Kedves Vásárlónk!

Sajnos a szájmaszkok előállítási ára a nemzetközi piacokon többszörösére emelkedett a megnövekedett kereslet és az alapanyagárak emelkedése miatt. Ezért kénytelenek voltunk mi is árakat emelni, bár nagyon reméltük, hogy ezt elkerülhetjük.  Az eddig beérkezett rendeléseket igyekszünk mielőbb, a megrendelt áron teljesíteni. 

Megértésüket köszönjük!

1 490 Ft

Listaár: 1 490 FtVIP Klubtagoknak: 1 290 Ft

› VIP KLUBTAG SZERETNÉK LENNI!    VIP Klubtag vagyok, belépek95%-os szűrő hatású, KN95 besorolású arcmaszk, egyszer használatos.

A KN95 besorolású légzésvédő maszkok a műtősmaszkoknál pontosabban illeszkednek az arcra, ezért jobban képesek meggátolni a maszk és az arcbőr közötti levegő beáramlását a légzőszervekhez.

Előírásszerű viselése estén a KN95 légzésvédő szűrőképessége jobb, mint a szokásos zöld 3-rétegű orvosi maszk. Viszont a fertőzés kockázatának 100%-át még a teljesen megfelelő viselés mellett sem lehet kiküszöbölni.

Ez a termékünk hamarosan beérkezik a magyarországi raktárunkba, ezért előrendelést tudunk elfogadni.

A szállítmány hamarosan érkezik, terveink szerint a jövő héten el tudjuk kezdeni a kiszállítást, postázást (amennyiben a vámon zökkenőmentesen átjutnak a termékek). Mivel még nincs nálunk az áru, egyelőre csak olyan rendeléseket veszünk fel, melyek ellenértékét nem kérjük kifizetni, amikor megérkezik, mindenkit értesíteni fogunk. A megrendelt termékeket futárral küldjük ki.

A légzésvédőt szemüveg (akár egy világosabb napszemüveg vagy védőszemüveg) viselésével együtt ajánljuk!!

A KN95 légzésvédő maszk megfelel a kínai GB2626-2006 szabványban előírtaknak.

Cikkszám: egeszseg2020-03 Kategória:

Leírás

Az KN95 védelmi osztályhoz tartozó légzésvédő álarcok olyan környezetben alkalmazhatók, ahol a levegőben ártalmas és mutagén anyagok találhatók. A levegőben lévő részecskék legalább 95%-át megszűri 0,3 μm-es méretig, és olyan környezetben használható fel, ahol nem kerül sor az expozíciós határértékek 10-szeresének túllépésére.

A maszk felvétele:

Használat után a maszkot a gumipántoknál fogva légmentesen lezárt szemetesbe dobjuk, és alaposan mossunk kezet!

Jellemzők

  • 4 szűrőréteg
  • Illatmentes
  • Higiénikus egyenkénti csomagolás
  • Antiallergén anyagból készült
  • Jó légáteresztő képesség

Az egészségügyi maszk hatékonyan megakadályozza a por, pollen, haj, influenza, baktérium, stb. belélegzését.

A termék szabványa: N95.
Szűrési hatás ≥ 95%.

Terméktanúsítványok

A KN95 besorolású maszkoknak nagyon szigorú minőségi ellenőrzéseknek kell megfelelniük.

A képek illusztrációk. A termék adatainak és árainak, valamint a termék elérhetőségnek megváltoztatására a jogot fenntartjuk.

További információk

Tömeg 0.2 kg
Méretek 16 × 17 × 7 cm