12 hetes SCORPION PUSHUP teszt és VERSENY

Hozd ki magadból nyárra a maximumot, legyen végre olyan a tested, amilyet megálmodtál! Legyél a Scorpion PushUp Elit30 tesztcsapat tagja!

 

Itt a 12 hetes testformáló kihívás! 30 kiválasztott ingyen sporteszközt kap!

Tarts velünk, legyél az elit SCORPION PUSHUP Tesztcsoport tagja és formáld át a tested eredményesen!

Most Nagy Viktor vizilabda kapus kedvenc edzőgépével izmosodhatsz, formálódhatsz, ingyen.

Ha az elhatározás és a motiváció már megvan, mi hozzáadunk egy hatékony eszközt, egy komplex, minden izmot megmozgató, szuper edzőgépet, neked csak a változást kell dokumentálnod hozzá!

Kíváncsi vagy, hogy 4-8-12 hét alatt – rendszeres, napi néhány perces intenzív edzéssel - mennyit tud változni a tested, az izomzatod, és hány kilótól tudsz megszabadulni?

 

 

A Scorpion PushUp-pal végre neked is sikerülni fog nyárra a legjobb formádat hozni!


Ha te vagy a szerencsés kiválasztott, akkor ingyen rendelkezésedre bocsájtunk egy SCORPION PUSHUP-ot, amellyel néhány hét alatt teljesen újraformálhatod a tested. Ez a komplex otthoni edzőgép egyetlen mozdulattal több izomcsoportot mozgat át, ezért rendkívül intenzív izomerősítésre és zsírégetésre képes.  

Szeretnél többet megtudni róla?

Szeretnél a 30 szerencsés Scorpion Pushup tulajdonos között lenni?
A nevezéshez csak egyetlen egyszerű feltételt kell teljesítened:

Küldj nekünk egy teljes alakos (1 hónapnál nem régebbi) fényképet és egy motivációs levelet, melyben leírod nekünk, hogy miért szeretnél a Scorpion PushUp Elit30 tesztcsapat tagja lenni. Mi a fő célod az edzésekkel, izmosabb, erősebb szeretnél lenni, a felesleget szeretnéd leadni vagy szálkásodni, izmosodni szeretnél, esetleg egészségesebb és fittebb akarsz lenni?
 

Ide várjuk a jelentkezésed 2018.03.18-ig: E-MAIL 


Ha téged választunk csapattagnak, feladatod a program alatt:
Szeretnénk, ha edzéseidről beszámolnál nekünk és a neked szurkoló közönségnek. Készíts magadról, edzéseidről, képet és/vagy videót. Dokumentáld nekünk blogon, vlogon vagy egy zárt Facebook csoportban, hogy ment a napi edzés, mi volt aznap könnyebb vagy nehezebb esetleg. Hogyan növelted az edzéseid intenzitását napról napra, milyen új szokásokat vettél fel, esetleg milyen rosszakat hagytál el teljes életmódodban. Heti szinten minimum 5 alkalommal 10-15 percet kell használnod a komplex edzőgépet. Az edzés mellett fontosnak tartjuk, hogy étkezésed is kiegyensúlyozott legyen. Egy egyelőre titkos, szuper „TestŐR” fog étkezési és edzési tanácsokat adni neked menet közben. Így nem lesz más dolgod csak a kemény edzés és az egészséges ételek elfogyasztása.  Izgulsz már?

Kezdhetjük is?

A 12. hét végén tartunk egy szavazást a versenyzők által elért kimagasló eredményekről. 

FŐDÍJ
A legimpozánsabb fogyást vagy izmosodást felmutató versenyzőnk 100 000 Ft fődíjat vihet haza, 
a második helyezett 50 000 Ft-ot, a harmadik helyezett pedig egy 30 000 Ft-os vásárlási utalványt nyer a Mediwel fitness-wellness és relaxációs termékekhez.
 

webshop

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből híreinkről és kedvezményeinkről!