5 000 Ft50 000 Ft

Szívből jövő ajándék!

Lepd meg szeretteidet Mediwel ajándékutalványokkal!

 

Hogyan működik a Mediwel ajándékutalvány?

Válaszd ki a megvásárolni kívánt értéket:

  • 5 000 Ft
  • 10 000 Ft
  • 50 000 Ft

Tedd a kosárba, majd válaszd ki, hogy postai úton, vagy személyesen szeretnéd átvenni.

Az ajándékutalvány a kiállítás dátumától számított 1 éven belül felhasználható és beváltható a Mediwel Bemutatótermében személyes vásárláskor, illetve felhasználható az utalványon szereplő egyedi kuponkód segítségével a webshopban is.

Az érvényesség lejártát követően az utalvány nem használható fel, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód.

Kiürítés
Cikkszám: ajandekutalvany Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Az ajándékutalványon feltüntetett összeget az utalvány birtokosa bármely termékre beválthatja. Az utalvány birtokosa az ajándékutalványt a rajta feltüntetett összeg erejéig használhatja fizetőeszközként, amennyiben a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint az utalványon rendelkezésre álló összeg, úgy a különbözetet más fizetőeszköz (készpénz, bankkártya, másik ajándékkártya) segítségével kell/lehet megfizetni.
Az ajándékutalvány tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek az utalvány a birtokában van. Az ajándékutalvány bárkire szabadon átruházható. Az ajándékutalvány egyenlege készpénzre nem váltható, az utalvány visszavásárlására nincs mód. Az ajándékutalvány a kiállító Mediwel Kft. aláírásával érvényes. Az utalvány sokszorosítása tilos. Sérült vagy hamis (fénymásolt, módosított, stb.) utalványt nem áll módunkban elfogadni.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Utalvány értékek:

5000, 10000, 50000