Megrendelem a SPORT FLABéLOS-t

Sport Flabelos

 

Cégként / egyéni vállalkozóként vásárolod a készüléket?
Magánhasználat céljából vásárolod a készüléket (havi maximum 40 óra üzemidő)?
Szalonban szeretnéd üzemeltetni?
Kérjük, válasszon az alábbi vásárlási lehetőségek közül.
Hogyan tervezed az áru átvételét?
* Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy külföldre történő szállítás esetén egyedi árak érvényesek. Kérjük, hogy a részletekért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal!
Számlázási cím
Megrendelt mennyiség
darab
Fizetési mód
Honnan értesültél a termékeinkről? *
* A válaszadás nem kötelező!

Fenntartjuk a jogot a szállítási határidő módosítására előre nem látható készlethiány miatt. Ilyen esetben e-mailben tájékoztatjuk Önt.

A Megrendelés gomb megnyomása után Ön egy e-mailt fog kapni. Az abban szereplő linkre kattintva tudja véglegesíteni rendelését. Kérjük, amennyiben az e-mailt nem kapná meg, ellenőrizze a megadott e-mail címet.

FONTOS TUDNIVALÓK:

1. Kiszállítás

Ön személyes átvétel választása esetén a 1037 Budapest Vörösvári út 107. szám alatt található irodánkban veheti át készülékét, előzetes időpont egyeztetés után. Erre azért van szükség, hogy biztosítsuk az Ön zavartalan kiszolgálását!

Amennyiben kiszállítást kér tőlünk, Budapestre és vidékre egységesen 2 700 Ft ellenérték fejében szállítjuk ki a készüléket. Ez a kiszállítási díj azonban az időszakos, ingyenes házhozszállítási akcióink esetében természetesen 0 Ft.

A szállítási feltételek csak Magyarország területén belül érvényesek.

2. Szavatosság

Az 1997. évi CLV. számú fogyasztóvédelmi törvény 2.§. értelmében fogyasztónak csak azokat a magánszemélyeket tekinthetjük, akik magáncélú felhasználásra vásárolják a berendezést. A fogyasztóknak a 151/2003. (IX.22.) kormányrendeletben szabályozott 1 éves jótállást biztosítjuk a FLABéLOS SPORT készülék vásárlása esetén.

Egyéb személyeknek (gazdasági társaságok, magánvállalkozások) 1 éves szavatosságot biztosítunk.

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből híreinkről és kedvezményeinkről!