Mostantól már a SPORT FLABéLOS is elérhető részletfizetési konstrukcióban, ráadásul 0 Ft-os önerővel!

Az idő-és helytakarékos, innovatív sporteszköz mostantól már 0 Ft-os önerővel is megvásárolható, és a havi törlesztőrészlet mértéke* 12 hónapos részletfizetés esetén 15 750 Ft (0% THM) is csak egy havi kondibérlet árával ér fel.

* választott futamidő függvényében

Választható konstrukciók:

 • 0 Ft önerővel, banki hitelre, 12 hónapos részletfizetés esetén, havi 15 750 Ft-ért (0% THM)**1;
 • 0 Ft önerővel, banki hitelre, 5 hónapos részletfizetés esetén pedig havi 37 800 Ft-os részletre (0% THM)**1lehet az Öné!

 

A fenti részletfizetés konstrukciók, csak magánszemély által, otthoni használatra szánt készülékvásárlás esetén érvényesek. A különböző banki részletfizetési konstrukciók a SPORT FLABéLOS sporteszköz normál árára (189 000.-Ft) vonatkoznak.

A banki részletfizetési konstrukció más akcióval nem összevonható.

**További részletekért, vagy kérdés esetén, valamint a különböző futamidők kiválasztása céljából hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 20/779 4070 telefonszámon, vagy írjon nekünk emailt az info@mediwel.hu email címre.

 

A megrendelt áru a Mediwel ügyfélszolgálati irodájában történő személyes átvétellel és házhoz szállítással is kérhető. Amennyiben a terméket nem személyesen veszi át, akkor a kiszállítás díja Budapestre és vidékre egységesen 5 000 Ft.

Árazásos példa: Önerő: 0 Ft, hitelösszeg: 189 000 Ft, éves kamat: 0%, éves kezelési díj: 0%, futamidő: 12 hónap, havi törlesztő részlet: 15 750 Ft, THM: 0%, hitel teljes díja: 189 000 Ft, Fogyasztó által fizetendő hitel teljes összege: 189 000 Ft. A Fogyasztó által fizetendő teljes összeg az önerővel együtt: 189 000 Ft.

FELTÉTELEK, szükséges dokumentumok

Áruhitel igénylésére azok a 18. életévüket betöltött, természetes személyek jogosultak, akik az alábbi feltételeknek megfelelnek:

FELTÉTELEK, szükséges dokumentumok
 • Magyarországon levő állandó lakcím
 • minimum 30 000 forint havi nettó rendszeres jövedelem, mely után az előírt közterhek megfizetésre kerültek
 • munkahelyen, vagy munkavégzés helyén, vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
 • nyugdíjasok, nevelőszülők esetében a lakcím kártyára bejegyzett tartózkodási címen, vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
 • munkaviszonyában nem áll próbaidő vagy felmondás alatt
 • ne szerepeljen a negatív – azaz a rosszul fizető adósokra vonatkozó – KHR listán, illetve a Banknál meglévő hitelein ne legyen fizetési elmaradás

Szükséges dokumentumok:

 • érvényes állandó személyi igazolvány,
 • vagy érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya,
 • vagy új típusú kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya,
 • vagy érvényes útlevél és lakcímkártya
 • érvényes adóigazolvány

Lakcímet igazoló egyéb okmányok:

Két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló bankszámlakivonat, vagy telefonszámla, illetve ezek hiányában gáz-, villany-, víz-, kábeltelevízió-, táv-hő-, közös költségszámla (a szolgáltató által kiállított eredeti számla másolata).

Jövedelmet igazoló okmányok:

 • Munkavállaló esetében: 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás
 • Vállalkozó esetében: Vállalkozók esetében az adóhatóság által érkeztetett előző évi Szja-bevallás, vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás
 • Nyugdíjas esetében: Utolsó nyugdíjszelvény és nyugdíj törzslap, vagy bankszámlakivonat, vagy utazási igazolvány és nyugdíjszelvény, vagy tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről. Rokkant nyugdíjasok esetében határozat a rokkant nyugdíj megállapításáról

A Mediwel és a Bank a hitelbírálat során egyéb dokumentumokat is bekérhet.

1Ez az ajánlat az Ötödölő_A (OT_A) és Tizenkettedelő (TIZ12A) konstrukciókra vonatkozik, minden SPORT FLABéLOS FS-13 termékre. A konstrukciók 2016. május 17-től érhetők el, átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén. Ötödölő_A (OT_A) konstrukció esetén 37 800 és 500 000 Ft hitelösszeg között 5 hónapos futamidőre, Tizenkettedelő (TIZ12A) konstrukció esetén 15 750 és 500 000 Ft hitelösszeg között 12 hónapos futamidőre, a kamat 0%. Az éves kezelési díj 0%. THM 0,0% 500 000 Ft hitelösszegnél 5 vagy 12 hónapra, a hitel teljes díja 0 Ft. Fogyasztó által fizetendő teljes összeg: megegyezik a hitel összegével, valamint a törlesztő részletek összege: megegyezik a hitelösszeg és a futamidő hányadosával. A kamat típusa rögzített (a bank nem jogosult a hitelkamatot egyoldalúan módosítani). Az önerő minimum 0%, a vételár az adott terméknél feltüntetett forint összeg. A Mediwel Kft (1037 Budapest, Vörösvári út 107.) a Budapest Bank Zrt. pénzügyi közvetítője (függő ügynöke.) A hitelbírálat jogát a Budapest Bank Zrt. minden esetben fenntartja és a hiteligénylés bírálatakor önerőt kérhet be. Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek. A részletes feltételekről, költségekről és a pontos THM-ről érdeklődjön a Mediwel Kft-nél, a Mediwel Kft honlapján (www.mediwel.hu), vagy a Mediwel Kft. 06-20-779-4070-es telefonszámán! A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A Mediwel Kft. és a Budapest Bank alávetette magát a Magatartási Kódex előírásainak.

webshop

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből híreinkről és kedvezményeinkről!