2 890 Ft

Listaár: 2 890 FtVIP Klubtagoknak: 2 390 Ft

› VIP KLUBTAG SZERETNÉK LENNI!    VIP Klubtag vagyok, belépekA teljes arcot pajzsként védő műanyag arcvédő megóv a levegőbe kerülő fröccsenő cseppektől (pl. köhögés esetén) és használata csökkenti az arc érintésének kockázatát is. Könnyű és vékony (0.18 mm vastag), kívül-belül nem párásodó réteggel bevont műanyagból készül, a homloknál antiallergén szivacsbetéttel, ami hosszú távon is kényelmessé teszi a viselését. Kialakításának köszönhetően alatta a szemüveg is gond nélkül hordható, a gumis pánttal egy mozdulattal a fejre illeszthető.

A termékek kiküldését futárszolgálattal jelenleg nem tudjuk megoldani, mert nagyon sérülékenyek és a szállítás során vállalhatatlanul karcolódnának. Telefonos egyeztetés után a termékek személyesen átvehetők Óbudai bemutatótermünkben, bankkártyás vagy előre utalásos fizetés esetén. Készpénzt jelenleg sajnos nem tudunk elfogadni.

200 darabon felüli mennyiséget saját szállító kollégánkkal tudjuk kiküldeni, előzetes egyeztetés esetén.

Ehhez a termékhez vidéki nagyvárosokban lévő, jelenleg is nyitva tartó bolttal rendelkező viszonteladó partnereket keresünk. A jelentkezéseket Holló Viktória kolléganőnk várja a viktoria.hollo@mediwel.hu email címen. Ahogy lesz elérhető vidéki átvevő pontunk, itt is jelezni fogjuk.

NAGY MENNYISÉG RENDELÉSE

10 – 199 db rendelése esetén: 1 732 Ft/db + ÁFA (br. 2 200 Ft/db)
200 – 599 db rendelése esetén: 1 400 Ft/db + ÁFA (br. 1 778 Ft/db)
600 – 999 db rendelése esetén: 1 300 Ft/db + ÁFA (br. 1 651 Ft/db)
1000 db feletti mennyiség rendelése esetén: 1 200 Ft/db + ÁFA (br. 1 524 Ft/db)

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog!

Cikkszám: egeszseg2020-07 Kategória:

Leírás

A Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján elérhető információk alapján, az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) az orrból vagy szájból származó apró cseppeken (váladék) keresztül is képes emberről emberre terjedni. Ezek a cseppek egy megfertőzött ember köhögésével vagy kilégzésével kerülnek a külvilágba és a beteg körüli tárgyakra, felületekre. Az emberek általában úgy fertőződnek meg, hogy belélegzik azokat a cseppeket, amiket egy fertőzött kiköhög vagy kilélegzik. Úgy is megfertőződhet valaki, hogy a cseppekkel szennyezett tárgyakhoz vagy felületekhez ér, majd a szeméhez, orrához vagy szájához nyúl.

  • Az antiallergén szivacs felfogja az izzadtságot és kialakításának köszönhetően a pajzs alatt a szemüveg is kényelmesen hordható
  • A szivacs kialakítása elvezeti az emberi arc hőjét, így átszellőzik
  • Erős és tartós gumipánttal rögzíthető a fejre
  • Könnyen felvehető, kényelmes viselet, nagyon könnyű anyagból
  • Páragátló és antisztatikus, torzításmentes anyagból készült
  • Latex-, és üvegszálmentes

Jellemzők

Anyag: 100% páramentes polipropilén
Szín: átlátszó
Tanúsítvány: CE, FDA
Méret: 32 × 22 cm

További információk

Tömeg 0.1 kg
Méretek 32 × 22 × 3 cm