Kedves Vásárlónk!

Sajnos a szájmaszkok előállítási ára a nemzetközi piacokon többszörösére emelkedett a megnövekedett kereslet és az alapanyagárak emelkedése miatt. Ezért kénytelenek voltunk mi is árakat emelni, bár nagyon reméltük, hogy ezt elkerülhetjük.  Az eddig beérkezett rendeléseket igyekszünk mielőbb, a megrendelt áron teljesíteni. 

Megértésüket köszönjük!

5 490 Ft

Listaár: 5 490 FtVIP Klubtagoknak: 4 990 Ft

› VIP KLUBTAG SZERETNÉK LENNI!    VIP Klubtag vagyok, belépekAz egyszer használatos nitril védőkesztyű legfontosabb feladata az, hogy megóvjon a szennyeződésektől, kórokozóktól vagy más veszélyes anyagoktól.  Alkalmas egészségügyi vizsgálatokhoz, diagnosztikai és terápiás eljárásokhoz.

A doboz 100 db kesztyűt tartalmaz.

Elérhető “M” és “L” méretben.

KÉRJÜK VÁLASSZ MÉRETET:

“M” MÉRET   “L” MÉRET

Ez a termékünk hamarosan beérkezik a magyarországi raktárunkba, ezért előrendelést tudunk elfogadni.

A szállítmány hamarosan érkezik, terveink szerint a jövő héten el tudjuk kezdeni a kiszállítást, postázást (amennyiben a vámon zökkenőmentesen átjutnak a termékek). Mivel még nincs nálunk az áru, egyelőre csak olyan rendeléseket veszünk fel, melyek ellenértékét nem kérjük kifizetni, amikor megérkezik, mindenkit értesíteni fogunk. A megrendelt termékeket futárral küldjük ki.

Cikkszám: egeszseg2020-05m Kategória:

Leírás

  • Az egyszer használatos nitril vizsgálókesztyű képes ellenállni az ásványi olajoknak, növényi olajoknak, benzinnek, dízelüzemanyagoknak és számos savnak is
  • Púdermentes
  • Puha és tartós, latexmentes anyagból készült
  • Univerzális, bal és jobb kézen egyaránt használható
  • Biológiailag lebomló
  • Egészségügyben és élelmiszeriparban felhasználható
  • Nem steril

Tanúsítványok

A képek illusztrációk. A termék adatainak és árainak, valamint a termék elérhetőségnek megváltoztatására a jogot fenntartjuk.

További információk

Tömeg 0.4 kg
Méretek 10 × 20 × 8 cm