89 000 Ft

Listaár: 89 000 FtVIP Klubtagoknak: 79 000 Ft

› VIP KLUBTAG SZERETNÉK LENNI!    VIP Klubtag vagyok, belépekA hatóanyag, amely 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór!
Számolj le 99,9%-os hatékonysággal a kórokozókkal, az élősködőkkel, vagy a kellemetlen szagokkal!

Teremts valóban makulátlan otthont, mely nem csak a látszat tisztaságot mutatja, hanem ott is baktériummentes, ahol a papok táncolnak! A látható helyek tisztántartása rutinból megy, a hozzáférhetetlen, vagy rejtett kelmék, textíliák mélyére azonban nem tudsz lejutni. Fertőtleníts vegyszermentesen, számolj le végleg a baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombákkal, atkákkal, vagy a kellemetlen szagokkal!

 • A kórokozókkal, élősködőkkel, kellemetlen szagokkal szemben 99,9%-os eredményességgel veszi fel a harcot.
 • A felületen megtapadó, valamint levegőben jelen lévő vírusok, baktériumok, penész és egyéb gombák ellen hatásos.
 • A fertőtlenítés mellett kiválóan szagtalanít, legyen szó dohányfüstről, kutya, vagy macska szagról, dohos bukéról.
 • A mikroorganizmusokat úgy pusztítja el, hogy nincs fertőzöttség visszaesés, tehát a kórokozók nem tudnak immunitást felépíteni, ez a hagyományos vegyszerek esetében nem garantált.
 • Légnemű halmazállapotának köszönhetően a szabad kézzel és szemmel nem elérhető helyekre is beszivárog, melyeket másképp tisztán tartani lehetetlen!
 • Vegyszermentesen, az adott helyiség levegőjéből állítja elő a szükséges ózonkoncentrációt, így hatástalanítva a káros mikroorganizmusokat, valamint a kelletlen, beivódott szagmolekulákat.
 • Vegyszermentessége okán beteg, vagy idős emberek esetében, csecsemők, illetve kisgyermekeknél, illetve legyengült immunrendszerrel rendelkezőknél is lehet ilyen módon, hatékonyan fertőtleníteni a helyiséget. A tiszta, vírusmentes levegő megóv a légzőszervi megbetegedésektől, asztmától és allergiától.
 • A kezelés időtartama 15-30 perc, majd ugyanennyi idő várakozás és egy gyors szellőztetést követően újra használható a terület.
 • Minden olyan helyen, irodában, raktárban, egészségügyi intézményben, sport- vagy oktatási létesítményben, szálláshelyen, étteremben, váróteremben, szépségszalonban, bankban ajánlott az alkalmazása, ahol sok ember tartózkodik egyidejűleg, vagy forgalmassága miatt többen megfordulnak ott rendszeresen.
 • A népszerű klímaberendezések által a súlyos légúti megbetegedéseket okozó legionella baktérium ellen a rendszeres ózonos fertőtlenítés eredményesen és hatékonyan kivitelezhető.
 • Az ózonkezelés nem tesz kárt bútorban, textilben, semmilyen berendezési vagy ipari tárgyban, eszközben.
 • Kíméli a földet, óvja a környezetet, mivel 100%-ban BIO eljárás.
 • Orvosi és egészségügyi intézményekbe azért javasolt az ózonos fertőtlenítés mely egyúttal sterilizál is: 99,9 %-os hatékonysággal pusztítja el a kórokozókat.
 • Kisbaba érkezik a családba? Készítsd elő otthonodat a fogadására úgy, hogy fertőtlenített, ózonnal kezelt lakásba várod haza.
 • Az ózonos fertőtlenítés hatására az allergiás tünetek mérséklődnek, mivel a levegőben szálló pollenek, illetve a poratkák ürülékének szálló maradványai is kiválthatják a kellemetlen reakciókat, melyek ózonos tisztítással teljesen eltüntethetők a légtérből.
 • Az ózongenerátoros készülék nem csak a levegő, hanem a bútorok, lakástextíliák, matracok szagtalanítására és fertőtlenítésére is alkalmas

Ez a termékünk hamarosan beérkezik a magyarországi raktárunkba, ezért előrendelést tudunk elfogadni.

A szállítmány hamarosan érkezik, terveink szerint a jövő héten el tudjuk kezdeni a kiszállítást, postázást (amennyiben a vámon zökkenőmentesen átjutnak a termékek). Mivel még nincs nálunk az áru, egyelőre csak olyan rendeléseket veszünk fel, melyek ellenértékét nem kérjük kifizetni, amikor megérkezik, mindenkit értesíteni fogunk. A megrendelt termékeket futárral küldjük ki.

