Ft

Nettó VIP Klub ár: 15 000 Ft

Mediwel Kft. budapesti bemutatóterem

1033 Budapest, III. kerület, Hévízi út 1.
E-mail: info@mediwel.hu
Telefon: +36 20 545 44 55Mediwel bemutatóterem Debrecen

4025 Debrecen, Hatvan utca 6.
Telefon: +36 30 325 7921