Akció!

49 000 Ft 39 900 Ft

OTO Energia
hideg-meleg terápiás beauty- és masszázskészülék

Szeretnél egy olyan, sokoldalú készüléket, amellyel bármikor kezelésbe veheted és pillanatok alatt széppé varázsolhatod az arcbőrödet és a dekoltázs területét? A kedvenc krémjeidet pillanatok alatt a bőr mélyebb rétegeibe juttathatod és felpezsdítheted a vérkeringésedet? Csökkentheted a duzzanatokat, enyhítheted a rovarcsípések fájdalmát és még befeszült izmaiddal és hátad elérhetetlennek tűnő, sajgó pontjaival is tud mit kezdeni? Akkor az OTO Energia hideg-meleg terápiás beauty- és masszázskészülék nem hiányozhat a táskádból!

  • Mire jó a meleg?

⏩ a sápadt, fáradt arcbőr vérkeringésének felpezsdítésére ⏩ az egészséges arcszín visszaállítására ⏩ a hatóanyagok felszívódásának elősegítésére ⏩ az izmok ellazítására ⏩ izomláz, izomgörcs esetén fájdalomcsillapításra

  • Mire jó a hideg?

⏩ az erek összehúzására ⏩ a bőr megnyugtatására ⏩ a bőr rugalmasságának fokozására, a petyhüdt bőr feszesítésére ⏩ a ráncképződés megelőzésére ⏩ ödémák csökkentésére (pl. a szem alatti táskák, sérülés okozta duzzanatok) ⏩ csípés, injekció helyének hűsítésére ⏩ izomsérülések (húzódás, izomszakadás), ínszalagszakadás, rándulás, ficam, ízületi problémák, íngyulladás tüneteinek enyhítésére

  • Mire jó a kettő együtt?

Csapdába csalhatod vele a hatóanyagokat, azaz megkönnyítheted felszívódásukat! Így pár perc alatt formába hozhatod magad, bármivel is szembesültél reggel a tükörben. Három, egyszerű lépés és bársonyosabb, hidratáltabb, feszesebb, simább, szebb lehet a bőröd, az általad használt krém, maszk hatásának megfelelően.

  • Válts át a masszázsfunkcióra!

A készülék három erősségi fokozatba állítható masszázsfejével könnyedén elérheted a hátad, derekad fájó pontjait, megdolgozhatod az izmaidat, serkentheted a vérkeringésedet. A masszázs után újra életre kelnek izmaid, enyhülnek a fájdalmaid, frissebbnek, energikusabbnak érzed majd magad.

Tudj meg többet a termékről 

 

Leírás

Termék neve: OTO Energia
Model: EG-700
Termék típus: hideg-meleg terápiás beauty- és masszázskészülék

További információk

Tömeg 0.5 kg
Méretek 28 x 7 x 6 cm