Cikkszám: ozongenerator01 Kategória:

Leírás

A hagyományos, kommersz, vegyszeres takarítás esetén a mikroorganizmusok egyfajta védelmet építenek fel, így nem éred el a kívánt hatást. Az ózonkezelés ellen azonban nincs fegyvere a kórokozóknak, hiszen a generátor a levegőből nyeri a szükséges ózonkoncentrációt, elérve azokat a felületeket is, amiket hagyományos szerekkel lehetetlen megtisztítani.

Az ózon halmazállapota légnemű, ennek köszönhetően jut be olyan kárpitos felületek mélyére is, mint az ágy, vagy a kanapé matraca, függöny, párna, paplan, takaró, falvédő, szőttes, illetve bármilyen kelme, falikárpit. Behatol a fa és egyéb bútorok rostjaiba, elér a megközelíthetetlen helyekbe, résekbe, zugokba is.

Az ózongenerátor készülék teljesen környezetbarát, mivel a levegőből nyeri ki és állítja elő a szükséges ózonkoncentrációt. Használata során semmilyen kemikáliára nincs szükség.

Az ózon felhasználható az új koronavírus elleni küzdelemben?

A Thaiföld Orvosi hírek, 2020. február 5.-i számában megjelent cikk szerint a2019-nCoV koronavírus, a többi, hasonló légzőszervi megbetegedést okozó vírushoz hasonlóan a hidegebb hőmérsékletet részesíti előnyben.
Az új koronavírussal, sőt a SARS vírussal kapcsolatosan sem végeztek vizsgálatokat azzal kapcsolatosan, hogy a tárgyak felszínén milyen hosszú ideig képes életben maradni a vírus, de helytelen azt feltételezni, hogy a koronavírus csak néhány órán keresztül maradhat aktív egy tárgy, vagy felület felszínén. A vírusok általában önmagukban nem élő szervezetek, hanem komplex biomolekulák, amelyek működéséhez élő sejtre van szükség.
A biztonságunk érdekében és mivel még mindig nem tudjuk, mennyi ideig maradhat fenn a koronavírus az egyes használati tárgyakon, az a legjobb, ha fertőtlenítjük azokat a területeket, amelyek sokkal érintkeznek az emberekkel, függetlenül attól, hogy fertőzés jeleit mutatják-e vagy sem.
Ennek egyik jó módja az ózongenerátorral történő fertőtlenítő készülék telepítése.
Bebizonyosodott, hogy az ózongáz elpusztítja a SARS koronavírust, és mivel az új 2019-nCoV koronavírus szerkezete majdnem megegyezik a SARS koronavírussal, viszonylag biztonságos azt mondani, hogy az új koronavíruson is működni fog.
Jelenleg Kínában, a Hubei Virológiai Intézetében folyik kutatás, ezzel kapcsolatban, mindenesetre több mint 17 tudományos kutatás bizonyítja, hogy az ózongáz képes elpusztítani a SARS koronavírust.

Bővebb információ:

https://www.thailandmedical.news/news/ozone-can-be-used-to-destroy-the-new-coronavirus-and-disinfect-areas
http://www.china.org.cn/opinion/2020-02/26/content_75747237_4.htm

Jellemzők

 • Légszállítási kapacitás: 80 CFM
 • Súly: 2.5 kg
 • Zajszint: <40 dB
 • Energia-fogyasztás: 46 W
 • Termék mérete: 205 x 175 x 150 mm
 • Doboz mérete: 265 x 240 x 210 mm
 • Feszültség: 110-230V/50-60Hz
 • Ózóngenerátor élettartama: ~ 7000 óra
 • Ózonkibocsátási kapacitás: 5000 mg/óra
 • Alkalmazási terület nagysága: max. 500 m3 (A készülék maximum 500 m3 helyiség kezelésére alkalmas, a m2-re váltáshoz a lakás belmagasságának ismerete szükséges.)
 • Garancia: 2 év
 • Megfelelőségi tanúsítványok: CE, ETL, RoHS, FCC, PSE

 
Működési kapacitás

Működési idő Alapterület
7 perc ~ 10 m2
15 perc ~ 20 m2
30 perc ~ 28 m2
45 perc ~ 37 m2
60 perc ~ 46 m2

A képek illusztrációk. A termék adatainak és árainak, valamint a termék elérhetőségnek megváltoztatására a jogot fenntartjuk.

További információk

Tömeg 2.5 kg
Méretek 26.5 × 23 × 21 cm