79 375 Ft

Listaár: 79 375 Ft
Nettó listaár: 62 500 Ft
VIP Klubtagoknak: 48 895 Ft
Nettó VIP Klub ár: 38 500 Ft


› VIP KLUBTAG SZERETNÉK LENNI!    VIP Klubtag vagyok, belépek


KÉSZLETEN!

Válassz teljesítményt:

5000 mg/óra
5.000 mg/óra
10000 mg/óra
10.000 mg/óra
Cikkszám: ozongenerator01 Kategória:

Leírás

23 év tapasztalat a gyártásban!

A Mediwel az elmúlt évtizedben is rendkívül körültekintően válogatta meg a beszállítóit, hogy innovatív és minőségi terméket kínálhasson ügyfeleinek. Idén egy új, kizárólagos forgalmazói megállapodást sikerült létrehozni egy nagy múltú és a tudományos innováció felé elkötelezett vállalattal.

Ózongenerátoraink gyártója a Hong Kong-i Large Horse International (Group) Co. Ltd. ózongenerátorokra specializálódott leányvállalata, mely az utóbbi évtizedben nemzetközi szinten is jelentős szereplője az ózongenerátorok gyártásának. A vállalat alapelve a tudományos innováció, a gyártás kiváló minősége, az ügyfelek magas szintű kiszolgálása, így a fejlődésük töretlen az elmúlt 23 évben.

Az 1996-ban alapított, majd 1997-ben ISO9001 minősítést szerzett vállalat hatalmas tapasztalatra tett szert a gyártásában, többek közt 30 saját, levédett szabadalommal rendelkezik. Ózongenerátoraik magas minőségű termékek, melyek garanciával és cserélhető ózonlapokkal hosszú ideig állnak majd a vásárlók rendelkezésére. A cég vegyészekből, mérnökökből és szerviztechnikusokból álló szakértői csapata kiváló háttértámogatást is nyújt, ezért bármilyen kérdésük lenne, ügyfélszolgálatunk szívesen áll a rendelkezésükre szakmai kérdések esetén is.

Saját szerviz

A Mediwel 12 éve saját szervizzel rendelkezik, a garanciális időn túl is tudunk segíteni a szervizelésben, alkatrész ellátásban. Munkatársaink a nagyobb, nehezen szállítható készülékeket akár a helyszínen is javítani tudják.

Kérdéseikre telefonon is tudunk válaszolni, előzetes hibafelmérés során gyakran előfordul, hogy a szerviz kiszállására már nincs is szükség, mert a probléma orvosolható 1-2 egyszerű lépéssel. A behozott készülékek javítása alatt igény esetén csere készüléket is tudunk biztosítani.

 

Cserélhető ózonlemez

Az ózongenerátor cserélhető ózonlemezzel rendelkezik, így a lap elhasználódása esetén nem szükséges az egész gépet cserélni, elegendő csupán az ózonlapot.
Az ózonlap élettartalma előre pontosan nem meghatározható, de sok éves gyártói tapasztalat és tesztelés eredménye alapján az ózonlemezek normál lakossági körülmények között használva 8000 óra üzemidőre alkalmasak.

Ez az üzemidő napi 1 órán keresztül történő használat mellett is több, mint 20 évnyi használatot tesz lehetővé.

A lerakódott por azonban befolyásolja az ózon kibocsájtást, ezért érdemes az ózonlapot néhány havonta megtisztítani. A tisztítás pontos folyamatát hamarosan egy videóval fogjuk illusztrálni, mely segítségképpen elérhető lesz itt a honlapon.

Amennyiben új ózonlapot vásárolnál vagy az ózonlap cserében segítségre van szükséged szervizünk szívesen áll rendelkezésedre.

 

Műszaki jellemzők

 • Típus: HM-5000-OGS
 • Légszállítási kapacitás: 150 CBM
 • Súly: 2 kg (csomagolással: 2.3 kg)
 • Zajszint: <40 dB
 • Energia-fogyasztás: 65 W
 • Termék mérete: 158 x 172 x 190 mm
 • Doboz mérete: 275 x 235 x 219 mm
 • Feszültség: 22-240V/50 Hz
 • Ózonlap élettartama: ~ 8000 óra
 • Ózonkibocsátási kapacitás: 5000 mg/óra
 • Működési hőmérséklet: 0 ℃ – 55 ℃
 • tárolási hőmérséklet: -10℃ – 60 ℃
 • Alkalmazási terület nagysága: max. 500 m3 (HOLD funkcióra állítva)*
 • Garancia: 3 év
 • Megfelelőségi tanúsítványok: CE, RoHS

 

Terület kezelési tájékoztató


A táblázatban szereplő légköbméter adatok 2.75 m-es belmagasságú helyiség alapján lettek megállapítva.

 

Biztonsági adatlap

A készülék biztonsági adatlapja az alábbi linkre kattintva olvasható PDF formátumban:

› LETÖLTÉS

 

 

Töltse le a készülék használati és kezelési utasítását!

› LETÖLTÉS

 

A képek illusztrációk. A termék adatainak és árainak, valamint a termék elérhetőségnek megváltoztatására a jogot fenntartjuk.


További információk

Tömeg 2.5 kg
Méretek 26.5 × 23 × 21 cm

Garancia erre a termékre

Teljes áron való vásárlás esetén:      1 év     
VIP Klub vásárlás esetén:      1 év     

A jótállásra vonatkozó további információk a webáruház ÁSZF-jének 8. pontjában találhatók.